Dodaj do ulubionych

Dni Opola?

IP: *.153.udn.pl 22.04.08, 14:43
Dni Opola? Jejku, aby nie było takiej wkopy jak w ubiegłym roku. Wtedy było
zero dobrej "gospodarskiej" organizacji, a butelki i kupy pływały sobie
pięknie w kanale obok zielonego mostu. Tony śmieci na pl. Kopernika i
bezradność ludzi jakby gospodarz-prezydent pieprzył to wszystko totalnie.
Nawet policjant załamany odpowiedział mi że mamy takie władze miasta więc jest
tak jak jest. Długo nie mieszkam już w Opolu, ale równie długo będę się
wstydził za Opolan i za prezydenta. Będę w ten weekend w Opolu i już się boję
czy prezydent, na którego tak bardzo liczyliśmy znowu "da dupy"...
Obserwuj wątek
    • Gość: bozia Re: Dni Opola? IP: *.chello.pl 22.04.08, 15:19
      Jeśli się orientuję prezydent nie jest kobietą i raczej d..y dać nie
      może może jednak pokazać co nie co!!!A pogoda jeśli będzie do bani
      zwinie każdą imprezę.A wstyd raczej każdy ma przykryty jak powiadała
      moja babcia.Pozdrawiam
      • Gość: ceramica Re: Dni Opola? IP: *.153.udn.pl 22.04.08, 15:53
        Nie wiem boziu na ile się orientujesz, ale rok temu prezydent z dniami Opola dał
        dupy niewątpliwie i w związku z tym nie interesuje mnie jakiej jest płci pan Z.
        Istotne jest tylko to, że rok temu na dniach Opola była b. ładna pogoda, a i tak
        można powiedzieć - impreza się zwinęła. I jeżeli jesteś z Opola to pisząc w ten
        sposób także dajesz dupy bez względu jakiej jesteś płci czy orientacji. Napisz
        lepiej czy widziałeś(aś) jakieś plakaty informujące o tej imprezie i czy kupy w
        pod mostem pływają dalej i czy w trakcie trwania tych DNI ktoś będzie dbał o
        czystość
        • Gość: bozia Re: Dni Opola? IP: *.chello.pl 22.04.08, 16:16
          Mieszkam tu.A imprezy w Opolu są na skalę miasta.Nic ze strony władz
          miasta nic ,a nic mnie nie zdziwi.A czystość w całym kraju
          pozostawia wiele do życzenia.Wiem ,że Opolanie chodzą wcześno spać i
          o nocnym życiu miasta nie ma co marzyć.
          • Gość: ceramica Re: Dni Opola? IP: *.153.udn.pl 22.04.08, 17:12
            Nuu, już lepiej. Ale tłumaczenie, że jest źle bo gdzieś indziej też jest żle to
            mentalność typowa dla medalikarzy z Częstochowy czy scyzoryków Z kieleckiego
            (jet taki krzyżyk - Częstochowa-Łódź-Radom-Kielce). Ale i tam są większe postępy
            niż ostatnio w Opolu. Należałoby spojrzeć wzorcowo na niedaleki zachód. Ale
            poczekajmy na samą imprezę, może będzie super, a i prezydent zacznie odrabiać
            straty - czego mu bardzo życzę. będę dokumentował te dni tak jak to zrobiłem rok
            temu - zobaczymy
            • Gość: bozia Re: Dni Opola? IP: *.chello.pl 22.04.08, 18:54
              Fakt ja nie zobaczę,bo lezę na L4.A Opole piekne mam nadzieje będzie
              wiosną,latem? A Tobie dobrej zabawy.
              • Gość: : ) Re: Dni Opola? IP: *.punkt.pl 22.04.08, 19:43
                Fakt informacja o Dniach Opola jest zerowa.
    • Gość: Tutejszy Dni Opola? - Tak! ale bez zakutych łbów "rycerzy"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 08:11
      No ewentualnie jakiś pokaz (rekonstrukcja bitwy) na terenie MWO w
      Bierkowicach.
      Ale centrum miasta oddać uciechom Bachusa: muzyka, żarcie i picie;
      tańce, hulanki, swawole...
      • Gość: leon Re: Dni Opola? - Tak! ale bez zakutych łbów "ryce IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 08:20
        Uciechy Bachusa czyli konferencja prasowa radnych Stop Korupcji w
        środę o godz.12.00 przed ratuszem.
        • Gość: ceramica Re: Dni Opola? - Tak! ale bez zakutych łbów "ryce IP: *.153.udn.pl 23.04.08, 12:18
          Sądzę, że te STOP KORUPCJI zamieniło się w totalną impotencję gospodarczą Opola,
          A prezydent Zębaczyński został zamknięty w klatce nieufności na własne
          życzenie(lepiej nic nie robić niż być o cokolwiek posądzony). Obawiam, że
          skończy się to ostatecznie likwidacją województwa i zupełną marginalizacją
          miasta. Już niedługo można będzie zobaczyć ekspansję mniejszych miast regionu,
          które w takiej sytuacji powinny wypełnić tę "lukę". A bliskość Wrocławia tylko
          pogłębia ten stan rzeczy.
          • Gość: . Re: Dni Opola? - Tak! ale bez zakutych łbów "ryce IP: *.chello.pl 24.04.08, 07:36
            I po pierwszym dniu ...Jakieś wrażenia ,refleksje?
            • Gość: torman Re: Dni Opola? - Tak! ale bez zakutych łbów "ryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 22:19
              fantastyczny koncert A.M. Jopek w filharmoni
              • Gość: ceramica Re: Dni Opola? - Tak! ale bez zakutych łbów "ryce IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 22:42
                Jak na razie najbardziej podobają mi się Opolanie - nie zawiedli. Myślę, że
                wszyscy którzy chcą będą się świetnie bawic. Gorzej z promocją. Właściwie nie
                widziałem programu, plakatu. Są dwa banery w centrum. Rok temu zdaje się, że
                były jakieś straganiki na krakowskiej(?). Coś takiego by się też przydało. W
                ogóle przydało by się wynając profesjonalną firmę w następnym roku do
                organizacji takich dni. Świetna okazja nie tylko do promocji, ale także do
                zarabiania. Z resztą przecież przykładem są festiwale...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka