Gość: politechnik IP: *.gprs.plus.pl 03.03.08, 07:41 i co na to nasza solecznosc jak to sie ma do poptrzeby zmian w regionie smutno mi Boze - a bog - mnie toze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AES Re: wybory rektora IP: *.punkt.pl 03.03.08, 11:43 Ale o co chodzi? Ja rozumiem, że politechnik może mieć problemy z formułowaniem swoich myśli, ale żeby aż tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: wybory rektora IP: *.punkt.pl 03.03.08, 14:53 Chodzi zapewne o podobieństwo do wyborów w Rosji. Demokracja demokracją, ale wygrać musi jedynie słuszny kandydat. Słuszny - czyli taki, który zabezpieczy interesy grupy trzymającej władzę :) Na UO oficjalnie nie jest znany nawet kandydat na rektora, o kontrkandydatach czy programach wyborczych nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchacha Re: wybory rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 01:59 na UO nawet urzadzaja wstepne liczenie kontrkandydatow, by kandydat glowny czyli urzedujacy numer jeden mogl ich dobrze "rozliczyc" zanim dojdzie do wyborow, wystarczy na stronie zobaczyc kalendarz wyb. Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: wybory rektora 06.03.08, 16:58 Mamy już wyniki: www.uni.opole.pl/news.php?id=949&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś