veglie Re: Telefon 18.11.09, 09:14 hummer napisał: > Już mam. Wrocław - taryfiarz mi przywiózł. Wrocław czy uczciwy taksówkarz? Odpowiedz Link
hummer Re: Telefon 18.11.09, 10:15 veglie napisał: > hummer napisał: > > > Już mam. Wrocław - taryfiarz mi przywiózł. > > Wrocław czy uczciwy taksówkarz? Jedno plus drugie. I jeszcze kolejny pasażer, który znalazł Odpowiedz Link
taziuta Re: Telefon 18.11.09, 10:20 hummer napisał: > veglie napisał: > > Wrocław czy uczciwy taksówkarz? > Jedno plus drugie. I jeszcze kolejny pasażer, który znalazł Od tego należało zacząć! To pewnie był ktoś ze Szczecina. Odpowiedz Link
hummer Re: Telefon 18.11.09, 11:14 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > veglie napisał: > > > Wrocław czy uczciwy taksówkarz? > > > Jedno plus drugie. I jeszcze kolejny pasażer, który znalazł > > Od tego należało zacząć! To pewnie był ktoś ze Szczecina. To już wszystko jasne. Znalazłeś, sprawdziłeś, że jest w nim Twój numer, który przecież znasz, uznałeś, że Ci nie jest potrzebny i oddałeś taryfiarzowi. Tylko co robiłeś w nocy we Wrocławiu. Spać nie możesz Odpowiedz Link
veglie Re: Telefon 18.11.09, 11:41 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > veglie napisał: > > > Wrocław czy uczciwy taksówkarz? > > > Jedno plus drugie. I jeszcze kolejny pasażer, który znalazł > > Od tego należało zacząć! To pewnie był ktoś ze Szczecina. ....albo poznaniak na emigracji. > Odpowiedz Link