Gość: aga2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 13:01 witam mam synka który pójdzie od września do pierwszej klasy i niewiem jakiej firmy plecak najlepiej kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela35 Re: zakup plecaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 13:04 witam jak kupiłam dla mojego synka plecak firmy topgal www.topgal-plecaki.pl mój synek jest bardzo z niego zadowolony plecak ma usztywniane plecy wiele przegrudek i jest bardzo praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: zakup plecaka 09.07.08, 13:28 tylko Samsonite. może drogo ale jakość doskonała. i jaka masa PRZEGRUDEK --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: zakup plecaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:12 tiresias napisał: > tylko Samsonite. > może drogo ale jakość doskonała. > i jaka masa PRZEGRUDEK > --- W tym niezbędna *przegrudka* na słownik ortograficzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: zakup plecaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 20:55 Tylko NIKE to oczywiste!Młodzież i dzieciaki je cenią i nie jest to przypadkowe są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś