Dodaj do ulubionych

Awans prezesa Elektrowni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:35
W uzupełnieniu nieprecyzyjnej informacji redakcji informuję, że:

Prezes Zarządu BOT Elektrowni Opole Henryk Majchrzak nie awansował z czyjeś łaski lub widzimisię kogokolwiek, co może sugerować tytuł artykułu, ale wygrał konkurs ogłoszony na to stanowisko w styczniu br. przez Radę Nadzorczą Grupy Kapitałowej BOT Górnictwo i Energetyka SA w którym startowało 15 kandydatów. Szef BOT Elektrowni Opole podczas postępowania kwalifikacyjnego okazał się najlepszy.

Na marginesie warto przypomnieć, że jeszcze niedawno kilkakrotnie opolska Wyborcza próbowała Go odwoływać.

Powierzenie obowiązków Prezesowi Majchrzakowi zostało bardzo dobrze odebrane w sektorze elektroenergetycznym - polecam stronę: www.cire.pl i komentarze internautów.

Prezesowi Majchrzakowi serdecznie gratulujemy, bo to właściwy człowiek na właściwym miejscu i tytan pracy.

Jesteśmy dumni z Ciebie Szefie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agent Cooper Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 00:48
      nie to że osobiście znam prezesa... ale.. czytając powyższa wypowiedź,
      przypomniał mi się 'Miś' i wypowiedź siatkarki klubu tęcza - "to nie prawda że
      dach przeciekał podczas zgrupowania w Czechosłowacji bo i tak przecież nie padało".
      To by było na tyle... Pozdrawiam :)
    • Gość: opolanian Awans prezesa Elektrowni IP: *.gprs.plus.pl 22.02.08, 07:40
      w dzsiejszych czasach odwolanie lub jego proba to czasem nawet
      gwarancja ze ma sie kregoslup - to komentarz do jednego z glosow w
      forum
      • Gość: Michal Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.chello.pl 22.02.08, 17:27
        Ty Opolanin to chyba kaznodzieje jestes . W kazdym temacie
        zabierzesz glos i przedstawisz swoja jedyna sluszna racje. Dobrze ze
        Pan Majchrzak nie musi sie udzielac na forum zeby go ktos
        zauwazyl :))) Pozdro!
        • Gość: oczko Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 18:25
          Znam Pana Majchrzaka tyle o ile (całą rodzinką są moimi Klientami),
          ale też się cieszę , że ktoś z Opola wybił się na tak wysokie i
          odpowiedzialne stanowisko. Szczere gratulacje.
    • Gość: Danger Awans prezesa Elektrowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 01:44
      Może nowy prezes wrescie powstrzyma galopującą rozbudowe stanowisk
      biurowych, niedługo zabraknie miejsca w osmio pietrowym biurowcu.
      Prosty przykład, stosunek pracowników biórowych wzgledem pracowników
      fizycznych 40/60, w Bełchatowie 20/80.
      Życzymy sukcesów w tworzeniu nowych nikomu nie potrzebnych miejsc
      pracy.
    • Gość: Brudas Re: Awans prezesa Elektrowni IP: 195.205.193.* 24.02.08, 10:30
      Żeby nazywać siebie Energetykiem nie wystarczy pracować w wydziale PR
      elektrowni, tak jak nie każdy pracownik szpitala jest lekarzem, ani nie każdy
      pracownik linii lotniczych - pilotem.
      Kpiną też jest powoływanie się na własne komentarze pod artykułem na www.cire.pl.
      W odczuciu większości załogi El. Opole Pan Prezes jest cynicznym i egoistycznym
      człowiekiem za nic mającym sobie godność szeregowego pracownika, wymagającym
      bezkompromisowego posłuszeństwa i oddania od swojego otoczenia (czego przykładem
      jest powyższy komentarz). Potrafiącym bez mrugnięcia okiem powiedzieć, że białe
      jest czarne.
      Wielu odetchnęło z ulgą na wieść o odejściu Pana Prezesa. Należy tylko mieć
      obawę, czy niedoinwestowana i wyeksploatowana pod rządami Pana Prezesa (i jego
      dworu) Elektrownia, ze zniechęconą i zdemotywowaną załogą, nie popadnie teraz w
      poważne tarapaty.
      • Gość: pies Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 11:53
        A wtedy wróci pan Prezes i znowu zaprowadzi porządek.
      • Gość: tez z branży Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.08, 18:54
        Niestety, tak jak pisze przedmówca prezesa M. widzi znaczna część moich
        znajomych z elektrowni. Czy zasłużenie - nie wiem. Na mnie osobiście dobrego
        wrażenia nie zrobił, ale to każdego prywatna ocena. Nie jest zresztą tajemnicą
        że w takich branżach jak energetyka czy KGHM będących pod specjalną pieczą
        polityków więcej ceni się układy z takim czy innym politrukiem niż wiedzę
        merytoryczną. Przykładów... a co tam - każdy czyta jakieś gazety i głupi chyba
        nie jest. A że BOT jest super, to każdy wie ;-) Także obsługujący zarząd tej
        firmy Przemek N, czy pozostający w doskonałych kontaktach z panami baronami
        energetycznymi Henryk Sz.
    • Gość: Henryk Waszek Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.punkt.pl 12.03.08, 19:27
      Miałem zaszczyt poznać Pana Prezesa w różnych sytuacjach i
      przekonałem sie o nieprzeciętnej zdolności organizacyjnej.
      Przekonałem się że szanował szczerość i otwartość szanując zdanie
      rozmówcy.Można by pisać dużo ale brak mi słów na okreslenie tej Osoby
      jednym zdaniem same pozytywy. Przesyłam Prezesowi najserdeczniejsze
      gratulacje, jestem dumny z takiej znajomośći. Źyczę dalszych sukcesów
      • Gość: zośka Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.punkt.pl 12.03.08, 22:34
        to może list napisz
      • Gość: autor Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.elopole.bot.pl 13.03.08, 07:46
        człowieku, prezes nie odbierze ci emerytury
        • Gość: Ja Rząbek Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 09:36
          łubu-dubu, łubu-dubu
          niechaj żyje nam
          prezes naszego klubu
          nieeech żyyyjeeeeeee naaaaaaam!!!
        • Gość: gość Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.punkt.pl 13.03.08, 17:07

tego się nie obawiam - piszę tylko to co zauważyłem
    • Gość: gość Re: Awans prezesa Elektrowni IP: *.punkt.pl 13.03.08, 17:10
      ten kto boi się mówić otwarcie - kryje się pod pseudo - nie podaje
      nazwiska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka