Gość: darek Władze Opola: Dewianci won! IP: 83.2.121.* 21.11.08, 10:02 niestety ciemnogród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin wyrazy współczucia dla mieszkańców Opola IP: 213.17.140.* 21.11.08, 10:07 ale macie pojebana władzę, nie było tego jak kilka lat temu tam studiowałem Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Jacy opolanie takie wladze... 21.11.08, 10:13 przy tej ciemnocie nie bardzo dziwic sie wladzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beskid jaki użytkownik taki komentarz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.11.08, 10:57 Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Mydlenie oczu 21.11.08, 10:10 "Nie chcieli zauważyć, że nasze spotkanie nie ma na celu propagowania homoseksualizmu, ale to gest w stronę tolerancji i integracji," To co to jest "gest w stronę integracji", jak nie propagowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beskid Re: Mydlenie oczu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.11.08, 11:00 jak skończysz podstawówkę to zrozumiesz że ten romski chłopczyk, który siedział za Tobą w ławce to też wspaniały kumpel i człowiek. I choć w pewnych kwestiach mocno się różnicie to nie miałbyś nic przeciwko gdyby był dziś Twoim sąsiadem. czyt.integracja społeczna Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Mydlenie oczu 21.11.08, 11:42 "Propagowanie homoseksualizmu" to namawianie ludzi zeby stawali sie homoseksualistami. Integracja to akceptowanie ze nawet homoseksualisci sa pelnymi obywatelami spoleczenstwa i maja takie same prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Władze Opola: Dewianci won! IP: 136.249.221.* 21.11.08, 10:13 Ci panowie zapomnieli ze podatki tych "dewiantow" skladaja sie na ich miesieczne bardzo wysokie wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Opole - miasto bez granic...głupoty. IP: 84.201.210.* 21.11.08, 10:17 Hmmm...czuję w tym robotę niejakiej partii, która nazywa siebie Prawą i Sprawiedliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Władze Opola: Dewianci won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 10:18 Pani Małgorzato,jestem pełen podziwu dla pani działalności. Propaguje Pani miłośc,tolerancję,szacunek dla drugiego człowieka. Jest Pani osobą,z której należy brać przykład.Musimy zwalczać Polskiego Kołtuna... Niech się Pani nie załamuje pewnymi opiniami Polskich Kołtunów... Oni już tacy będą,ponieważ Pan Bóg zapomniał dodać im trochę więcej niż zazwyczaj-zwojów mózgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie sekuj swoich co ten vicek się czepia? przecież wśród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 10:18 ultraprawicowców jest nadreprezentacja gejów. choćby ostatnia sprawa z haiderem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posener Władze Opola: Dewianci won! IP: *.icpnet.pl 21.11.08, 10:19 Kroll (jego ojciec nazywał się Król) jest takim Niemcem, jak Opole dużym miastem, koń by się uśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marex_51 Władze Opola: Dewianci won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 10:28 wyborcy chyba zadbają o to, żeby Arek i Rysiu przepadli w następnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Władze Opola: Dewianci won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 10:28 Współczuję Wam, opolanie, takiej władzy! Wstyd niesamowity! Żąściankowi ludzie, zamknięte umysly! Ech. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina Dewianci won! Taka władza won! IP: *.chello.pl 21.11.08, 10:29 Jak dowiaduję się, że w naszym kraju rządzą tego typu ludzie to mi się niedobrze robi! Co za ułomy! Ciekawe czy pan prezydent Opola kiedykolwiek spotkał, porozmawiał z jednym z wg niego "dewiantów"?! Dla niego wszystkie te książki powinny by lekturami obowiązkowymi! Co za młot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Dewianci won! Taka władza won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 10:30 Pani Marzeno, jest pani wspaniała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maćko z Bogdańca Brawo Karbowiak! IP: *.xdsl.centertel.pl 21.11.08, 10:30 Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beskid RaCjA! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.11.08, 11:04 Gość portalu: Maćko z Bogdańca napisał(a): > Tak trzymać! RACJA! teraz zabierzmy się za wszystkich dewiantów o piszących - Tak trzymać! na początek obligatoryjny brak dostępu do netu i na bruk! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Władze Opola: Dewianci won! 21.11.08, 10:30 i taka jest prawdziwa Polska:czarnosecińska,agresywna,ciemna, prostacka,ksenofobiczna,parafialna.żałosne dno. Opolu należy pogratulować władz! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Władze Opola: Dewianci won! 21.11.08, 10:37 achaaa "Wiceprezydent Karbowiak (obecnie bezpartyjny, w przeszłości autor tekstów m.in. w "Najwyższym Czasie" czy ultraprawicowym "Szczerbcu")" a dalej "mamy oświecać ludzi a nie..." i wszystko jasne wiadomo jaka oświatę chce nam ten pan proponować. KTO GO TAM W OGÓLE WPUŚCIŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
augusta13 Re: Władze Opola: Dewianci won! 21.11.08, 12:42 Zgadzam się całkowicie z tą opinią, jednocześnie zastanawiałam się jak postąpiłyby władze na moim terenie. Niestety tak samo. Nie może być inaczej, skoro burmistrz na mszy czyta jakieś tam dyrdymały,więcej go w kościele niż w urzędzie. Straszno żyć w naszym kraju, ale bądźmy optymistami. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Alkoholika? 21.11.08, 10:36 To alkoholizm już nie jest chorobą, tylko wynika z przynależności do "mniejszości trzeźwej odmiennie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Władze Opola: Dewianci won! IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 10:41 Z tego wynika,że rządza nami dewianci. Skoro nie potrafią się dostosować do współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JungleMan Re: Władze Opola: Dewianci won! IP: *.unused.derbynet.waw.pl 21.11.08, 10:44 Panowie włodarze miasta zapomnieli słomę z butów wyciągnąć, ot co. Nie rozumiem, skąd się taka swołocz bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Władze Opola: Dewianci won! 21.11.08, 10:51 Najwięksi faszyści w Polsce pracują w Gó...e Wybiórczym. Potomkom Hitlera i Stalina z Czerskiej nie mieści się w pustych łbach, że ludzie mogą mieć w dupie pedałów, lesby, pijaków czy Cyganów, a dysponent Biblioteki w osobie Urzędu Miasta może nie wpuścić do niej kogo tylko zechce, w szczególności takiego tałatajstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauyprezes opolanie mówią won dewiantom z Ratusza... IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 10:54 , którzy tak myślą! Jeżeli odbiera im się podstawowe prawa publiczne niech zatem będą konsekwentni i nie pobierają od nich podatków? Życzę wytrwałości wszystkim, o których mowa w artykule. Wstyd mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Władze Opola: Dewianci won! IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.08, 10:55 Pochdze z Opola i musze wstydzic jak cos takiego slysze. Brak jakiejkolwiek tolerancji tylko na kolanach do kosciola i lizac dupe. A moze by kosciol dla odmiany pomogl w organizacji takiej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
human77 Władze Opola: Dewianci won! 21.11.08, 10:57 Jak to przyjemnie posłuchać autorytetu który bierze wynagrodzenie za umiejętność łączenia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkow Władze Opola: Dewianci won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 10:58 I jak tu nie wyjechać z TAKIEJ OJCZYZNY!? Ja już nie mogę ale młodsi niech spieprzają gdzie pieprz rośnie i wanilia:) Brak tolerancji i chamstwo wszechobecne. Wstyd mi za TAKICH włodarzy miasta. A może wreszcie ich wysłać, albo nie to była by nagroda. Niech jadą na paradę równości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreeN Sukces!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 11:00 Racja!! po co psuć szczęśliwe społeczeństwo opolskie, my mieszkańcy tego miasta jesteśmy szczęśliwi, jeździmy nowoczesnymi miejskimi drogami, chodzimy na imprezy sportowe do obiektów na europejskim poziomie, mamy nowe mosty będziemy mieli gondolki, nasze dzieci są szczęśliwe bawiąc się na nowoczesnych placach zabaw, starsza młodzież gra na nowych boiskach sportowych, mamy cudowny amfiteatr który jest wizytówką naszego miasta, spotykamy się w przytulnych eleganckich lokalach w rynku.Więc po co nam w tak szczęśliwym mieście gościć jakiś wykolejeńców? Zostałem dziś właśnie oświecony ! Chwała ci wielka o dobry Prezydencie i Wice, uświadomiliście mi właśnie jakie mnie szczęście spotkało żyjąc w tym mieście zarządzanym właśnie przez Was, po prostu nie wiem jak mam wam dziękować. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
josef_kozdon Podopolskie wioski sa bardziej tolerancyjne 21.11.08, 11:02 od Opola a to dlatego że mieszka tam liberlana i mająca wiele powiazań z Niemcami mniejszośc niemiecka. w Opolu natomiast mieszkaja przesiedleńcy zza Buga więc co mozna od nich oczekiwać. W podopolskich wioskach nikogo nie bulwersuje że sąsiad jest gejem czy lesbijką. Tam dominuje kultura i mentalnośc niemiecka i nikogo takiego rzeczy nie dziwią ani nie bulwersują. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Władze Opola: Dewianci won! 21.11.08, 11:06 Alkoholik jest a narkomana nie ma, jest gej a nie ma pedofila? Profesorze Bartoszewski pogoń Pan to nietolerancyjne bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel tak tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 11:10 Bardzo mi się podoba dobór "żywych książek" (geniusz, który wymyślił to określenie powinien dostać NOBLA, czekam teraz na spis "żywych kloak"): dwa narody, jedna religia, trzy prądy ideologiczne i trzy ciężkie choroby. I tak drogie dzieci wmawia wam się powolutku, że alkoholizm i dewiacje są normalne... Przy okazji, o ile w wypadku homosiów coś jest na rzeczy, to nie przypominam sobie, żeby ktoś dyskryminował Niemców albo luteran, anarchistów albo punków. Co do feministek i Romów - niestety, pierwsze: z głupotą trzeba walczyć (to samo dotyczy męskiego szowinizmu), a drugie gdyby przytłaczająca większość Cyganów nie zajmowała się kradzieżami może przytłaczająca większość Polaków, Czechów i innych nacji by ich nie dyskryminowała. Każdy jest kowalem własnego losu... Tak czy siak proponuję następujący zestaw "żywych książek" na następne spotkanie: student z Mozambiku, szaman z Kenii, skin, libertarianka, narkoman, zoofil i pedofil. Jak tolerancja to tolerancja bez granic... Odpowiedz Link Zgłoś