anka_florian 07.07.08, 16:25 witam, czy ktoś zna może dobrego kręgarza w opolu. takiego godnego polecenia. będę wdzięczna za każdą pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12mysia Re: dobry kręgarz w opolu 09.07.08, 22:50 Polecam pana Koenigsberga,pomógł bardzo mojej znajomej Gabinet ma nazwę : Rehabilitacja, masaż leczniczy, Opole, ul. Prószkowska 17 m. 34, tel. 0602702704, wizyta 50 zł, trzeba mieć ze sobą zdjęcia rtg, rezonans. Jest skuteczniejszy niż"kręgarze". Znajoma czekała na wizytę ponad tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mau-zer Re: dobry kręgarz w opolu 04.06.13, 12:53 Witam!! Jak w poprzednim poście polecam p.Koeningsberga na ulicy prószkowskiej w Opolu , już kiedyś u niego byłem no i mnie "naprawił", było to parę lat temu , teraz sytuacja się powtórzyła i znowu udam się do niego na pewno. Nie pamiętałem jego num tel. ani nazwiska ale dzięki temu forum już go mam jednakże wiem gdzie przyjmował więc nie byłoby nic straconego. Kręgosłup to nie złamany palec i w takich sytuacjach człowiek jest nie ufny bo to o wiele poważniejsze, ale tego pana POLECAM ,zna się na robocie , wizyta troszkę nieprzyjemna ALE pomaga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: dobry kręgarz w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.13, 12:58 Moja ciocia była na zabiegu kręgarskim u Pana Korasadowicza i bardzo jej pomógł www.terapia-kregoslupa.pl/kregarz.html Odpowiedz Link Zgłoś
2kwiatuszek2 Re: dobry kręgarz w opolu 16.11.13, 15:18 Ja również polecam pana Korasadowicza, bardzo mi pomógł. Bolał mnie kręgosłup 2 lata, nikt nie potrafił mi pomóc. Trafiłam do niego przypadkowo. Już po pierwszym zabiegu poczułam ulgę. Ten facet masuje i jednocześnie nastawia kręgi. Jest niedrogi, przyjmuje na stadionie lekkoatletycznym w Opolu. Tam znajdziecie więcej informacji www.terapia-kregoslupa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zapasnik81 Re: dobry kręgarz w opolu 18.11.13, 13:33 Witam! Na zawodach podczas walki przeciwnik założył mi dźwignię na szyję, doznałem urazu. Ortopeda zalecił mi noszenie kołnierza przez 2 tygodnie, ale to nie dało żadnego efektu. Trafiłem do Pana Korasadowicza a on jednym ruchem odblokował mi szyję. Ból szyi minął. Sam nie mogłem w to uwierzyć. Podaję namiar: 608 211 023. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: dobry kręgarz w opolu IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.14, 16:04 Nie polecam wizyt u sióstr w RAciborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joachim Re: dobry kręgarz w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.14, 12:15 Ten masarzysta Korasadowicz co przyjmuja na stadionie obok reala tez uratowal mi d**a.Mialem jechac do Deutschlandu na robota,ale bolal mnie krzyz.Doktor przepisal zastrzyki przeciwbolowe i efektu nie bylo.Korasadowicz nastawil wszystkie krega i przestalo bolec w krzyzu.Dziekuje Danke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebex Re: dobry kręgarz w opolu IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.14, 10:10 Zamawiałem ostatnio p. Krasadowicza do domu do babci... Babcia była bardzo zadowolona z masażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manfred Re: dobry kręgarz w opolu IP: *.static.masterinter.net 04.04.14, 13:37 Mam krzywe plecy(skolioza) , a na dodatek jedna noge krotsza.Lekarz kazal nosic wkladke w bucie, po ta aby wrownac dlogosc nog. polecono mi kregara Korasadowicza z opola. On stwierdził ze jest miednica ulozona nieprawidłowo. nastawil miednice, bol plecow minal a nogi sa rowne i niemusze nosic wkładki w bucie. polecam go rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
tokamens Re: dobry kręgarz w opolu 16.07.15, 21:15 Z uciążliwym bólem pleców w odcinku lędźwiowym, który utrudniał mi codzienne funkcjonowanie borykałem się od kilku miesięcy. Dopiero po wizytach w gabinecie u P. Leszka Korasadowicza i dzięki jego opiece zapomniałem o swoich krzyżowych dolegliwościach. Dzięki regularnym zabiegom terapii manualnej połączonej z masażem leczniczym u P. Leszka zapomniałem co to ból pleców i wreszcie mogę normalnie funkcjonować. Profesjonalne podejście do pacjenta, skuteczność leczenia oraz 100% zaangażowania. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że P. Korasadowicz jest wykwalifikowanym specjalistą w swojej dziedzinie --> SZCZERZE POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewatur2 Re: dobry kręgarz w opolu 27.01.16, 19:29 byłam raz u masazysty i czuje sie fatalnie kręgosłup gorzej mnie boli jak przed masazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: dobry kręgarz w opolu IP: *.play-internet.pl 18.04.16, 20:38 W Strzelcach opolskich jest Azzam Fawzy, najlepszy specjalista jakiego znam. Pomaga nawet w paskudnych przypadkach typu dyskopatia wielopoziomowa-sam tego doswiadczylem i malo co a dalbym sie zoperowac. Od ponad roku normalnie funkcjonuje a rezonans magnetyczny wskazuje na zdecydowane wycofanie dwoch wypuklin. Polecam tego Pana www.azzam.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskikarakan Re: dobry kręgarz w opolu 27.04.17, 09:07 Grzegorz Marć - Kędzierzyn-Koźle 500530655 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieloneoko Re: dobry kręgarz w opolu IP: 78.10.246.* 16.09.18, 21:00 Gabinet masażu na chabrach. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisha007 Re: dobry kręgarz w opolu 23.09.18, 13:06 Polecam pana Koenigsberga. Co prawda jest zadufany w sobie i bardzo mało delikatny. "Gabinet" jest bardzo obskurny znajduje się w baaaarrdzo wysokim bloku na saaaamej górze. Maż miał atak rwy i po zastrzykach gdy oddało udaliśmy się na wizytę i nie działała winda... Musieliśmy przełożyć wizytę. Często też jest problem z niedziałającym domofonem na dole aby otworzyć drzwi. Mimo to jak wspomniałam jest to zdecydowanie specjalista godny polecam! A wizyta kosztuje 100 zł. I jest ich minimum 3. Więc tanio nie jest ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
doctorholy16 Re: dobry kręgarz w opolu 25.09.18, 15:47 Pan Grzegorz Marć.Fenomenalny tel 516550330 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: dobry kręgarz w opolu IP: *.204.22.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.21, 11:01 Pan Michał Paluch z Opola - polecam, profesjonalista. paluchsc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś