Dodaj do ulubionych

Projekt X z "Gazetą"

IP: *.mobile.playmobile.pl 14.07.08, 20:51
Pierwszą nagrodę zgarnie ktoś z Urzędu, a dwie pozostałe zostaną przekazane
koleżankom tej pierwszej osoby (vide: bilety na koncert M. Bajora).
Obserwuj wątek
    • Gość: bobby Projekt X z "Gazetą" IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 23:08
      szkoda ze ukradliscie nazwe... jest to co najmniej nieprzyzwoite...
      • Gość: plebs plagiat IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 15.07.08, 03:37
        to jest tani plagiat.
        gosc ktory rozbujal w opolu "projekt-x" nic nie wie o tym, ze wysmarowaliscie gre pod jego nazwa.
        mam nadzieje ze wam dosra w swoim czasie. tak sie k... nie robi. organizujecie spotkania "ludzi kultury" (pod koniec roku), z ktorych gowno wynika, piszecie, ze warto "ozywic rynek", (nie podajac przykladow), a sami probowaliscie ugrac cos na kims. odwroci sie to przeciw wam. uczestnicy poprzednich gier beda wiedziec, kto ich zrobil w ch... . GW.
    • Gość: zal Projekt X z "Gazetą" IP: *.tilbu1.nb.home.nl 15.07.08, 06:03
      plagiat jak się patrzy :|
      • Gość: googo Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.pios.gov.pl 15.07.08, 07:45
        no jak tak można! mam nadzieje że wyborcza sie z tego wytłumaczy i
        wycofa. Kpiny w żywe oczy, to nie jest wasz pomysł tylko Kamila!!
    • Gość: opolanin Projekt X z "Gazetą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 09:13
      Oszustwo i kumoterstwo! Fuj, fuj, fuj!
    • Gość: Jacek Projekt X z "Gazetą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:42
      na fałszywą grę na pewno nie przyjadę, pewnie większości stałych uczestników
      projektu X nie będzie
    • Gość: Chyzy Projekt X z "Gazetą" IP: *.uni.opole.pl 15.07.08, 14:04
      Wiatam !

Radio-Sygnały tez wspierają Projekt-X ten orginalny projekt, chcemy
      i my zabrac glos w tej sprawie.

Dlatego juz dzisiaj we wtorek (15 lipca) o godz. 20 bedziecie mogli
      dowiedziec sie wiecej o calej tej sprawie, bedzie rowniez puszczony
      wywiad z osobami ktore organizuja ta gre pod szyldem Gazety
      Wyborzcej.

Bardzo serdecznie zachecam do sluchania tej audycji na
      www.radiosygnaly.pl

START: WTOREK (15 lipca)
      GODZ. 20:00
      www.radiosygnaly.pl

Powiadomcie znajomych !!
      • Gość: bobby Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 00:12
        czy mozna gdzies te materialy odsluchac, ewentualnie przeczytac... niestety nie
        moglem w tym czasie, kiedy lecialo to 'na zywo' was sluchac....
        • Gość: projekt Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.airmax.pl 17.07.08, 00:33
          Dajcie spokój.
          Najgorsze jest to, że GW wciąga w to nieświadomego marszałka. Jeżeli nie
          zostanie to odwołane, wszyscy głośno powinniśmy powiedzieć że TO SKANDAL!

Jak można wykazać się zerowym poziomem profesjonalizmu. Kamil, leć lepiej szybko
          zastrzec nazwę, to przynajmniej będziesz miał kasę za wygrany proces...

I oczywiście apeluję do nie stawienia się na para grze, choć pewnie i tak
          urzędnicy z rodzinami musza być obowiązkowo :)
    • Gość: miust Projekt X z "Gazetą" IP: 213.17.145.* 17.07.08, 01:05
      Gra to Gra.... przeciez to mało ważne kto ją organizuje.... Przyjdziemy
      napewno!! , a ten jakis Kamil.... naiwniak straszny chyba .... chyba należalo mu
      się :)
      • Gość: dodo Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 17.07.08, 05:06
        zartujesz sobie z siebie teraz... to tak jakby uzywajac internet explorera smiac sie z gates'a.
        kamil to tworca projektu x i nic i nikt tego nie zmieni. naiwniak mogl np. napisac poprzedni post...

wspominane tu nieporozumienia miedzy tworca i GW zostaly wyjasnione i mam nadzieje ze w przyszlsci wspolnie beda konstruktywnie wspolpracowac przy organizacji kolejnych gier, co przelozy sie na jeszcze bardziej atrakcyjna gre dla uczestnikow.
        ... Twoja wypowiedz swiadczy ze jestes idiota...
        zgoda buduje... pamietaj!
        • Gość: agatinka Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:47
          dodo pisze, że nieporozumienie zostało już wyjaśnione. jeśli tak, to
          fajnie.
          ale zgadzam się z tym, że jeśli nie wszystko zostało ustalone i
          dogadane (a chyba tak było jeśli autor gry jest zaskoczony tym, co
          się dzieje) to chamstwem jest użycie nazwy "Projekt X". i kradzieżą,
          co tu dużo gadać..
    • Gość: Gioker Projekt X z "Gazetą" IP: 77.223.226.* 17.07.08, 22:02
      Plagiat i jedno wielkie oszustwo... GW wykorzystala dobrze prosperujaca juz
      nazwe PX, aby zareklamowac swoja gazete... mam nadzieje ze nikt kto bierze
      udzial w prawdziwym PX nie wezmie w tym udzialu...
      • Gość: czar Re: Projekt X z "Gazetą" IP: *.uni.opole.pl 18.07.08, 11:14
        osobiście rozmawiałem z organizatorami dzisiejszego PX. Powiedzieli, że wszytko
        zostało wyjaśnione i Kamil wyśle maile do wszystkich ze sprostowaniem tej sprawy...
        do tej pory nic nie dostałem, także do końca nie jestem przekonany czy sprawa
        została załatwiona i w jaki sposób.
        Dla zainteresowanych zostawiam plik mp3 z wywiadem wyemitowany we wtorek na
        antenie Radio-Sygnałów
        www.sendspace.pl/file/7ABvddDk/
        Pozdrawiam.
    • Gość: ;p Projekt X z "Gazetą" IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 21:01
      Moim zdaniem było bardzo fajnie, zagadki nienajłatwiejsze, ale dało się rozwiazać, dużo biegania ale frajda niesamowita. Nie wiem dalczego ludzie tak marudzili przed tym wszystkim ;p Mam nadzieję, że za jakiś czas gazeta znów zorganizuje coś takiego, tym razem z Kamilem.

PS. Kij w oko malkontentom i wichszycielom, co olali tę zabawę i niepotrzebnie bodburzali ludzi na "anty" ;p
      • Gość: adam Re: Projekt X z "Gazetą" IP: 77.252.18.* 20.07.08, 07:00
        Dlaczego wciąż nie ma stanowiska wyborczej w tej sprawie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka