Gość: geronimo IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 19:30 niech mnie w d... pocałują ze swoimi cenami za bilety i tak tam nie pójdę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Kinoplex czynny od piątku IP: 217.197.68.* 18.11.08, 20:34 A ja się cieszę że otwierają, w końcu zobaczę nowego Jamesa Bonda !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxx Re: Kinoplex czynny od piątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:02 Dobrze ze otwieraja... Chociaz najciekawsze premiery ominely Opole i 'Swiadectwo' i nowy Bond. Z drugiej strony dobrze ze pokaralo w ten wlasnie sposob Pania kierownik tego Kinoplexu. Kase na pewno stracili bo sporo osob na pewno obejrzalo Bonda we Wroclawiu czy w Katowicach. Obawiam sie ze mimo tego ze otwieraja to i tak prace dalej trwaja i na pewno stukania i kurzu nie da sie uniknac. PS. Bonda obejrzalem sobie w Katowicach bo chodzily pogloski ze Kinopleks ma byc zamkniety do konca roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podopolanka Re: Kinoplex czynny od piątku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 08:03 Straciło???? Chyba nie sądzisz, że ot tak w czasach wolnego ryneczku jedyne kino zostało zamknięte bez zagwarantowania sobie źródła przychodu. Przecież koszta stałe kino zaiste posiada. Na pewno właściciel budynku nieźle panią Kyerownik (tej szatni) wynagrodził w formie tzw odszkodowania. Gdyby nie fakt, że jest to jedyne kino w województwie to olałabym to przedsiębiorstwo pożal się boże rozrywki. Gdyby Pani Kyerownik (tej szatni) szanowała klyentów to zorganizowałaby jakieś pokazy w innym budynku...cokolwiek. Żeby zbudować dobry i stabilny PR. Ale nie... jesteśmy w kraju krwiożerczego kapitalizmu. Idzie Pan Kryzys trzeba doić kasiurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karambola Re: Kinoplex czynny od piątku IP: 217.197.72.* 19.11.08, 08:53 Nareszcie. A już myślałam, że Bonda przegapię. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś