Gość: Darco IP: 212.244.126.* 29.07.08, 12:43 FECIU nie przejmuj się. Mało to razy uratowałes drużynę przed stratą goli? Gdyby nie ty gnilibyśmy w II lidze albo i niżej. TYLKO ODRA OKS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Feć prawie saperem 29.07.08, 12:57 a okazją do ich sprawdzenia będzie pojedynek sparingowy z III-ligowym Orłem Ząbkowice. --- na tym poziomie zaczyna się muł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Feć prawie saperem IP: *.centertel.pl 29.07.08, 13:25 a moze ktos z klubu powinien pogadac z marcinem. moze ma problemy, moze dlugi jakies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feć Re: Feć prawie saperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:07 to chodz pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semp Feć prawie saperem IP: *.home3.cgocable.net 29.07.08, 16:54 FECIU PRZEJMUJ SIE ! Jestes niewatpliwym pupilem opolskiech kiboli i najwyzej ocenianym zawodnikiem Od takiego lidera wymaga sie 100% koncentracji caly czas Nie wiem skad u autora artykulu wzielo sie porownanie bramkarza do sapera Jak dobrze wiemy bramkarz niestety moze popelniac bledy wrecz chronicznie Na szczescie to nie o taki przypadek tu chodzi Mysle ze trzeba wyciagnac wnioski i tyle Bardziej niz 3 punktow szkoda mi naszego "keepera" Mam jednak nadzieje ze moralne wsparcie kibicow pozwoli na szybkie zrownowazenie burzy pod kopula DO BOJU OKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.feć Re: Feć prawie saperem IP: *.punkt.pl 29.07.08, 20:47 dzieki za słowa otuchy.damy rade.tylko odra okssssss!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oksik Feć prawie saperem IP: *.chello.pl 29.07.08, 20:51 Jeszcze będzie przepięknie... Jeszcze będzie normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś