Gość: barnaba IP: *.chello.pl 01.04.08, 07:35 Pewnie poprzedni kryminalni ( oskarżeni) kogośby złapali mieliby wynik. To nic, że potem Sąd by uniewinnił wskazanych przez nich ludzi. Nagrody już rozdane a jaka sława. Superskuteczni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mek Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 08:20 banda matołów w mundurach i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.chello.pl 01.04.08, 08:53 barnaba jesteś idiotą - fakty są takie że stara ekipa kryminalnych zbierała materiał dowodowy, i na jego podstawie Sądy skazywały prawomocnymi wyrokami bandytów, których oni zatrzymywali. Łykasz wszystkie ploty i na piszesz bzdetne komentarze. Zbierz informacje w Sądach a nie w sieci, gdzie takie głupoty wypisują tacy jak ty... I uwierz lub nie ale tamci kryminalni nigdy nie robili tego dla nagród czy poklasku. Wiem jacy byli, bo to fakty, które poznałem od innych policjantów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.chello.pl 01.04.08, 09:34 Tak, tak, a świstak potem zawija to wszystko w sreberka. Faktycznie- to ty zorientuj się w Sądzie. Pierwszy raz słyszę o kryminalnych, którzy zbierają materiał dowodowy- zawsze robili to dochodzeniowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek Re: barnaba IP: *.chello.pl 01.04.08, 09:46 poznaj struktury służb a będziesz wiedział, ze dochodzeniówka to jest od "kwitów". Znaczy to tyle, że to co ustali pracownik kryminalni w czynnościach pozaprocesowych, dochodzeniowiec zamienia w czynności procesowe. Te służby wzajemnie się uzupełniają... Odsyłam do literatury; ustawa o policji i kodeks postępowania karnego (może tyle na wstępie...) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: barnaba IP: *.chello.pl 01.04.08, 09:51 Teraz już wiem, do czego służy Policja- do obsługi kryminalnych, zwłaszcza lekko upośledzeni dochodzeniowcy od "kwitów". Panie Kryminalny daj Pan spokój i typuj Pan sprawców, żeby dochodzeniowcy zrobili za Pana czarną robotę, czyli kwity, czyli coś co stanowi podstawę wyrokowania- odsyłam do KPK i Ustawy o Policji oraz aktów wykonawczych. Odpowiedz Link Zgłoś
rickiricki Re: barnaba 01.04.08, 13:46 Jeżeli te napady mają być pretekstem do porwotu praktyk katowania i gwałcenia na komisarjacie, a tak winika z artykułu. to ja już wolę te napady. Odpowiedz Link Zgłoś
uprany Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna 01.04.08, 09:46 e tam statystyki i tak się naciągnie - wystarczy paru studentów w akademiku z p2p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:29 A jakieś 200 metrów dalej regularnie stoją policjanci w żółtych kamizelkch i łapią od paru już miesięcy kierowców. Ma to miejsce na Placu Telmana(?). Kto i po co każe tym chłopakom tam wystawać Pan Bóg raczy tylko wiedzieć (i szef policji). Zamiast patrolować ulice policyjna młodzież odwala robotę poprawiającą z pewnością statystyki ale ze skutecznością działania nie ma to nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: 87.207.158.* 01.04.08, 22:55 Fajny błąd ortograficzny w tekście. Reszta jest wymyślona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek do zjawy IP: *.punkt.pl 02.04.08, 08:59 Nieprawda mówisz.Kiedy więc złapali bandytę? Odpowiedz Link Zgłoś