Dodaj do ulubionych

Praca w Opolu - gigantyczne zarobki

IP: 200.219.152.* 13.08.08, 08:20
Jako, że szukam pracy trafiłem na link poniżej. Skończone technikum budowlane,
studia na kierunku budownictwo i ile mi oferują? 1400 zł brutto!! Tam chyba
brakuje jednego zera!

www.opole.uw.gov.pl/?srodek=1praca/wyswietl_artykul.php&zm1=17&zmp1k3=1
Obserwuj wątek
    • Gość: mobber Re: Praca w Opolu - gigantyczne zarobki IP: *.chello.pl 13.08.08, 17:25
      Cza było być lekarzem
      • Gość: anik Re: Praca w Opolu - gigantyczne zarobki IP: *.punkt.pl 14.08.08, 16:00
        no to zgłoś się i powiedz o tym zerze
    • Gość: wszędzie tak jest Re: Praca w Opolu - gigantyczne zarobki IP: *.chello.pl 04.09.08, 17:11
      Każdemu tyle dają.W Lukasie dają zarobić,ale stres masz nieziemski.
    • Gość: ;-) Re: Praca w Opolu - gigantyczne zarobki IP: *.gprs.plus.pl 04.09.08, 18:55
      Schowaj papiery, a na budowie jako fizol zarobisz spokojnie "trójkę"
      z przodu ...

;-)
      • Gość: mobber Re: Praca w Opolu - gigantyczne zarobki IP: *.chello.pl 04.09.08, 19:05
        ale musiał by coś umieć
        • Gość: Jacek R. Stary ZWM Do osoby o nicku *mobber* IP: *.tktelekom.pl 04.09.08, 19:55
          Masz 100% racji mobberze. Ten człowiek musiałby coś umieć. Nawet żeby być
          zwykłym fizycznym na budowie, to też trzeba coś umieć.

Albo przynajmniej mieć chęci i gotowość do nauczenia się czegoś.

Temu magisterkowi sie coś w głowie chyba pomieszało, jeżeli za samo skonczenie
          studiów chciałby 14 000 zł miesięcznie.

Kierownik odcinka robót na Karolince. Osoba ze średnim wykształceniem, ale
          gigantyczną praktyką zawodową, bo można za taka uznać kierowanie przez ostanie
          12 lat wykonawstwem ciągów komunikacyjnych na 17 supermarketach w całej Polsce,
          zarabia na rękę 4500 zł.

Na budowie jest od 7 do 18, potem jeszcze telefonicznie uzgadnia dziesiątki spraw.
          A w czasie tych 11 godzin pracy nadzoruje pracę 65 gipsiarzy i 11 malarzy, razem
          76 osób !!!!

Robi to SAM, nie mając jakiegokolwiek pomocnika, majstra czy kogoś takiego i ma
          4500 zł TYLKO !!!!

A tutaj ktoś kto skończył jakąś szkółkę, ma pretensje do życia, że nie może
          znależć pracy za 14 000 zł miesięcznie!!!!
          • Gość: cez Re: Do osoby o nicku *mobber* IP: 77.223.232.* 04.09.08, 21:28
            Ok, wszystko sie zgadza. Ale te 1400 brutto to chyba jakis zart jest. Przy
            takich wymaganiach. Chyba się coś sie im w główkach pomieszalo.
            • Gość: zośka Re: Do osoby o nicku *mobber* IP: *.punkt.pl 04.09.08, 21:39
              może ta oferta po to, żeby się nikt nie zgłosił.
              Faktycznie, przesadzili.
              • Gość: ///\\\|||///\\\ no co wy, to przeciez gó..ane stanowisko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 21:51
                na którym tylko się pierdzi w stołek i czeka do konca dnia zliczając kolejne
                kawy i pytając okolicznych biurew o hasła do krzyzówki lub też osiąga się
                mistrzostwo w pasjansa w windows.. te wypisane wymagania i zakres obowiazkow to
                tylko tak powaznie wyglada.. a co do pensji. tam wyraznie napisano ze to
                ZASADNICZE wynagrodzenie. do tego 13tka, premia, jakis dodateczek i zrobi sie
                rach-ciach dwa tysiące.
                • Gość: TOMO Re: no co wy, to przeciez gó..ane stanowisko, IP: 193.0.242.* 05.09.08, 08:38
                  2000 po studiach to i tak kasa slaba bardzo
                  • Gość: geronimo no właśnie, trzeba było... IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.08, 08:51
                    ...zostać kierowcą autobusu i wyjechać do Skandynawii !
                    • Gość: or Re: no właśnie, trzeba było... IP: 83.5.78.* 05.09.08, 09:56
                      Do apteki wszedł mężczyzna i poprosił o możliwość rozmowy z aptekarzem
                      mężczyzną. Kobieta w okienku:
                      - Proszę pana, nie zatrudniamy ani jednego mężczyzny. Właścicielką apteki jest
                      moja siostra, ja natomiast jestem farmaceutką, w czym mogłabym pomóc?
                      - Proszę pani, mam jednak taką sprawę, ze wolałbym porozmawiać z mężczyzną...
                      - Proszę pana, jestem dyplomowaną farmaceutką I zapewniam pana, że podejdę do
                      sprawy absolutnie profesjonalnie, dyskretnie i bezosobowo...
                      - Proszę pani, bardzo ciężko MI o tym mówić, naprawdę wolałbym z mężczyzną...
                      Mam wielki kłopot, ponieważ mam permanentną erekcję. Co pani mogłaby MI dać?
                      - Mmm... proszę poczekać chwilkę, muszę zapytać mojej siostry.
                      Po kilku minutach wróciła:
                      - Proszę pana, naradziłyśmy się z siostrą i wszystko, co możemy
                      Panu dać to 1/3 udziałów w aptece, służbowy samochód i 5000 miesięcznej pensji...
          • Gość: dresik Re: Do osoby o nicku *mobber* IP: *.chello.pl 05.09.08, 13:18
            I raczej nie ma z czego się cieszyć, bo spora odpowiedzialność, a
            jakie zarobki, ponadto od rana do wieczora w pracy, a gdzie czas
            dla rodziny, zaintersowania-hobby, no ale cóż Polska to
            przedewszystkim kraj taniej siły roboczej i tylko na tym polu
            jesteśmy wstanie rywalizować,innowacyjność o tym mozna zapomnieć na
            długie lata z jednej strony możemy już 19 lat cieszyć się wolnością
            pełnymi półkami, a z drugiej biednie u nas, 4.500 to żadne kokosy
            tym bardziej, iż koszty życia podobne jak na zachodzie, a nawet
            wyższe i pewnych rzeczy jeszcze długo nie przeskoczymy bo to
            przedewszystkim problem mentalny,swego czasu związek radziecki
            zrobił swoje zamrażając nas w niebycie przez x-lat, a Polska
            odmiana kapitalizmu, też dolała oliwy do ognia, frycowe trzeba
            zapłacić czy się chce czy nie.
          • Gość: miek Re: Do osoby o nicku *mobber* IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.08, 13:08
            a jak za malo kasy to trzeba po prostu na lewo kombinowac ja tak juz
            10 lat robie nie nazekam, nie mam zamiaru placic zadnych podatkow
            jakims tam idiota,jak nie daja zarobic to trzeba kombinowac
            sprzedawac zolka wszystko co sie da .. wierzcie mi wtedy jest kasa
            trzeba tylko po myslec co i jak
          • Gość: kalkulator brutto-netto IP: *.punkt.pl 19.09.08, 13:40
            Na budowie 4500 na rękę czyli ok. 6500 brutto

w urzędzie 1400 brutto czyli ok. 1000 na rękę

zbudujemy nowa Polske, zbudujemy taki świat, w którym wszystko
            bedzie lepsze, w którym nowy będzie ład...
    • Gość: inspektor Re: Praca w Opolu - gigantyczne zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 11:55
      Nie brakuja żadnego zera. W ogłoszeniu zapomnieli dodac tylko ze 4
      razy tyle to sie wyciaga z łapówek. Wiec sumując wszystko ,to aż tak
      mało nie wychodzi.
    • Gość: mirek Re: Praca w Opolu - gigantyczne zarobki IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.08, 12:52
      w polsce nie da sie zarobic kto pujdzie za 1400 do pracy nikt niech
      ten durny prezydent za ta kase zyje trzeba za granice jezdzic
      pracowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka