Dodaj do ulubionych

Napady bezkarne, bo policja bezradna

IP: *.chello.pl 01.04.08, 07:35
Pewnie poprzedni kryminalni ( oskarżeni) kogośby złapali mieliby wynik. To
nic, że potem Sąd by uniewinnił wskazanych przez nich ludzi. Nagrody już
rozdane a jaka sława.
Superskuteczni.
Obserwuj wątek
    • Gość: mek Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 08:20
      banda matołów w mundurach i tyle
    • Gość: człek Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.chello.pl 01.04.08, 08:53
      barnaba jesteś idiotą - fakty są takie że stara ekipa kryminalnych zbierała
      materiał dowodowy, i na jego podstawie Sądy skazywały prawomocnymi wyrokami
      bandytów, których oni zatrzymywali. Łykasz wszystkie ploty i na piszesz bzdetne
      komentarze. Zbierz informacje w Sądach a nie w sieci, gdzie takie głupoty
      wypisują tacy jak ty... I uwierz lub nie ale tamci kryminalni nigdy nie robili
      tego dla nagród czy poklasku. Wiem jacy byli, bo to fakty, które poznałem od
      innych policjantów. Pozdrawiam
      • Gość: barnaba Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.chello.pl 01.04.08, 09:34
        Tak, tak, a świstak potem zawija to wszystko w sreberka. Faktycznie- to ty
        zorientuj się w Sądzie. Pierwszy raz słyszę o kryminalnych, którzy zbierają
        materiał dowodowy- zawsze robili to dochodzeniowcy.
        • Gość: człek Re: barnaba IP: *.chello.pl 01.04.08, 09:46
          poznaj struktury służb a będziesz wiedział, ze dochodzeniówka to jest od
          "kwitów". Znaczy to tyle, że to co ustali pracownik kryminalni w czynnościach
          pozaprocesowych, dochodzeniowiec zamienia w czynności procesowe. Te służby
          wzajemnie się uzupełniają... Odsyłam do literatury; ustawa o policji i kodeks
          postępowania karnego (może tyle na wstępie...) Pozdrawiam
          • Gość: barnaba Re: barnaba IP: *.chello.pl 01.04.08, 09:51
            Teraz już wiem, do czego służy Policja- do obsługi kryminalnych, zwłaszcza lekko
            upośledzeni dochodzeniowcy od "kwitów".
            Panie Kryminalny daj Pan spokój i typuj Pan sprawców, żeby dochodzeniowcy
            zrobili za Pana czarną robotę, czyli kwity, czyli coś co stanowi podstawę
            wyrokowania- odsyłam do KPK i Ustawy o Policji oraz aktów wykonawczych.
            • rickiricki Re: barnaba 01.04.08, 13:46
              Jeżeli te napady mają być pretekstem do porwotu praktyk katowania i
              gwałcenia na komisarjacie, a tak winika z artykułu. to ja już wolę
              te napady.
    • uprany Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna 01.04.08, 09:46
      e tam statystyki i tak się naciągnie - wystarczy paru studentów w akademiku z p2p
      • Gość: leon Re: Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:29
        A jakieś 200 metrów dalej regularnie stoją policjanci w żółtych
        kamizelkch i łapią od paru już miesięcy kierowców. Ma to miejsce na
        Placu Telmana(?). Kto i po co każe tym chłopakom tam wystawać Pan
        Bóg raczy tylko wiedzieć (i szef policji). Zamiast patrolować ulice
        policyjna młodzież odwala robotę poprawiającą z pewnością statystyki
        ale ze skutecznością działania nie ma to nic wspólnego.
    • Gość: zjawa Napady bezkarne, bo policja bezradna IP: 87.207.158.* 01.04.08, 22:55
      Fajny błąd ortograficzny w tekście. Reszta jest wymyślona.
      • Gość: opolek do zjawy IP: *.punkt.pl 02.04.08, 08:59
        Nieprawda mówisz.Kiedy więc złapali bandytę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka