Gość: on IP: *.punkt.pl 23.07.08, 19:32 Już chyba nie ma o czym pisać? Przecież ten temat był wałkowany chyba ze 100 razy już Ludzie! Postulowaliśmy już. Nie ma o czym pisać to nie wydawajcie w wakacje wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fernando_hidalgo Dołożyli kierowcom 55 kilometrów 23.07.08, 21:57 odgrzewany kotlet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca !!! IP: *.punkt.pl 23.07.08, 23:34 temat wudaje się nieistotny tylko dla osób nie podróżujących po drogach tego uroczego województwa, a dla wszystkich pozostałych to po prostu katastrofa! JECHAŁEM RAZ Z PRUDNIKA - ZERO INFORMACJI O ZAMKNIĘTEJ DRODZE!!! PO WJECHANIU W "ŚLEPĄ ULICZKĘ" W LESIE NA PRÓSZKÓW PRÓOWAŁEM WBIĆ PRZEZ MOSZNĄ NA KRAPKOWICE - A TAM TO SAMO! TO HORROR... W SUMIE DOJAZD DO OPOLA ZAJĄŁ MI PRZEZ NIEMODLIN (!) CAŁĄ GODZINĘ DŁUŻEJ. Ktoś, kto nie jechał, nie wie o ch chodzi. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadratura koła Re: !!! IP: *.chello.pl 24.07.08, 03:24 Cóż w tym dziwnego? Urzędnicy UE wymyślający normy na krzywizny bananów, ogórków i ilość robaków w czereśniach zbyt normalni być nie mogą, a podrzędni opolscy nie mogą być lepsi od nich. Przecież, gdyby byli, natychmiast w Brukseli by ich zatrudniono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pAoLo Re: !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 09:34 No i nie dogodzisz... Droga dziurawa - narzekanie, droga w remoncie - o la boga, a to trzeba od razu zamykać?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: !!! 24.07.08, 09:47 pytanie: czy jadąc rowerem po asfalcie zamkniętą trasą (Prószków- Dębina) to przejadę czy są tam jakieś wykopy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliot Re: !!! IP: 195.205.180.* 24.07.08, 10:27 Rowerem przejedziesz bez większych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca-kier Dołożyli kierowcom 55km? a nie 15 czasem? IP: *.tktelekom.pl 24.07.08, 13:05 Pierdoły piszecie. Z Opola do prudnika drogą 414 jest ok. 50 km a trasą: Opole-Chorula-Otmęt-Krapkowice-Głogówek-Prudnik jest 65 km. Czyli 15 km więcej. A skąd "geniusze dziennikarstwa" wytrzasnęli te 55 kilosów? Chyba z prdeli-żopy-rzyci lub po prostu z doopy. Jaki dziennikarz - takie źródlo informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dołożyli kierowcom 55km? a nie 15 czasem? IP: *.chello.pl 24.07.08, 16:11 Są tacy co dają rade krócej niż te 15 Odpowiedz Link Zgłoś