Gość: gość IP: *.eranet.pl 12.01.09, 21:04 moze to glupie pytanie, ale ostatnio slyszalem takie okreslenie w radio. czy ktos wie co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mobber Re: Sponsorówki IP: *.chello.pl 12.01.09, 21:08 proste jak budowa cepa sawniej to byly utrzymanki Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Sponsorówki 12.01.09, 21:12 Raczej chyba odwrotnie.Zapytaj Tadeo,on żyje z takich sponsorówek- emerytek.Rencistkami też nie gardzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciolo Re: Sponsorówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:27 W Opolu mówią, że Tadeo P. zmienił był preferencje seksualne. Teraz gustuje w płci odmiennej do poprzedniej. Czyżby gustował w emerytach i rencistach? A może jest palaczem na łodzi wiosłowej (padebootheizer)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia Re: Sponsorówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:45 Myślę, że wiążącej odpowiedzi w tej kwestii udzielić mógłby nie kto inny, jak wspomniany już tutaj Tadeo P. On zna się na wszystkim co wiąże się ze sponsoringiem, dziedzinami pokrewnymi oraz słowem bliskoznacznym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sponsorówki IP: *.eranet.pl 14.01.09, 21:29 dzięki za odpowiedzi przeczytałem artykuł w Polityce i w nim jest dokladnie wyjasnione kto to jest studentkiz, ktore maja przynajmniej o 15 lat starszych sponsorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia Re: Sponsorówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 09:52 Czyli grubyfacio, ciolo i ja byliśmy w błędzie. Nie ma na świecie studentki, która byłaby młodsza od Miszcza tylko o 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacuś Re: Sponsorówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 16:33 nie wazna roznica wieku, wazny sluch muzyczny i zdolnosci manualne bo grac na flecie nie kazda sponsorowka potrafi, wbrew pozorom to duza sztuka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Sponsorówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 23:07 He-jesteście okropni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sponsorówki IP: *.punkt.pl 26.01.09, 19:34 .... no są okropni..;))). Może jednak sami mają ochotę by jakaś sponsorówka zagrała na ich flecie ;))). Mili starsi panowie mają marzenia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Star Lwowicz Sponsorówki - terapeutki udrażniania nasieniowodów IP: *.opole.internetia.pl 27.01.09, 09:31 W sexie nie ma starszych panów... Młodzieżowy wiek przesuwa się wprost proporcjonalnie do zawartości portfela i konta :-) Biedak 30. letni to staruch, któremu tylko żona z łaski daje (jak ją ma)... Bogaty 70. latek to młodzieniuszek, którego otacza lachonów wianuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sponsorówki - terapeutki udrażniania nasienio IP: *.punkt.pl 27.01.09, 12:41 He, he, he, dobrze się ubawiłam Proszę o dalsze teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Sponsorówki - terapeutki udrażniania nasienio 27.01.09, 13:02 chodzi Ci o wpisach o Tadeo czy o inne? Odpowiedz Link Zgłoś