Gość: zdeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 19:49 "Gry uliczne" się klaniają. Tylko motyw inny. Choc ten, o ktorym GW pisze przewidzialem od poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zezeze Bo studenci polibudy to tylko komputerki... IP: 212.180.160.* 15.04.08, 19:51 Internet i piwko. Realny swiat ich przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Ja wiem że w życiu są upadki i wzloty 15.04.08, 19:54 "Ja wiem że w życiu są upadki i wzloty, dziewczyny to nic więcej jak tylko KŁOPOTY!" Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 W afekcie przyniósł nóż do uczelni i czekał? n/t 15.04.08, 22:17 Ciekawe są te "hipotezy policyjne". Zdaje się, że mylą przemyślane zabójstwo (choćby i z zazdrości) z działaniem pod wpływem nagłego wstrząsającego wrażenia (choćby nie ze względu na sprawy miłosne). Dla nich to bodaj zazdrość=afekt ... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z polibudy Re: Bo studenci polibudy to tylko komputerki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:00 dobrze, że więcej jest takich jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Student poranił wykładowcę w afekcie 15.04.08, 19:57 Gość portalu: zdeb napisał(a): > "Gry uliczne" się klaniają. Tylko motyw inny. Choc ten, o ktorym GW > pisze przewidzialem od poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozol Re: Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 07:15 to, powinno dotyczyć też lekarzy, oraz wszystkich tych, którzy wykorzystują tryb zależności! Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 nie wierze, że wykładowcy 15.04.08, 19:58 się ze studentkami. to niemoralne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Re: nie wierze, że wykładowcy IP: *.chello.pl 15.04.08, 20:06 Dlaczego niemoralne? Przecież obydwoje są dorośli. Jeśli tylko studentka nie chodzi na zajęcia wykładowcy, to nie widzę w tym nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Jakie tam wykłady... IP: 212.180.160.* 15.04.08, 20:27 Studentka chodziła do niego na WKŁADY, a nie WYKŁADY. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: nie wierze, że wykładowcy 15.04.08, 20:51 ale na ogól jest prozaicznie. Ona chodzi, dlatego on wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popkorn Re: nie wierze, że wykładowcy IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 20:20 Ile Ty masz lat dziecinko? Zazdrosc - zielonooki potwor.Tak pisal ...Szekspir. Ze facet b.nijaki, to i pozazdrowscil wykladowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: nie wierze, że wykładowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 09:50 Gdzie Ty żyjesz?Nie moralne,smieszny argument.U nas nie ma żadnych granic ,jak księża mogą z dziećmi i chłopcami oraz z kobietami to dlaczego nie może nauczyciel z uczniem.To jest mniej niemoralne.Piszą o zbrodni w afekcie.Nie było żadnego afektu,jeżeli miał nuż przy sobie to była zdrodnia zaplanowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misc Re: nie wierze, że wykładowcy IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.08, 04:21 sznicel4 napisał: > się ze studentkami. to niemoralne! Obudź się,nie żyjemy w raju,tylko na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
piedrole Student poranił wykładowcę w afekcie 15.04.08, 20:05 Tyle ryb w morzu....ech. A co do tych psów to cos na bakier z tropieniem ;/ jaka policja takie psy - tydzien ustalali kto to!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milos Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 20:11 Trza się było nie brać za cudzą dziewczynę?? Odpowiedz Link Zgłoś
arme Re: Student poranił wykładowcę w afekcie 15.04.08, 20:17 Kwestia jest kto się brał za kogo dziewczynę ;) ponieważ to raczej dziewczyna wybiera "swojego chłopaka" można domniemać, że atakujący dobierał się (na swój sposób) do chłopaka tej dziewczyny :P Odpowiedz Link Zgłoś
blq więc ile lat ma ten biedny Wykładowca??? 15.04.08, 20:30 dotychczas były wersje 27 30 34 która jest prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniu Re: więc ile lat ma ten biedny Wykładowca??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 02:23 proponuję średnią arytmetyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:41 w artykule pisze ze motywem mogła być zazdrość o dziewczynę, a przecież wykładowca miał żonę, czyli chodzi o jakąś inną dziewczynę? a to zrobił w afekcie bez przemyślenia. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japas Re: Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.commsworld.com 15.04.08, 20:52 Nic nie rozumiecie! To wykladowca byl ta dziewczyna, o ktora byl zazdrosny student. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:54 Co wykładowca był dziewczyną? Co ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:59 Nie pisze, tylko jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:56 Swoją drogą trochę w artykułach GW jest na ten temat tajemniczości. Było w nich napisane, że atakujący zadał ciosy nożem jak profesjonalista. Jak twierdziła policja były zadane w tych miejscach, które mogą spowodować śmierć, a nie zadawane "jak się uda". Zadał je szybko, nikt tego nie zauważył (lub tak twierdzą będący na miejscu zdarzenia, że nic nie widzieli) i równie nie zauważony odszedł. Zachowując przy tym spokój. No cóż być może chłopak ten jest studentem jak i zawodowym mordercą? Przez swoją, być może nie uzasadnioną, zazdrość o swoją dziewczynę chciał zabić żonatego wykładowcę i ojca dwójki dzieci bo twierdził, że ten mu podrywa jego dziewczynę? A tak na marginesie to Panie redaktorze, trochę więcej solidności, a nie chałtury. Na Politechnice nie ma wydziału elektronicznego. Jeśli już używa Pan skrótu to bardziej pasuje wydziału elektrotechnicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika jak zwykle... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:00 Skrót od "doktor" w przypadku zależnym, czyli konkretnie do "doktora" to dr. (z kropką) a nie dr (bez kropki)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuleki Re: jak zwykle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 22:40 A to jakaś nowa ortografia "ika" albo "iko"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsts Re: jak zwykle... IP: *.chello.pl 15.04.08, 23:58 Owszem, ale lepiej napisać "dra", bo ciemny lud niekoniecznie wie, że skrót dr. (Z KROPKĄ) istnieje. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Ciesze sie bardzo ze ustalono co to za bandzior 15.04.08, 21:08 Welkie brawa dla policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagat Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 21:09 Jak to dobrze, że pracuję w podstawówce... Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello On jej pokazywał wtyczkę a ona mu gniazdko (jak to 15.04.08, 21:46 na Politechnice) a wynik taki, że jej chłopaka kopnęło. Ech, emocje, tylko z nich nieszczęścia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaf doktor j_baka? IP: *.elpos.net 15.04.08, 22:20 Cóż na to senat i jego magnificencja? Czy nie zostały tu naruszone dobre obyczaje relacji uczeń-nauczyciel? Może już to nie obowiązuje... w końcy tak wiele z naszych obowiązków przejęły komputery. Ja nie widzę możliwości, by nauczyciel, w jakimkolwiek przypadku mógł bałamucić uczennicę. Przecież to wał, uczeń podchodzi z zaufaniem, uwierzy we wszystko. Jak doktor ma ochotę na młódkę, niech idzie do klubu i tam spróbuje szczęścia. Jak mu nie będzie przeszkadzać określenie zgred. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostya_snajper Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 22:25 Zdanowski ma żonę i dwójkę dzieci... A podobno taaaaaki religijny ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Student poranił wykładowcę w afekcie 15.04.08, 23:51 Gość portalu: kostya_snajper napisał(a): > Zdanowski ma żonę i dwójkę dzieci... A podobno taaaaaki religijny ;> piedrolisz-mieszasz religijność z jebnaniną! jeb ,jeb póki starcza siłi checi,bo potem modlić sie bedziesz"zabrałeś mi możliwość ,to zabierz mi chęć" a to jest brzydkie smutasie Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Student poranił wykładowcę w afekcie 15.04.08, 22:42 No to współczuć obydwu panom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Kto wymyśla te bzdurne teksty? IP: *.chello.pl 15.04.08, 22:49 Nie wiem kto wpadł na genialny pomysł że student zazdrościł dziewczyny, skoro wykładowca ma żone i dzieci... Ale gratulacje pomysłowości rodem z amerykańskich filmów... Jestem studentem tej uczelni, znałem podejrzanego (tzn - ogólnie mówi się kto nim jest lecz nie nazywa się tego oficjalnie), a tego feralnego dnia miałem na tym piętrze zajęcia... Jedno wiem na pewno, koleś (o ile to ten) nie był typem wyrywającym dupy na prawo i lewo i jak kto nie podpasował to nożem go.... Zamiast powoływać się na "prawie" pewne źródła warto by może zaczekać a nie gonić za sensacją? Prawie robi wielką różnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
list.do.mnie Re: Kto wymyśla te bzdurne teksty? 17.04.08, 14:54 dobrze to ująłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co siędziało nauczyciele akademiccy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 22:53 za seks ze swoimi studentkami powinni mieć na podstawie ustawy odcinane moszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: nauczyciele akademiccy IP: *.chello.pl 15.04.08, 23:05 Tak - nie ma jak bezkrytyczne przyjmowanie wiadomosci ze środków masowego przekazu... Polecam post o jedną pozycję wyżej... Bo zaraz dojdziemy do jakiejś seks afery wymyślonej przez autora artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: nauczyciele akademiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 23:16 Pieprznij sie w leb, byle czyms ciezkim i twardym i byle mocno! Dwoje doroslych ludzi, jakie masz prawo mieszac sie do ich spraw? z drugiej strony bardzo niepewne te 'sensacje'...checie zone przyprawic o zawal? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: nauczyciele akademiccy 15.04.08, 23:18 Gość portalu: Thor napisał(a): > Pieprznij sie w leb, byle czyms ciezkim i twardym i byle mocno! Dwoje doroslych > ludzi, jakie masz prawo mieszac sie do ich spraw? jesteś nauczycielem akademickim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozol Re: nauczyciele akademiccy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 07:08 to, powinno dotyczyć też lekarzy, oraz wszystkich tych, którzy wykorzystują tryb zależności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 23:36 Wszystkim dupkom ku rozwadze:) "Niemal wszystkie, czy chcesz, czy nie, w łóżku męczą lub nudzą się. Nie wierz w jej słowa potem z rana - mało która była nocą błogo zziajana. Gdy jej szczęście wróci na twarz, pewny bądź, że rogi już masz. Ty ją kusisz, więc już wie, że nuda ciężka zbliża się nie przebijesz ją na wskroś, a ona ma od razu dość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.gemini.net.pl 26.04.08, 08:34 potrzebuje pilnie wykonawcę tej piosenki! pomocy! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 ===opinie zostały skasowane ze względu na żone=== 15.04.08, 23:58 pytanie tylko czyją? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Student poranił wykładowcę w afekcie 16.04.08, 00:15 Bo studenci to zwariowani wariaci tacy som macz czasami,no ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 niedawno byłem studentem 16.04.08, 00:22 i gdyby ktoś tknął moją łaskę odciął bym mu jądra. oczywiście gdyby ustawa na to zezwalała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Co to za kraj IP: *.bcm.tmc.edu 16.04.08, 00:51 Co to za kraj w ktorym laska to dziewczyna ale rowniez penis? Jak tu sie dogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.08, 00:57 Ten doktorek też taki święty nie był skoro pukał swoje studentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastrat Student poranił wykładowcę w afekcie IP: *.bredband.comhem.se 16.04.08, 01:45 juz sie wszystko wyjasnilo......student chcial pana doktora zoperowac poprzez pozbawienie jajek......pan doktor molestowal dziewczyne studenta.......teraz bez jajek pan doktor cienko spiewa.a wystarczylo skorzystac z uslug agencji.. Odpowiedz Link Zgłoś