Dodaj do ulubionych

CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ???

27.10.03, 22:09
Po prostu, czy po roku rządów prezydenta Zembaczyńskiego żyje się Wam lepiej
w Opolu? Czy podoba się Wam dynamizm prezydenta i jego osiągnięcia?
Obserwuj wątek
    • Gość: fox Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: 10.40.41.* 28.10.03, 11:19
      wg. mnie Z. sie boi, brak mu ikry, przebojowosci, agresywnosci.
      mysle ze, rzadzi jak umie najlepiej i stara sie byc uczciwy...
      • Gość: rudolf Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.zwm.punkt.pl / 217.173.196.* 28.10.03, 11:25
        co to za prezydent który sie boi i ma układy
        • Gość: anty.kom.pl Zembaczyński musi odejść, póki nie spieprzy... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 12:03
          tego co zostało jeszcze do spieprzenia.
          A od Turawy to niech się ten pies ogrodnika odkrochmali, bo gdy zarobioną kasę
          zainwestują w oczyszczenie jeziora, to Opolanie zyskają i hipka i lepszą bazę
          turystyczną.
          • Gość: Fara Re: Zembaczyński musi odejść, póki nie spieprzy.. IP: 212.244.109.* 31.10.03, 09:44
            co racja to racja, jestem zz !!
          • Gość: Fara Re: Zembaczyński musi odejść, póki nie spieprzy.. IP: 212.244.109.* 31.10.03, 09:44
            co racja to racja, jestem za !!
      • Gość: gosc Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.11.03, 17:40
        Zastanawiam się panie prezydencie nad następujacym tematem.
        Dwa tygodnie temu NTO i GW. ogłosiły wyniki kontroli w MZK. Oczywiscie wyniki
        wypadły tak jak sobie życzył prezes i prezesa zwiazkowcy. Zarówno Rada Nadzorca
        jak i szanowna kontrola była przekonana, że to co zobaczyli, lub to czego nie
        udało im sie zobaczyc bo zniknęło w profesjaonalny sposób z dokumentów,
        stanowiło bedzie koronny argument który spraw ze społkę przejmie osoba nowa-
        spoza układów, prężna w działaniu nie mająca powiazań... . Całły szacunek dla
        pana Granata.Ale. To na co w tej chwili pozwala swoim ochroniarzom związkowcom
        prezes MZK, przekracza granice dobrego smaku , wychowania,Kodeksu Pracy,
        godności człowieka. Ochrona pana Granata czyli ZZKierowców i ZZPKM starją sie
        zwolnic wszystkich pracowników nalężących do "S". Pomomo,że inni zwiazkowcy
        dopuszczają się podobnych uchybień to karani są tylko ci z "S". Wulgarny sposób
        bycia pana przewodniczącego ZZ Kierowców wpływa bardzo negatywnie na
        załogę.Dosyć mamy inwektyw i niecenzuralnych wyrażeń. Ale pan prezes na to
        pozwala.Dlaczego za prawdę, pracownicy są dyskryminowani i TEPIENI W ZAKŁADZIE?
    • Gość: Ryszarda Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 11:55
      ryszard_flegma napisała:

> Po prostu, czy po roku rządów prezydenta Zembaczyńskiego żyje się Wam lepiej
      > w Opolu? Czy podoba się Wam dynamizm prezydenta i jego osiągnięcia?

Co z tego,że uczciwy? Nieudacznik w rządzeniu, ale niestety nie dociera to do
      niego. Otoczył się grupką baranów, którzy nie dopuszczają do niego nikogo,
      żeby "nasz" boss cieszył się spokojem, a sami nędznie mu doradzają.
      Papa Musioł przewraca się w grobie.
      Panie prezydencie, gdybyś miał swój własny biznes, dawno byś już splajtował.
      Dlatego łatwiej rządzić cudzym dobrem. Błagam!!!!! Złóż rezygnację!!!!!!!! Daj
      porządzić komuś, kto się na tym zna!!!!!! Miej honor!!!!!!!!!!!
      Ludzie!!!!!!! Znacie kogoś innego na to miejsce? Zróbmy ranking kandydatów i
      zaproponujmy rządzenie miastem komuś kogo naprawdę sami wybierzemy.

• Gość: anty.kom.pl Zembaczyński musi odejść, póki nie spieprzy... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 12:03
        ...tego co zostało jeszcze do spieprzenia.

A od Turawy to niech się ten pies ogrodnika odkrochmali, bo gdy zarobioną kasę
        zainwestują w oczyszczenie jeziora, to Opolanie zyskają i hipka i lepszą bazę
        turystyczną.
    • Gość: bezpart. Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: 80.51.170.* 30.10.03, 16:54
      Zawiodło się mnóstwo ludzi, zniszczył życie wielu ludziom . Czy to ma być
      przykładny prezydent?.
      • Gość: Ania Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 17:20
        Ryszard miałeś pomóc Odrze Opole. A jedyne co zrobiłeś to to, że miasto
        przejęło stadion. Tyle to i ja bym zrobił i nie trzeba by było czekać z tym
        prawie rok. Przypomnij sobie obietnice składane kibicom... Ryszard co jeszcze
        zrobiłeś wogóle jako prezydent, hm...., nic nie przychodzi mi do głowy. Rusz
        się chłopie, zatrudnij kogoś, do kogo masz zaufanie i rób coś na Boga. Same
        mamlanie papierków wcześniej przemamlanych przez prawników i resztę pseudo-
        urzędników nie wystarczy. Przekonasz się...
        • Gość: ninalopo CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBA? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 08:23
          Jak cholera!
          Zwłaszcza przy okazji zakupów w realu.
    • Gość: max Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 19:16
      Trudno być zadowolonym z kogoś, kto w imię sprzatania po poprzedniej ekipie
      niszczy życie wielu ludziom. Nie znam żadnej jego trafnej decyzji i nie
      potrafię wymienić żadnej inicjatywy czy mądrego innowacyjnego pomysłu.
      Ten facet w nie ma chyba jaj i generalnie nie nadaje się do rządzenia w swiecie
      wszechobecnego wyścigu szczurów.Mógłby już odejść. Mam dość takiego pracodawcy.
    • Gość: parsival Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.zdzieszowice.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 19:20
      Myślę, ze miasto dopiero łapie oddech po ostatnich rządach spustoszeni.
      Gdyby nie to ,że jeszcze prezydenta otaczją niektórzy dyletanci to było by
      całkiem fajnie...
      Zaś prezydent co widać ciężko pracuje i za to mu chwała.
      Panie prezydencie dużo odwagi w zmienianiu naszego miasta i co niektórych...po
      prostu tak trzeba żeby nam sie żyło lepiej!!!!
    • Gość: Mieszaniec Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.pl 01.11.03, 11:00
      Uważam, że Zembaczyński nie wykazał się jako wojewoda i fatalnie popisuje się
      jako prezydent miasta.
      Ostatnie wybory były jednak plebiscytem, za/przeciw czerwonym i jako takim -
      wyborem mniejszego zła. Swoją drogą dziwię się Opolanom - mmieli jeszcze
      Humeniukową i Skakuja do wyboru. Byliby lepsi od Zembaczyńskiego.
      • Gość: Tutejszy Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 17:01
        Zembaczyński wygrał wybory tylko z tego powodu, że został po chamsku usunięty
        ze stołka wojewody przez Tomaszewskiego (skończonego buca spod znaku TKM)
        za wyraźne stanowisko w kwestii zachowania województwa opolskiego.
        Ludzie zawsze są i będą po stronie pokrzywdzonych.
        Sam też oddałem na niego swój głos.
        Ma on niestety związane ręce przez różnych kowalskich, kłosowskich itp.
        awansowanych do obecnej roli na zasadzie "przyczepiło się gówno do okrętu
        i krzyczy - płyniemy!!!".
        • Gość: Rudolf Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.zwm.punkt.pl / 217.173.196.* 01.11.03, 18:01
          To nie z Kowalskim Prezydent jest powiązany tylko z przedstawicielami SLD,
          którzy siedzą na stołkach w spółkach miasta. I to jest zniechęcające i bez
          perspektyw. Wybraliśmy gorsze zło, a okazało się ze wybraliśmy totalne zło.
      • Gość: czytelnik Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 22:55
        Gość portalu: Mieszaniec napisał(a):

> Uważam, że Zembaczyński nie wykazał się jako wojewoda i fatalnie popisuje
        się
        > jako prezydent miasta.
        > Ostatnie wybory były jednak plebiscytem, za/przeciw czerwonym i jako takim -
        > wyborem mniejszego zła. Swoją drogą dziwię się Opolanom - mmieli jeszcze
        > Humeniukową i Skakuja do wyboru. Byliby lepsi od Zembaczyńskiego.
        WYMIEŃ JAKIEKOLWIEK OSIĄGNIĘCIA INNEGO WOJEWODY
      • Gość: patriot Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.atol.com.pl / 213.17.147.* 08.11.03, 15:46
        nie wiadomo!!!
    • Gość: olo Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 17:21
      apropos uczciwosci - chyba przesadzacie uczciwi ludzie nie maja spraw w
      sadzie ... ?? jako oskarzeni a obsadzanie rodziny i znajomymi po roznych
      podlegych instytucjach ??? jezeli to wg. was jest uczciwosc to ja chyba sie
      wyprowadze z polski bo to co mowicie to tragedia
      • Gość: rudolf Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.11.03, 18:16
        Facet nie ma uciekac i mówic ze tragedia, trza wziac w łapy swoje sprawy i
        zrobic z tym porzadek ok.?
        • Gość: pracz Nie macie nic konkretnego do powiedzenia - .... IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.64.* 01.11.03, 18:43
          ..."żałosne pierdolenie" - po prostu.
    • Gość: Gucio Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 21:50
      No jasne - w mieście nic się nie dzieje - każdy kto chce coś otworzyć jest
      przeganiany.Ani prezydent ani Platforma nie ma pomysłu na rządzenie - ludziom
      rzucane są zastępcze tematy z nadzieją że jakoś to będzie.
      • Gość: CZYTELNIK Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:01
        Gość portalu: Gucio napisał(a):

> No jasne - w mieście nic się nie dzieje - każdy kto chce coś otworzyć jest
        > przeganiany.Ani prezydent ani Platforma nie ma pomysłu na rządzenie - ludziom
        > rzucane są zastępcze tematy z nadzieją że jakoś to będzie.
        TO ZASŁUGA SLD. ZOBACZ CO W INNYCH MIASTACH WIELKOŚCI OPOLA!!
        A NAWET JAK DO DUŻCH JAK KRAKÓW ZJRZYSZ TO ZOBACYSZ JAK RZĄDY MILERA SPOWOLNIŁY
        NASZ KRAJ:Klęska urzędowa W krakowie
        Liczba wydanych warunków zabudowy zmniejszyła się w tym roku w Krakowie ponad
        10-krotnie - to skutek utraty ważności starego planu zagospodarowania
        przestrzennego. Paraliż decyzyjny dotknął po 11 lipca także gminy, które mają
        jeszcze ważne plany. Powód? Przez 3 miesiące nie było przepisów wykonawczych do
        ustawy o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym.
    • Gość: Lux Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 21:52
      A czego się spodziewałeś po mitomanach?????????????Otoczył się nieudacznikami
      żeby na ich tle jakoś wyglądać ale nawet to nic nie dało.
      • Gość: Antek W. Pracz Pracza IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 22:01
        Pracz a może powiesz konkretnie co Pan Prezydent zrobił dla miasta, hmmm
        właściwie nawet nie wiem co zamierza zrobić... Ciemność, ciemność widze!!!!
        • Gość: pracz Re: Pracz Pracza IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.64.* 02.11.03, 22:47
          Za dużo pijesz denaturatu.
          • Gość: OŚMIORNICA Re: Pracz Pracza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 23:03
            Gość portalu: pracz napisał(a):

> Za dużo pijesz denaturatu.
            I TO ZA PIENIĄDZE SYNOWCA I TESCO
            • Gość: Kwinto Managar Zembaczyński... IP: 62.148.87.* 02.11.03, 23:19
              ...budował Centrum Logistyczne na Metalchemie bez dojazdu. Więc chyba zakładał
              transport lotniczy.
              Manager Zembaczyński budował parking autobusowy w centrum miasta na Placu
              Kopernika.
              Za rządów Wojewody Zembaczyńskiego mianowanego przez PZPR, padł cały przemysł
              na opolszczyźnie.
              Manager Zembaczyński w imię walki z korupcją i odchudzaniem biurokracji
              zwiększył zatrudnienie w Ratuszu.
              Manager Zembaczyński nadzorował WFOŚ (przynajmniej częściowo), usunął Sypienia
              za kilka karnetów (jaka wartość), a toleruje finansowanie (patrz NTO) osoby
              współpracujące z nim, choć wcześniej finansowały (nielegalnie) one jego
              przeciwników politycznych.
              Manager Zembaczyński pogrążył oddział banku Ochrony Środowiska i teraz czuwa
              nad nim prokurator.
              A tak w ogóle, to czy ma nasz prezydent paszport, czy jest zdeponowany u
              prokuratora?
              • Gość: Pracz to ch.. Re: Managar Zembaczyńsk po szkole konsomolskiej IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 20:09
                Menager Zembaczyński boi się własnego cienia i niedługo powoła referat d/s
                kontroli referatu kontroli
                • Gość: Agata Re: Managar Zembaczyńsk po szkole konsomolskiej IP: 62.148.87.* 04.11.03, 23:09
                  Skończyłam studia i już rok szukam pracy. Opiekuję się mamą i nie mogę sobie
                  pozwolić na wyjazd z Opola.
                  A byłam taka pełna wiary, że wreszcie coś się zmieni na lepsze i sama
                  głosowałam na pana Zębaczyńskiego. I tym sama wbiłam sobie gwóźdź do trumny.
                  • Gość: Pracz to ch... Re: Agatko niestety masz rację IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 20:17
                    Brak decyzji, brak inwestycji, brak nowych miejsc pracy, brak perspektyw dla
                    młodych, oszczędzanie do garnic bólu, brak pomysłu na Opole - to bilans
                    dotychczasowych rządów Pana Z. Aha nie jestem z SLD...
                    • Gość: bez-zębny Zembaczyński musi odejść, póki my żyjemy... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 21:14
                      jak tak dłużej będzie rządził
                      niechybnie zdechniemy
                      • Gość: pracz jest mądry Socjalizm Wam się marzy; sami sobie organizujcie.. IP: *.zwm3.punkt.pl 06.11.03, 00:18
                        ... robotę. Zembaczyński do tego nie jest aż tak bardzo potrzebny i dobrobyt od
                        niego nie zależy. "Kto kuma to wie o co chodzi". Trzeba było zostawić Pogana -
                        napewno stworzyłby "raj w Opolu".
                        • Gość: Zawiedziony a po ch.. nam taki prezydencik IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 10:04
                          Zembaczyński wygrał wybory tylko z tego powodu, że został po chamsku usunięty
                          ze stołka wojewody przez Tomaszewskiego (skończonego buca spod znaku TKM)
                          za wyraźne stanowisko w kwestii zachowania województwa opolskiego.
                          Ludzie zawsze są i będą po stronie pokrzywdzonych.
                          Sam też oddałem na niego swój głos.
                          Ma on niestety związane ręce przez różnych kowalskich, kłosowskich itp.
                          awansowanych do obecnej roli na zasadzie "przyczepiło się gówno do okrętu
                          i krzyczy - płyniemy!!!".
                    • Gość: IXI Re: Agatko niestety masz rację IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 14:26
                      A ja jestem z SLD i powiem Wam że się bardzo cieszę z wyboru jakiego
                      dokonaliście. Teraz może czas na refleksję i wyciąganie wniosków. Z partyjnym
                      pozdrowieniem
    • Gość: Paszportowiec Po huju zadoweli!!!!! IP: *.atol.com.pl / 213.17.147.* 08.11.03, 16:01
      Dobrze ze nie ma paszportu UE bo jeszcze by moją firmę w Holandii zamknął, ja
      przez tego wypierdka maści dziadka klozetowego też szukałem pracy w Opolu i co
      i gówno. Powiedzmy chórem DZIEKUJEMY PANU Z.
    • Gość: Synowiec Re: CZY JESTEŚCIE ZADOWOLENI Z ZEMBACZYŃSKIEGO ?? IP: *.atol.com.pl / 213.17.147.* 11.11.03, 13:35
      Nic tylko się powiesić!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka