Gość: ;-) IP: *.mobile.playmobile.pl 14.07.08, 20:51 Pierwszą nagrodę zgarnie ktoś z Urzędu, a dwie pozostałe zostaną przekazane koleżankom tej pierwszej osoby (vide: bilety na koncert M. Bajora). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobby Projekt X z "Gazetą" IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 23:08 szkoda ze ukradliscie nazwe... jest to co najmniej nieprzyzwoite... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs plagiat IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 15.07.08, 03:37 to jest tani plagiat. gosc ktory rozbujal w opolu "projekt-x" nic nie wie o tym, ze wysmarowaliscie gre pod jego nazwa. mam nadzieje ze wam dosra w swoim czasie. tak sie k... nie robi. organizujecie spotkania "ludzi kultury" (pod koniec roku), z ktorych gowno wynika, piszecie, ze warto "ozywic rynek", (nie podajac przykladow), a sami probowaliscie ugrac cos na kims. odwroci sie to przeciw wam. uczestnicy poprzednich gier beda wiedziec, kto ich zrobil w ch... . GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Projekt X z "Gazetą" IP: *.tilbu1.nb.home.nl 15.07.08, 06:03 plagiat jak się patrzy :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: googo Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.pios.gov.pl 15.07.08, 07:45 no jak tak można! mam nadzieje że wyborcza sie z tego wytłumaczy i wycofa. Kpiny w żywe oczy, to nie jest wasz pomysł tylko Kamila!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Projekt X z "Gazetą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 09:13 Oszustwo i kumoterstwo! Fuj, fuj, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Projekt X z "Gazetą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:42 na fałszywą grę na pewno nie przyjadę, pewnie większości stałych uczestników projektu X nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chyzy Projekt X z "Gazetą" IP: *.uni.opole.pl 15.07.08, 14:04 Wiatam ! Radio-Sygnały tez wspierają Projekt-X ten orginalny projekt, chcemy i my zabrac glos w tej sprawie. Dlatego juz dzisiaj we wtorek (15 lipca) o godz. 20 bedziecie mogli dowiedziec sie wiecej o calej tej sprawie, bedzie rowniez puszczony wywiad z osobami ktore organizuja ta gre pod szyldem Gazety Wyborzcej. Bardzo serdecznie zachecam do sluchania tej audycji na www.radiosygnaly.pl START: WTOREK (15 lipca) GODZ. 20:00 www.radiosygnaly.pl Powiadomcie znajomych !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 00:12 czy mozna gdzies te materialy odsluchac, ewentualnie przeczytac... niestety nie moglem w tym czasie, kiedy lecialo to 'na zywo' was sluchac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projekt Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.airmax.pl 17.07.08, 00:33 Dajcie spokój. Najgorsze jest to, że GW wciąga w to nieświadomego marszałka. Jeżeli nie zostanie to odwołane, wszyscy głośno powinniśmy powiedzieć że TO SKANDAL! Jak można wykazać się zerowym poziomem profesjonalizmu. Kamil, leć lepiej szybko zastrzec nazwę, to przynajmniej będziesz miał kasę za wygrany proces... I oczywiście apeluję do nie stawienia się na para grze, choć pewnie i tak urzędnicy z rodzinami musza być obowiązkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miust Projekt X z "Gazetą" IP: 213.17.145.* 17.07.08, 01:05 Gra to Gra.... przeciez to mało ważne kto ją organizuje.... Przyjdziemy napewno!! , a ten jakis Kamil.... naiwniak straszny chyba .... chyba należalo mu się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 17.07.08, 05:06 zartujesz sobie z siebie teraz... to tak jakby uzywajac internet explorera smiac sie z gates'a. kamil to tworca projektu x i nic i nikt tego nie zmieni. naiwniak mogl np. napisac poprzedni post... wspominane tu nieporozumienia miedzy tworca i GW zostaly wyjasnione i mam nadzieje ze w przyszlsci wspolnie beda konstruktywnie wspolpracowac przy organizacji kolejnych gier, co przelozy sie na jeszcze bardziej atrakcyjna gre dla uczestnikow. ... Twoja wypowiedz swiadczy ze jestes idiota... zgoda buduje... pamietaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatinka Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:47 dodo pisze, że nieporozumienie zostało już wyjaśnione. jeśli tak, to fajnie. ale zgadzam się z tym, że jeśli nie wszystko zostało ustalone i dogadane (a chyba tak było jeśli autor gry jest zaskoczony tym, co się dzieje) to chamstwem jest użycie nazwy "Projekt X". i kradzieżą, co tu dużo gadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gioker Projekt X z "Gazetą" IP: 77.223.226.* 17.07.08, 22:02 Plagiat i jedno wielkie oszustwo... GW wykorzystala dobrze prosperujaca juz nazwe PX, aby zareklamowac swoja gazete... mam nadzieje ze nikt kto bierze udzial w prawdziwym PX nie wezmie w tym udzialu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czar Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.uni.opole.pl 18.07.08, 11:14 osobiście rozmawiałem z organizatorami dzisiejszego PX. Powiedzieli, że wszytko zostało wyjaśnione i Kamil wyśle maile do wszystkich ze sprostowaniem tej sprawy... do tej pory nic nie dostałem, także do końca nie jestem przekonany czy sprawa została załatwiona i w jaki sposób. Dla zainteresowanych zostawiam plik mp3 z wywiadem wyemitowany we wtorek na antenie Radio-Sygnałów www.sendspace.pl/file/7ABvddDk/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Projekt X z "Gazetą" IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 21:01 Moim zdaniem było bardzo fajnie, zagadki nienajłatwiejsze, ale dało się rozwiazać, dużo biegania ale frajda niesamowita. Nie wiem dalczego ludzie tak marudzili przed tym wszystkim ;p Mam nadzieję, że za jakiś czas gazeta znów zorganizuje coś takiego, tym razem z Kamilem. PS. Kij w oko malkontentom i wichszycielom, co olali tę zabawę i niepotrzebnie bodburzali ludzi na "anty" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Projekt X z "Gazetą" IP: 77.252.18.* 20.07.08, 07:00 Dlaczego wciąż nie ma stanowiska wyborczej w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś