Dodaj do ulubionych

Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim stylu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 10:17
lyso wam sie pewnie zrobilo widzac na ekranie trzezwego, ogolonego i
wyspanego red. LM? Stanal przed wami godnie i dumnie zaprezentowal
material jakiego nie powstydzilby sie tvn! trzymajcie sie redaktorze
myczka.
Obserwuj wątek
    • Gość: tasso Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.punkt.pl 18.11.07, 11:10
      z pewnych chorób się nie wyleczy. Jedna jaskółka wiosen czynic nie
      będzie, a ślepej kurze tez uda się ziarno znaleźć. Problem tvp3
      opole to nie sprawa jednej osoby i jednego dobrego programu. W
      powodzi brudu, ciężko wyłowić szklankę czystej wody.
      • Gość: telewidz Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.eranet.pl 18.11.07, 11:50
        Może LM i był trzeźwy, ale niekoniecznie musi się pokazywać na
        ekranie. Jakoś nie bardzo mam ochotę oglądać jego podstarzałą face.
        Poza tym co ma wspólnego ostatnie wydanie Dziennika Telewizyjnego z
        TVP3 Ople? Zupełnie nie rozumiem dlaczego ten materiał ukazał się na
        antenie programu bądź co bądź regionalnego. w tej telewizji każdy
        robi co chce i jak chce. Czy ktoś w końcu zrobi coś z tą samowolą i
        amatorszczyzną w telewizji Opole????????!!!!!!!!!
    • Gość: ICE Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:58
      Nie jestem fanem L.M. ale zgodzę się "docent-em", że materiał o dzienniku TV był
      naprawdę na poziomie Tomasza Sianeckiego z Faktów TVN.
      Inna sprawa to po co TVP3 Opole wyprodukował w ogóle taki temat.

Pozdrawiam i życzę mniej jadu - rodacy.
      • Gość: TTT Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 14:02
        A ja lubię Leszka i cieszę się, że w końcu wrócił. Jest dobrym
        dziennikarzem. Szanuję go za to co robi. Lechu, powodzenia!
        • citizen_opole Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s 22.11.07, 19:50
          Ja uważam, ze Pan Leszek Myczka, to człowiek o wielkiej
          wrażliwości, niepozbawiony szlachetnych porywów serca. Mógłbym
          przytoczyć wiele przykładów jego sprawności warsztatowej, ale zaraz
          będzie krzyk, że go reklamuję na forum. Bardzo szanuję Leszka.

Myślę, że te jego rude wąsy to jego atrybut. Miałem kolesia, który
          miał podobne. Mawiał, że to od minety... ;-)
          Powodzonka Lechu, 3M się ziom!
    • Gość: mniej jadu Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 16:22
      my sami nie stworzymy dobrej telewizji.
      Ponawiam projekt sprzed paru miesiecy: poprosmy Warszawe, by zeslala
      tu na pare miesiecy kilka mocnych sil, ktore zaprowadza tu fachowosc
      i profesjonalizm. Moze Joanna Wajda, ktora z Opola pochodzi
      chcialaby tu porzadzic i pouczyc naszych pozal sie Boże dziennikarzy.
      Zaznaczam ze nie jestem jadowity, staram sie byc realista ku
      pozytkowi nas wszystkich. Chcielibyscie miec dobra tv opole ? No to
      zróbmy tak !
      • Gość: trzezwy Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 18:40
        po co sprowadzac pomoc z wwy? nasi dziennikarze sa po prostu
        genitalni!!! wprawdzie nie rozumiem dlaczego material o dt znalazl
        sie akurat w kurierze opolskim, ale doceniam starania myczki o
        wyrwanie sie ponad przecietnosc... osobiscie uwazam, ze byl to
        gniot; nie wiadomo po co, dla kogo i o czym byl ten news? moja zona
        nie moze patrzec na lm; zolty was, brak zebow, glos przepity i jakos
        tak krzywo stoi - a gosc - lm- mowi o ciotce, ktora nie mogla
        patrzec na irene falska? osobiscie zbiera mi ie na wymioty jak widze
        lm na ekranie... ide sie napic za zdrowie joanny w. i zeby nie
        wrocila do opla!!! niech zyje dyrektor j. nowara!!!!!
        • Gość: Kris Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 19.11.07, 10:10
          Nie macie większych problemów niż jakaś stacyjka bez znaczenia? I tak pewnie nie
          płacicie abonamentu... ;)
          • Gość: kia Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 20.11.07, 13:36
            Leszek M. jest rasowy i oryginalny w kazdym calu.

• Gość: pikuś szalony Re: Precz z brzydalem IP: *.punkt.pl 21.11.07, 01:57
              Rzeczywiście oryginalny to on jest w każdym calu - ten wygląd 80-
              letniego brzydala, żółty wąs, sznaps-chrypa i podejmowanie tematów
              ni z gruchy ni z pietruchy.
              Precz z brzdalami, niech znikają z ekranu, tym bardziej, że nie mają
              nic do powiedzenia, a przede wszystkim:"NOWARA DO GARA"!!!, bo
              program TV3 coraz bardziej żenujący...
    • Gość: prof Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 16:11
      Brawo Panie Leszku. Widziałem felieton o automatach tel. i o przygotowaniach do
      euro 2012 w Brzegu - obydwa świetne. Żałuję,że dtv przeleciał mi koło nosa -
      pozdrawiam. Niech Pan nie zwraca uwagi na głupie inwektywy bo to pisza wszyscy
      którzy czują się zagrożeni. I wcale im sie nie dziwię. Zagrożenie jest zdecydowane!
      • Gość: lord vader Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 20:08
        faktycznie - zagrozenie totalnym oglupieniem jest tuz tuz! te dwa
        felietony sa "ni z gruchy ni z pietruchy";
        o dtv - a coz nas to obchodzi? swoj antenowy zywot skonczylo juz
        tyle programow tv ze codziennie mozna by robic taki felieton. peunta
        w nim idiotyczna - ja i moja tesciowa nie mozemy patrzec na LM - coz
        wiec z tego, ze ciocia lm nie mogla patrzec na i. falska - na pewno
        kochala irene dziedzic.
        o skrzynkach - to felieton z punktu widzenia przybysza z kosmosu;
        czy red. myczka dopiero co sie obudzil? jezeli tak to strach
        pomyslec co bedzie dalej!? niedlugo pewnie odkryje, ze ziemia jest
        okragla, ludzie jezdza autami a peweksy zostaly zlikwidowane!
        prof. odsylam na strone tvp3 opole - tam bedzie mogl ogladac
        felietony lm skolko ugodno!
        osobiscie podejrzewam, ze lm zostal wypuszczony na wizje, zeby
        przypodbac sie PO - podobno red. lm byl bardzo odwazny na antenie
        radia opole czyt. "krytykowal pis" - szkoda, ze tej odwagi nie
        ma/nie mial na antenie tvp3 - jak i 99.99% "dziennikarzy" tvp opole.
        • Gość: marko Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 21.11.07, 02:39
          a skąd pewność że był trzeźwy? sprawdzaliście alkomatem? czy jak?
        • Gość: bzdet Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 07:26
          Pan Leszek nie pożegnał się z radiem z powodów politycznych. Tak samo polityka
          nie miała nic wspólnego z jego odejściem z gazety wyborczej. O ile się nie mylę,
          w czasach, gdy powstał PiS pan Leszek już nie pracował w radiu, więc nie mógł
          się na jego temat wypowiadać z anteny tego medium. A że tv jest PiSowska to
          ślepy i głuchy wie i gadki o przypodobaniu się nowej władzy przez PiS owskiego
          dyrektora poprzez wystawianie swojego zaufanego między bajki można włożyć
          • Gość: gość Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.punkt.pl 21.11.07, 16:10
            Pan Myczka wrócił, a pan Rapp odszedł. I co na to zainteresowani?
            • Gość: Fifi Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 16:34
              Chętnie wesprę tę stację w wyciągnięciu z tego nieszczęsnego grajdołka, ale za
              6.000 netto/mies przy kontrakcie na pół roku.
              • Gość: pikuś szalony Re: L.Myczka powraca w gów...stylu IP: *.punkt.pl 21.11.07, 18:55
                Ja też!!!
                Jest już nas dwóch, więc nadzieja na lepszy program wzrosła o 100
                proc.
                • Gość: jajo Re: L.Myczka powraca w gów...stylu IP: *.punkt.pl 21.11.07, 20:18
                  sepsa atakuje
            • Gość: fan rapppa Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 20:24
              nie moze byc?! dokad odszedl? do mto? a co z zona? boze to straszne -
              a co z bogusiem ef?
    • Gość: ogladacz Re: Kurier Opolski IP: 81.210.76.* 22.11.07, 15:51
      a za co wyleciał rapp a ja myslałem ze jego zona obroni go p[rzed jasiem bo ona
      tez nalezała do nietykalnych
    • Gość: laska Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 20:05
      Świetny , oryginalny i inteligentny materiał o Samoobronie - gratulacje!
    • Gość: leoncjio Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 17:22
      A mnie sie Myczka podoba. I już.
      • Gość: luzik Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.punkt.pl 23.11.07, 17:42
        co z rapem - oco chodzi
      • Gość: frankenstein Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:41
        do leoncia: ty cyklisto!!!!
        • Gość: leoncjio Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:48
          do frankensteina : ja nie jestem leoncio tylko leoncjio baranie . a Myczkę i tak
          lubię. I nawet cenię.
          • Gość: frankenstein Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:16
            do leoncjia; jak sie zwiesz tak sie zwiesz; pseudonim idiotyczny;
            pewnie uzywasz go na dworcu glownym do podrywu? nikt ci nie broni
            lubic, cenic czy kochac inaczej lm - wstydem jest przyznawanie sie
            do tego :-)))))))))))))
            • Gość: leoncjio Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:02
              do frankensteina:
              chyba jesteś pisiorem - stad ten brak tolerancji- to po pierwsze.
              Po drugie: dlaczego zaraz inaczej - jestem kobitką i to całkiem do rzeczy;
              po trzecie : mój pseudonim jest może idiotyczny, ale Twój paskudny..i to tyle -
              mimo wszystko pozdrawiam (choć z tyłu mam pałkę)
              • Gość: PiSior Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:10
                He, he. Kto rządzi w TVP to wie nawet dziecko. Tu miejsca dla "platfusów" nie
                ma. A już na pewno żaden z nich nie ma co marzyć o stanowisku funkcyjnym. Nie
                mydlić oczu frajerko (frajerze), bo bajki to opowiadajcie na zebraniach partyjnych.
    • Gość: widz Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 25.11.07, 22:09
      O ile poprzednie materiały Pana Myczki były do przyjęcia,o tyle
      dzisiejszy o strażniku miejskim nie dorównał niestety nawet
      telewizji miejskiej.Przepraszam,ale to była miernota!To nie był
      materiał informacyjny.Czy ktoś widział muzykę pod biegające psy w
      serwisie informacyjnym.Miał on rację bytu w zabawnym reportażu.Nie w
      informacji.Panie Myczka.Nie chcę być złośliwy,ale lepiej niech Pan
      nie robi w newsach.Lepiej Pan robił w lapidarium.To niestety był
      gniot informacyjny!!!!!
      • Gość: vic Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 26.11.07, 02:34
        popieram! żenada do sześcianu!
        • Gość: lord vader Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 09:24
          zenada? gniot? malo powiedziane/napisane!!! kto to wydawal??? gwoli
          sprawiedliwosci zaden material nie nadawal sie do emisji; "szczyt
          szczytow" to stand up'er najdy na koniec newsa o wypadku; po co? co
          mial madrego do powiedzenia?
          a "news" o pomocnikach ksiezy - to sa jakies jaja :-))))
          zreszta "dziennikarze" pchaja sie przed kamere przy kazdej okazji;
          nie wazne czy maja cos do powiedzenia czy nie - o radiowej urodzie
          nie bede z litosci wspominala.
          • Gość: ogladzacz Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: 81.210.76.* 26.11.07, 10:13
            Dajcie Lesiowi spokój bo znow stanie się tragedia i nie bedziemy go widziec
            długo na ekranie :)
    • Gość: Paskuda Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.punkt.pl 26.11.07, 10:50
      Skoro taka stara Paskuda jak Myczka ma odwagę pchać się przed kamerę
      (choć jest brzydszy od tych dwóch kup, które w Grodkowie na skwerek
      wyrąbał sympatyczne kundelki) to cóż dziwić się młodym Paskudom
      (Plewnia też powinna mieć trochę samokrytycyzmu)? A zapoczątkowała
      te wejścia przed kamęrę po każdej gó..anej informacji młoda Kawecka
      (ma to po matce!).
      Myczka miej litość!!! - straszyłeś mnie w snach całą noc, obudziłam
      się spocona i wystraszona. Przecież ty wyglądasz jak jakiś chochoł z
      Bierkowic, albo... nie chcę ci już ubliżać. Zniknij maro...uuuu...
      • Gość: ja - do Paskudy Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.punkt.pl 26.11.07, 11:03
        Niby z Ciebie Paskudo taka piękność? Daj spokój - ludzie pracują. Nie patrz jak
        wyglądają natomiast słuchaj co mówią i jak.:)
        • Gość: ogladacz do ja IP: 81.210.76.* 26.11.07, 13:12
          to nie radio - tylko tv więc trzeba słuchać i oglądać.A ze w redakcji nastały
          nowe czasy radiowców wiec myslicie ze was nie widac na ekranie i stąd te dziwne
          wejscia ni z gruchy ni z pietruchy
        • Gość: Paskuda do ja Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 26.11.07, 14:32
          Spójrzcie w lusro od czasu do czasu. To nie RADIO!!!!!!!!!!
          Ja płacę abonament i nie chcę mieć po "Kurierze Opolskim" nocnych
          koszmarów. A fe...precz zmory wszelakie... brzydakich niech siedzą
          poza kamerą...gadać mogą.
          • Gość: piu Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 26.11.07, 22:28
            taaaaaaa, sądząc po waszych opiniach standupery powinna robić doda,
            fajnie by się oglądało, ale czy na pewno o to wam chodzi?
            • Gość: lustereczko Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 10:57
              do piu; sadzac po twoim wpisie - nie jestes doda :-((((
              na pewno nie jestes tez jednym z tych brzydactw, ktore sie pokazuja
              w tvp opole? wydaje mi sie, ze trzeba spelniac kilka warunkow zeby
              stanac przed kamera to min. proporcjonalna twarz, bez brakow w
              uzebieniu, brak oszpeceniem, wyglad schludny i godny - a co
              najwazniejsze trzeba wzbudzac zaufanie widza - dziennikarze tv opole
              mojego nie wzbudzaja - mam wrazenie, ze to dzieci, ktore wyslano na
              wojne :-(
              • Gość: lalala Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 27.11.07, 11:12
                tylko że to czy i kto wzbudza nasze zaufanie jest kwestią gustu. We
                mnie np. zaufanie wzbudza doświadczenie dziennikarskie p. Myczki, a
                to że na wizji wygląda gorzej niż na żywo, no cóż nie można mieć
                wszystkiego. A jeśli mam wybierać to wolę rzetelność, doświadczenie
                i wiedzę niż błyszczące włosy i bielusieńkie zęby, TO JEST PROGRAM
                INFORMACYJNY nie pokaz mody

nie dotyczy to tylko jego, zobaczcie że na wizji "najlepiej" wygląda
                młoda Kawecka - choć i tak źle. Tylko że ma najmniej do powiedzenia,
                bo i skąd ma mieć.

Jedyną osobą która się broni tekstem i wiza jest Dominika dwojga
                nazwisk - nie pamiętam jakich
                • Gość: koledzy od mikrofo Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 12:45
                  Rzetelność, doświadczenie zawodowe i jeszcze dodajcie obowiązkowość w
                  wykonywaniu obowiązków służbowych - dobre, naprawdę dobre. Jeżeli dla ciebie
                  osoba, dla której od tych trzech rzeczy ważniejsza jest w....a to gratuluję. Ja
                  mam grono dziennikarzy, do których zaufania nie mam. To alkoholicy, mitomani
                  tworzący nieprawdziwe historie na potrzeby redakcji, awanturujący się z
                  pracodawcą, opuszczający bez uzasadnienienia miejsce pracy i lekceważąco
                  podchodzący do powierzonych im obowiązków i dodatkowo sługusy takich czy innych
                  funkcjonariuszy partyjnych. Czy Leszek M. zalicza się do którejś z tych
                  kategorii - sam sobie odpowiedz, bo pewnie go znasz lepiej.
                • Gość: do lalalalalala? Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 21:26
                  kol.tow.red. LM ma -wedlug ciebie- cos do powiedzenia? nie piszesz
                  chyba tego powaznie? jak czlowiek, ktory przepil 2/3 swojego
                  doroslego zycia moze miec o nim pojecie? a gdziez - na ekranie -
                  ujawnila sie wiedza, rzetelenosc i doswiadczenie tego pana? prosze o
                  jeden przyklad - choc jeden. To, ze jest to program info nie
                  oznacza, ze mozna przed kamera wystapic w niechlujnym stroju, bez
                  zebow i w potarganej fryzurze - a o tym, ze dziennikarz - i kilku
                  innych przedstawicieli roznych zawodow; prawnik, lekarz i np.
                  urzednik - musi wygladac "jak z zurnala" wiedza wszyscy - oprocz
                  ciebie :-(((
                  • Gość: krytykantka Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 28.11.07, 09:24
                    nie wygląd decyduje o tym co ktoś ma w głowie. Gdyby tak było to
                    posypane gó..o lukrem każdy brałby za pączka. W przypadku kilku osób
                    z TVP3 Opole niestety to porównanie pasuje jak ulał. Nie ja ich
                    zatrudniałam, ale też nie ja płacę abonament na takie badziewie.
                    Panu redaktorowi radzę się zaszyć (na jakimś odludziu), a niedawnym
                    radiowcom zmienić redakcję (na gazetkę szkolną). W radiu juz się nie
                    odNajdą, ja bym w każdym razie ich tam nie chciała, a do TV po
                    prostu się nie nadają.
                    • Gość: ratunku!!! Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 30.11.07, 20:39
                      Dziś w "Kurierze" znów na wizji pojawiła się ta obrzydliwie paskudna
                      Myczka. I to znów z gów... felietonem, a nie informacją! Dwa
                      kundelki z Grodkowa wmontowano do jamników z Kluczborka.
                      Ratunku!!!!!!!!!
                      Do tego wszystkiego myczka na kaczki mówi zwierzęta! Ratunku!!!!!
                      Chyba wieczorem już tego nie pokażecie. Ratunku!!!!
                      • Gość: kazik Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 20:55
                        nie ma ze boli - nie podobaja ci sie felietony lm to se zmien kanal!
                        wazne, ze felietony lm oglada on sam i czlonkowie jego rodziny -
                        reszta sie nie liczy.
                        a kto to wpuscil na antene?
                        • Gość: ludzie Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 30.11.07, 21:11
                          Myczko, błagamy cie, nie pokazuj sie ludziom więcej na wizji.
                          Ratunku!!!!!
                          • Gość: kaczka-dziwaczka Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 30.11.07, 22:03
                            Znów w wieczornym kurierze myczka była razem z psami i kaczkami-
                            zwierzakami. ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: ciekawski Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 01.12.07, 14:05
                              Czy lm (np. lekkie myślenie) to nie sa inicjaly tej wydry co z zoo
                              uciekła i ziutek ma na imię?
                              • Gość: kiczka Re: Gów...wejscie Myczki IP: *.punkt.pl 02.12.07, 11:27
                                Myczka - k... m....ć - znów przez ciebie nie spałem, znów mnie w
                                sobotni wieczór wystraszyłeś! Dlaczego mi to robisz?
                                Po co ty się ludziom na oczy pokazujesz. Jeszcze biegasz jak ten
                                głupi z Maksymiukiem za autem Leppera - żenada kompletna.
                                A komentarz o tytanicu, szkwałach, górach lodowych - wskazuje na to,
                                że ty jednak nie trzeźwiejesz, albo już wszystkie zwoje mózgowe u
                                ciebie w łepetynie się wyprostowały, albo ty już na zawsze
                                zostaniesz myczką-kiczką.
    • Gość: prof Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:23
      Jestem przekonany, że te wszystkie krytyczne komentarza pochodzą od jednej góra
      dwóch osób, które po pierwsze maja jakąś urazę do red Leszka Myczki, po drugie:
      są mało inteligentne , bo używałyby innych argumentów.
      Akurat materiały tego redaktora SA najlepsze w opolskiej TV – pomysłowe i z
      dobrymi a co najważniejsze uprawnionymi komentarzami. Prawdę mówiąc oglądam ten
      serwis głównie ze względu na materiały tego autora.
      Krytykantom życzę rozumku, rozumku i jeszcze raz rozumku.
      • Gość: liczka Re: Powrót w gó....stylu IP: *.punkt.pl 02.12.07, 17:44
        Akurat mylisz się bardzo "profesorku". Nie znam Myczki osobiście,
        nic mi zatem nigdy złego nie mógł zrobić, oprócz tego, że po jego
        wejściach na wizję dostaję niestrawności i bezsenności.
        Ciekawe, jakim inteligentnym (hm, hm, hm, hm) komentarzem nas za
        parę minut w "Kurierze" redaktor brzydal zaskoczy?
        • Gość: devil Re: Powrót w gó....stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 17:52
          Nieczęsto oglądam,ale przyznaję,że komentarze LM mogą
          zainteresować.Muszę robić to częściej bojak widać ma już całkiem
          spore grono namiętnych sado ogladaczy,którzy doczekać się nie mogą
          pana LM na wizji a potem....ach jaka ulga,jak można sie powk....
    • Gość: prof Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 18:32
      Post devila jest najlepszym dowodem na to, że nie ważne jak - dobrze czy źle
      ważne że o nas mówią.
      Natomiast nie wierzę w ani jedno słowo z poprzedniego postu. Jego autor nie
      tylko dalej obraża red Leszka Myczkę, ale nie znając mnie próbuje mnie również
      zdeprecjonować lekceważącym „profesorku”.
      Nie odwdzięczę się tym samym – powtórzę co poprzednio: życzę rozumku ( na rozum
      za późno).
      • Gość: docent (marcowy) Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 19:00
        do prof; ciebie i twoich wpisow nie mozna zdeprecjonowac - same sie
        deprecjonuja - przeciez to kompletna zenada co red myczka wyprawia :-
        (
        gwoli przypomnienia; wszelka dzialalnosc publiczna podlega krytyce -
        mniej lub bardziej uprawnionej - trzeba jednak pamietac o jednej
        zasadzie; jezeli nie potrafisz nie pchaj sie na afisz/forum.
        profesorowi zycze zdania matury.
    • Gość: prof Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:26
      I kolejny post nie merytoryczny tylko ad personam. Ale ale, potrafimy i innym
      językiem. To znaczy, że na red Myczkę nie jakaś kiczka jest wściekła tylko ktoś
      najprawdopodobniej z branży – quo erat demonstrandum.
      Miły docencie marcowy kimkolwiek jesteś nie przekuwaj swej docentury w kupę, bo
      czytać hadko…pozdrawiam...
      Jakiś docent rozpoczął ten wątek - znacznie bardziej mi pryzpadł do gustu.
      • Gość: docent (marcowy) Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 22:42
        pro publico bono - "profesorze" blagam skonczcie wypisywac brednie!
        to co robi myczka nie jest warte ani honorarium ani krytyki - jest
        grubo ponizej poziomu przyjetego dla osob "srednio wyksztalconych".
        ktos wczesniej zauwazyl, ze te quasi felietony sa robione z punktu
        widzenia goscia, ktory dopiero co sie obudzil i zaczal "odkrywac
        ameryke"! zgadzam sie z ta opinia; ani tresc ani forma
        tych "feleitonow" nie sa na poziomie godnym profesjonalnej recenzji.
        myczka sprawia sympatyczne, "swojskie" wrazenie, ale daleko mu do
        sianeckiego czy mazura. amen
    • Gość: prof Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 00:17
      No i mleko się rozlało. Taki z ciebie docent marcowy jak ze mnie Desdemona.
      Dałeś się złowić jak byle liszka w cienkie wnyki. Bo którz jest ów Mazur,
      którego jednym tchem z Sianeckim wymawiasz. Ano nie wiem, choć sporo TV oglądam
      i pewno mało kto wie…Wiedzą ludzie z branży – i tuś mi bratku- zawiedziony
      dziennikarzu, może wyrzucony z telewizji a w każdym razie nie radzący sobie z
      sobą samym.
      Zawiść to naprawdę wredne uczucie.
      Przy okazji, gdy zacząłeś się podpisywać docent znikły jakoś Kiczka,
      ciekawski,,kazik ratunku lalala, lustereczko – bo to wszystko TWOJE NICKI.
      Swoją drogą podziwiam redaktora Leszka Myczkę, jeśli w ogóle czyta te wypisywane
      tu brednie, że nie poprosił kolegów z Wyborczej by zlikwidowali wątek jako
      obraźliwy, albo nie znalazł autora i nie obił mu oblicza. Umie zachować klasę.
      Co do jakości felietonów i point zdanie mam zdecydowanie odmienne. Pan cienkiej
      ironii nigdy nie rozumiał. Ha! Trudno.
      Kończę, nie odezwę się więcej bo z zawiścią walczyć - jak wojna w La Manczy.

A „amen” niech nie mówi, bo go Bóg pokarze….To z Norwida „docencie”, z Norwida….
      • Gość: cleantruth Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 03.12.07, 02:50
        Lesiu nie kazal skasowac postow bo sam tu juz po wielu ludziach
        jezdzil jak po lysej kobyle - prawda Leszku? Pamietasz te czasy jak
        bluzgales na ludzi wszem i wobec piszac tu zenujace teksty i
        obrazajac wszystkich, ktorzy mysleli inaczej niz Ty?

"Profesorze" - Maciej Mazur to obecnie jeden z wiodacych
        dziennikarzy Faktow TVN, jego stand-up'y to perelki i aby zablysnac
        materialem nie musi klaskac uszami jak Leszek, ktory forma przerasta
        samego siebie.

To ze pisza wiecej niz 2 osoby widac chociazby po IP. Ale
        pan "profesor" chyba informatyki nie wyklada wiec ma prawo nie
        wiedziec.

Myczka klasy nie ma i nie mial nigdy. Np znikajac na pare tygodni z
        pracy i nie informujac nikogo gdzie,co, jak i po co. Obrazanie i
        wyzywanie ludzi na forum to tez dowod braku klasy. Zawartosc jego
        komputera to tez raczej watpliwa klasa...

Chciales "profesorze" merytorycznie to masz. Pozdrawiam.
        • Gość: prof Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 07:50
          Miałem już nie pisać ale pokusa jest zbyt wielka- oto objawił się cleantruth
          –sławny niegdyś literat. Jednakowoż literatura tym razem nie tylko słaba , ale i
          nieprawdziwa.
          Umarł Gustaw narodził się Konrad – i potwierdzają się moje słowa, ze te
          wszystkie nicki to jedna góra dwie osoby. Różne IP? Żaden problem – tym
          bardziej, że nie takie one znów różne. Wystarczy się przejść szlakiem kawiarenek
          internetowych, dopełnić w pracy i w domu. Myslę, że wiem kim jest cleantruth –
          tym razem zdradził Cię język i formy. Także fakt, że nie skorzystałeś z
          rzęsistego ortografia , którego podstawiłem celowo potwierdza przypuszczenia.
          Potwierdza się także, że to człowiek, który wyleciał z telewizji - zawiedziony,
          nieudacznik, a przy okazji tchórz, bo jak chcesz do red Myczki to jemu to
          powiedz – znasz go przecież doskonale.
          Skąd wiesz jaka jest zawartość jego komputera?
          Czuję w tym wszystkim rękę oczekujących na zmiany w TV, przy których red Myczka
          miałby polec. Mam nadzieję że żaden nowy dyrektor, choćby nie wiem jak
          niekompetentny na to nie pozwoli – nie będzie takim idiotą.
          Merytorycznie nie było nic – bo czy supozycja, że ktoś klaszcze uszami jest
          merytoryczna. Bzdura wielka. I tyle.
          • cleantruth Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s 03.12.07, 18:08
            Gdy ktos wczesniej w postach Cie obrazal "profesorze" to wielce sie
            oburzales. Teraz na moj post, w ktorym nie uzylem ani jednego
            obrazliwego slowa odpowiadasz tekstami "zawiedziony, nieudacznik, a
            przy okazji tchórz". Rozumiem, ze wymagasz kultury od innych, ale
            nie od siebie. Poza tym obiecywales, ze sie tu juz nie odezwiesz-
            wiec z konsekwencja tez u Ciebie kiepsko.

Czy to chodzenie po kawiarenkach znasz z autopsji?

Zeby wiedziec kim jestem musialbys byc Leszkiem Myczka :) i wcale
            sie nie zdziwie jesli tak jest.

PS Dziekuje za okreslenie "slawny niegdys literat". Sam fakt, ze
            pamietasz moje wpisy dokonywane wiele miesiecy temu sprawia, ze
            czuje sie doceniony i najwyrazniej bardzo Cie musialem tekstami
            osobiscie dotknac. Pozdrawiam Leszku :) Czym dzisiaj opijesz swoje
            zdrowko? :)

Do napisania za kolejnych pare miesiecy :) (ja jestem konsekwentny)
            • Gość: kiczka Re: Powrót w g.... stylu IP: *.punkt.pl 03.12.07, 19:49
              Halo, to ja Kiczka.
              Wcale "profesorku" nie biorę udziału w waszych przekamarzaniach i
              obelgach. Ja po prostu piszę, co widzę i słyszę, tzn. jak Myczka
              mówi na kaczki zwierzeta, a przede wszystkim jak pokazuje się na
              wizji. No, trzeba wreszcie zrozumieć, że Bozia wszystkiego naraz dać
              nie może. Skoro dała mu wielki talent dziennikarski (ha, ha, ha, ha,
              ha) to nie mogła dać urody. Ale dlaczego była aż tak okrutna?
      • Gość: docent (marcowy) Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:21
        szanowny panie psorze, nie bede sie tlumaczyl, ze nie jestem garbaty
        i ze nie uzywam kilku nickow.
        nie rozumiem tez okreslenia ZAWISC - nie jest mi ono znane w
        odniesieniu do kol. myczki - bo czegoz moge mu tak zazdroscic? moze
        to bohater twojej bajki - na pewno nie mojej. co do panow
        sianeckiego i mazura - to nie musiales pisac, ze ich nie ogladasz
        ogladasz - to widac po poziomie twoich ocen - brakuje ci porownania.
        ps. neostrada tp nie jest moja wlasnoscia i ma zapewne wielu
        uzytkownikow i bywalcow tego forum. pa
    • Gość: prof Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:51
      By wiedzieć „clean trouth” kim jesteś chyba nie trzeba być Leszkiem Myczką. Ja
      jeszcze dokładnie nie wiem. Biorę pod uwagę trzy osoby – wszystkie trzy
      wyrzucone z TVP – nie wiem czy słusznie czy nie. Nie jestem z branży i za mało
      znam imponderabilia.
      Ale nie chce mi się poświęcać Ci tyle uwagi. Twoje gierki są na poziomie małych
      chłopców – dlatego wybacz ale znudzony kończę
      • Gość: docent (marcowy) do prof.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 18:51
        rozumiem, ze tytul prof. dodales sobie zeby podbudowac lichutkie ego?
        trudno przyjac ci do wiadomosci, ze ktos nie pracujacy w amatorskim
        klubie tv opole moze zglosic krytyczne uwagi na temat publicznych
        popisow "redaktorow"? ciekaw zreszta jestem ilu z nich ma wyzsze
        wyksztalcenie? jakie wyksztalcenie ma LM? zamiast napisac co tak ci
        podobalo w "felietonach" LM przeprowadzasz sledztwo; ile osob kryje
        sie za nickami, ile z nich pracuje/walo w tvopole? to zalosne :-(
    • Gość: nico Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 04.12.07, 09:10
      No to prof jesteś dedektywem.Bierzesz pod uwagę trzy,a wyrzucono od
      początku roku 15 osób.Niezły jesteś.To ujawni te osoby.Nie bądź
      taki.Poznamy kto tak nie lubi Pana Lesia!!!Oprócz tych które piszą
      na forum.
    • Gość: portago Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 04.12.07, 12:41
      Zakładając, że jest tak jak pisał pan profesor, że tylko 2-3 osoby
      krytykują Myczkę na forum i podszywają się pod większą liczbę osób,
      oraz to, że pan profesor bierze pod uwagę tylko 3 wyrzucone osoby
      przy identyfikacji cleantrutha no to nasuwa się następujący wniosek :
      gdyby Myczka miał więcej niż 3 antyfanów ... przyjmijmy, że 100 ...
      i każdy z nich by udawał np. 3 osoby na forum, to ten wątek miałby
      dziennie około 200-300 wpisów.

Uffff - jakie to szczęście, że tylko 2-3 osoby nie lubią Myczki bo
      serwery gazety by tego nie wytrzymały w przeciwnym wypadku.
      • Gość: Kiczka L.Myczka powraca w gów...stylu IP: *.punkt.pl 04.12.07, 20:54
        Uwaga, uwaga!!!
        O godz. 22.03 w TV3 Opole zapowiada się WALKA POTWORÓW!
        • Gość: docent (marcowy) Re: L.Myczka powraca w gów...stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 22:17
          faktycznie...straszno :-(
          goscie nie wiedzieli gdzie sa kamery :-)))
          co do poziomu...coz dowiedzialem sie, ze LM byl ostatnio w Lodzi...
          Was zaslanial ubytki - tych intelektualnych nie udalo sie jednak
          zakryc :-)
          ps. nie zebym sie czepial LM w koncu ktos tam w tvopole zadecydowal,
          ze jest piekny i madry :-)))))))

• Gość: tigra Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 05.12.07, 11:38
      Leszek Myczka

lat: 53
      pseudonim szkolny: Mysza

Edukacja: Sp nr 1 w Polanicy Zdr. , I LO w Klodzku, Państwowe
      Pomaturalne Studium Kształcenia Animatorów Kultury i Bibliotekarzy w
      Opolu (ukończone w 1978 r. i tu się urywa ścieżka edykacyjna pana
      Myczki)

Ta nasza-klasa to jednak genialny wynalazek :D

Możemy tam też dowiedzieć się, że pan Myczka skończył Akademię
      Aktorstwa Niebanalnego (kl.A tylko dla najlepszych). Czy to wymaga
      jakiegoś komentarza?
    • Gość: l&m Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 06.12.07, 12:44
      Co tak nagle ucichło?? Zawstydziłeś się Lesiu?
      • Gość: mikołaj L.Myczka powraca w gów... stylu IP: *.punkt.pl 06.12.07, 13:39
        Lesiu robi dziś za Mikołaja dla bardzo niegrzecznych dzieci, stąd ta
        cisza profesorka.
        • Gość: docent (marcowy) Re: L.Myczka powraca w gów... stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 18:19
          no nie moge.. kolejne dzielo lm - tym razem o dmowskim - zeby
          chociaz dmowski a sprawa opolska a tu ni z gruchy ni z pietruchy
          taki flek.
          potem jakis pseudo news o mikolajach, kolejna zenada o imprezie w
          teatrze a na koncu wyjasnila sie zagadka ten kto to wydal to...
          co gorsze lm znowu sie pokaze w "malym jasnym".
          ja chce do mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: znudzona Re: L.Myczka powraca w gów... stylu IP: *.chello.pl 06.12.07, 18:33
            co racja to racja. Kurier był przeraźliwie nudny! nie do przyjęcia
            przyspieszony reportaż o Mikołaju.Zamiast od razu pokazać dzieci i
            chorych zaczynał się od tych co na stołkach. Informacja o Dmowskim
            to były flaki z olejem. Jedyna ciekawa informacja o kołoczu i
            cyganach. Ludzie opamietajcie się, pracujecie dla widzów.panie
            Myczka gdzie pana poczucie humoru i wigoru?
            • Gość: Kiczka Re: L.Myczka powraca w gów... stylu IP: *.punkt.pl 06.12.07, 18:52
              Nawet jak się na ekranie nie pokaże, to wypuści WIELKIE GÓ..... Kto
              to zatwierdza do emisji?!
              • Gość: ICE Re: L.Myczka powraca w gów... stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:16
                Ludzie, piszecie min. z adresów punkt.pl i chello.pl
                jest więc duże prawdopodobieństwo że macie także pakiet telewizji kablowej a w
                nim kilkadziesiąt doskonałych programów.
                Po jaką cholerę oglądacie codziennie TVP Opole i wylewacie na forum swoje pomyje ?
                Może ktoś byłby tak odważny przyszedł do redakcji i rzeczowo porozmawiał z
                wydawcami na temat jakości prezentowanych materiałów.

pozdrawiam i życzę spokoju

• Gość: telewidz13 do ice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:20
                  ...za produkcje innych doskonalych programow nikt nie pobiera od nas
                  haraczu w postaci abonamentu rtv!!! po takim wpisie widac, ze
                  jestes osoba "myslaca inaczej" co potwierdza dalszy ciag w ktorym
                  namawiasz "odwaznych" zeby przyszli do red. i porozmawiali z wyd. o
                  jakosci materialow??? a od czego jest dyrektor??? TVP Opole ma
                  sluzyc widzom; informowac w sposob profesjonalny i obiektywny o tym
                  co wazne w regionie - po taka cholere ogladamy tvp ople i wq...wiamy
                  sie widzac poziom na jakim jest to robione.
    • Gość: Kiczka Re: Nowara dawaj Myczkę do gara! IP: *.punkt.pl 06.12.07, 22:20
      Tak, dla mnie już WSZYSTKO stało się JASNE. Po programie prowadzonym
      przez Myczkę jestem już pewny - mamy w województwie wyjątkowego
      żurnalistę-przygłupa. On pyta wojewodę, czy poszkodowani w wypadku,
      spędzą święta w domu!!! Potem stwierdza, że Blachownia to to samo co
      Częstochowa, itp.
      NOWARA DAWAJ MYCZKĘ DO GARA!!!
      • Gość: Kiczka Re: Nowara dawaj Myczkę do gara! IP: *.punkt.pl 07.12.07, 14:22
        Aha, zapomniałem jeszcze o najważniejszym... we
        wczorajszym "Wszystko jasne" Myczka zadał wojewodzie pierwsze
        pytanie retoryczne (Oznajmiające, nie znoszące sprzeciwu):
        - Pan był pierwszy na miejscu wypadku?
        Kiedy wojewoda odpowiedział, że dopiero po trzech godzinach,
        redaktor (hm,hm - czy mu ten "tytuł" przynależy?) dalej się upierał:
        - Ale pan się pierwszy dowiedział o wypadku?
        Wojewoda wciaż się bronił przed natarczywą Myczką i mówił, że
        dowiedział się dopiero po godzinie, i to nie z żadnych
        źródeł "specjalnego reagowania", ale Myczka swoje:
        -Pan był przed dziennikarzami,jak wyglądało miejsce wypadku? (no,
        Myczka jak mogło wyglądać po 3 godzinach?)
        I tak się toczyła ta rozmowa z której jeden pocieszający wniosek:
        wojewoda nie nadążał za Myczką, co oznacza, że jest... mądrzejszy.
        NOWARA DAWAJ MYCZKE DO GARA!
        • Gość: rapid Re:rapid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:34
        • Gość: rapid Re:rapid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:35
          jkjkj
    • Gość: newsss Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.chello.pl 07.12.07, 11:26
      UWAGA!!!
      Lesiu czesto czyta to forum!!!
      Tuz po opublikowaniu postu o jego karierze edukacyjnej i jego danych
      na nasza-klasa, Lesiu dopisal sobie nowa szkole na tej stronie -
      "szkola przetrwania w obliczu atakujacej zewszad glupoty i
      chamstwa".

- Czy osobie badz co badz publicznej i wiekowej wypada takie
      zachowanie? Zachowanie na poziomie gimnazjalisty!!
      - Skoro Lesiu czyta forum i srednio jak widac panuje nad emocjami no
      to czyz nie jest prawdopodobne ze dokonuje tu wpisow? nazwiskiem
      nigdy sie nie podpisal wiec kim on moze byc? "profesorem"? a moze ma
      inny nick?

A i jeszcze jedno ... skoro juz Lesiu to czytasz ... DO DNA !! TWOJE
      ZDROWKO !! :)))
      • Gość: rewaf Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:37
        F U N D U S Z E
        0% prowizji Globalne Inwestycje w zasięgu ręki!
        www.ideaTFI
    • Gość: rewaf Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:38
      #
      Programista poszukiwany
      Znasz PHP? .NET? Zapraszamy do współpracy
      www.itstorm.com/careers
    • Gość: farew Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:41
      #
      F U N D U S Z E
      0% prowizji Globalne Inwestycje w zasięgu ręki!
      www.ideaTFI.pl
    • Gość: rewaf Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:43
      #
      Office 2007 dla biznesu
      Microsoft Office 2007 pomoże Ci pracować lepiej i szybciej!
      www.microsoft.com/poland/office/
    • Gość: farew Re: Kurier Opolski - L.Myczka powraca w wielkim s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:43
      dla aktywnych, w domu, w internecie w wolnym czasie; bądź swoim szefem!
      www.pracazdomu.com/ka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka