Gość: dupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 23:59 Jak taki patriota Nosol zobaczy polskie czołgi z czasów II wojny, to czy aby nie ucieknie w kukurydzę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henia Jutro defilada przez centrum Opola IP: 89.100.187.* 02.05.08, 09:00 Bardzo mi się podoba ten pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.05.08, 10:09 Skąd się takie Ociepy biorą??? Po co te defilady, pikniki patriotyczne? Czy w Polsce może być w końcu normalnie? Bez defilad, pochodów, pomników, kwiatów, sztandarów, karierowiczów? Patriotyzm pielęgnuje się dbając o dom, otoczenie, edukację, zakładając własną firmę, harując tu, nie wyjeżdżając na roboty do Holandii i Irlandii, na wiele, normalnych sposobów. A takie lenie, zamiast zmieniać Opole na lepsze, robią młodzieży wodę z mózgu i pokazują czołgi pod Katedrą. Panie Boże, ty to widzisz, a nie grzmisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.chello.pl 02.05.08, 10:40 mój drogi, takie formy obchodów świąt nardowych są praktykowane w innych krajach Europy i Świata, które - jestem pewna, masz za zupełnie normalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serot Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 12:51 Na całym świecie ludzie robia parady i się bawią tym czasem prawie jak dzieci tylko u nas wielka inteligencja niskiego lotu. Normalna młócisz forse to młóć inni chca sie bawić i niech sie bawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:29 Amerykanie to chyba normalny naród, nieprawdaż? Oto drobne próbki tego jak podchodzą do swojej historii, rocznic itp. www.franklin-chamber.com/visitorInformation/franklin150th.asp www.gettysburgreenactment.com/ www.youtube.com/watch?v=G9IA4_xHz1w www.youtube.com/watch?v=VgLUmiRLqW8&feature=related Od kogo jak od kogo, ale od Amerykanów na pewno warto się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.zdnet.azartsat.pl 02.05.08, 11:28 Jedna sprawa jest ciekawa, że w obchodach mają obowiązek brać poczty sztandarowe szkół - oczywiście obowiązkowo zgodnie z wolą naszych władz, która zapewne przyjdzie się tylko pokazać. I to jest uczenie patriotyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywnie Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.chello.pl 02.05.08, 15:40 Kiedyś o OBOWIĄZEK dbali komuniści, a teraz kapitaliści. Jedynie daty się nieznacznie zmieniły. Nawet flag na 1 Maja wieszać nie zalecają, czegóż tak się obawiają? Komuna wieszała flagi 1 Maja i dbała, aby nie wisiały 2 i 3. Obecnie wojewoda apeluje, aby robić dokładnie na odwrót. A ja mam już dokładnie dosyć robienia wody z mózgu i powieszę, kiedy zechcę, a jeśli patriotyzmem jest branie udziału w okupacyjnych wojnach - również dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełzo Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 15:57 Czy defiladę odbierać będzie Ociepa czy też będzie szedł na jej czele?A może wystarczy mu tylko by o nim mówiono,pisano,pokazywano bo,tak jak swoim równie kreatywnym poprzednikom,Kowalskiemu i Jakiemu,również ratusz się śni? No,na początek tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszor.only Re: Jutro defilada przez centrum Opola 04.05.08, 16:17 tak psioczycie na tego Ociepę, ale gdyby nie on i jemu podobni to psińco byście mieli, a nie defiladę. Wtedy byście gadali że w Opolu "jak zwykle" nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBŚ Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 17:46 Skoro tak twierdzisz, to pisz prawdę do samego końca i POWIEDZ: KTO ZAPŁACIŁ ZA TĘ PARADĘ KONNĄ????? Ciekaw jestem komu pierwszemu uda się ustalić: kto zapłacił i ile??? Harcerzyk wykonał tylko PR....zgodnie z naukami mistrza J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszor.only Re: Jutro defilada przez centrum Opola 04.05.08, 18:36 nie wiem kto zapłacił i ile. I tak naprawdę to mnie to nie interesuje. Najważniejsze jest to, że defilada w ogóle się odbyła. Nie szukam tu drugiego dna, tylko zimno patrzę na to co serwuje dana impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 18:56 no właśnie..... Impreza zaserwowała..drugie dno. Trafnie to ująłeś.............hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.punkt.pl 04.05.08, 19:09 I dobrze,że była parada. Paskudztwo z tym Waszym narzekaniem i doszukiwaniem sie jakiegoś dna. Popieram Ptaszora- malkontenci jak zwykle..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełzo Re: Jutro defilada przez centrum Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 19:27 No,ale konkretnie to jak było bo nie byłem.Ociepa odbierał defiladę czy jej przewodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Nastepna defilada przez centrum Opola IP: *.punkt.pl 04.05.08, 19:55 15.08. oby była większa o różne formacje historyczne WP, rycerstwa,a także o wrogów z którymi w przeszłości przychodziło się nam potykać, Prusaków, Niemców, Austryjaków i Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś