Gość: as IP: *.geol.uni-heidelberg.de 16.11.03, 20:09 ambiwalentne uczucia - a) ktos ja wybral b.) dyscypliny troszke sie przyda choc forma jej egzekucji nie na miejscu (o ile jest to prawda co zeznaja "mobbingowani?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ensi Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 20:10 hehe tak te dyrektorke pamietam od zawsze jako niezbyt mila pania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwik Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 23:34 tak wlasnie a przy okazji jakby mozna bylo zrobic cos z pedagogiem panem olem to bylabym wdzieczna bo to co on wyprawia to jest smiechu warte i jeszcze jedno jelsi szacunekl w obydwie strony a niestety taka zasada sie nie wyksztalcila w naszym L.O baa malo tego podejrzewam ze dlugo sie nie pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.40.* 17.11.03, 18:11 dyrektroka wicedyrektorka i pedegog olo wogule niepowinni pracowac w LO6 maja zle podejscie do uczniow i wszystkiego sie czepiaja nawet najmniejszej pierdoly. Niech oswiata cos z tym zrobi bo w tej szkole ciagle przesladuja nas te 3 osoby. Jestem 2 miesiace w tej szkole i odrazu mozna wyczuc wrogosc tych osob do uczniow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.punkt.pl / 10.2.1.* 16.11.03, 20:23 (Nie można się spóźnić) , i tak powinno być bo dlaczego nauczyciel ma się spóżniać , na lekcje i tak przeprowadzone (byle jak), gdzie połowa klasy nie łapie tematu ,ciągle zamiany chorobowe i tak dalej, a efekty mamy takie jakie mamy .Dużo pretensji małe zaangażowania nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muse Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.ozimek.net.pl 16.11.03, 20:37 Gość portalu: gość napisał(a): > (Nie można się spóźnić) , i tak powinno być bo dlaczego > nauczyciel ma się spóżniać , na lekcje i tak przeprowadzone > (byle jak), gdzie połowa klasy nie łapie tematu ,ciągle zamiany > chorobowe i tak dalej, a efekty mamy takie jakie mamy .Dużo > pretensji małe zaangażowania nauczycieli. Chyba nie znasz sytuacji ... ja akurat jestem w maturalnej klasie w tej szkole i powiem Ci tyle - to, co jest opisane tutaj, to jest wierzchołek góry lodowej jeśli hodzi o jej przekręty!! Pozdrawiam, muse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muse Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.ozimek.net.pl 16.11.03, 20:39 w "chodzi" "c" zabrakło przypadkiem ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen 6 Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.one.pl / 192.168.0.* 16.11.03, 23:12 I tak powinno byc... wkoncu ktos traktuje tych nauczycieli tak samo jak oni uczniow..!!!! PS.Pani prof. Krawczyk jest jednym z najleepszych pedagogow tej szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobromir Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 14:34 Nieźle - w liceum macie profesorów ... ja na studiach rzadko doświadczałem tego zaszczytu: głównie zajęcia prowadzili doktorzy (habilitowani lub nie) ... a u Was w liceum pani profesor ... to tylko szacunek się należy ... :-> P.S. Nie rób z siebie wazeliny większej niż faktycznie jesteś ... i to tak na forum ... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 16.11.03, 20:52 To co jest tu napisane jest wielka prawda!!! Ja tez jestem uczniem 4 klasy tego liceum i wiem do czego Dyrektorka jest zdolna... Oskarza nauczycieli o to ze wychodza z klasy.. sama uczy fizyki i na wiekszosci lekcji jej nie ma..!!! to tylko jeden przyklad.. ja osobiscie nie znam ucznia ktory by sie na nia nie skarzyl.. nasza grono dyrektorskie nie zalicza sie donajlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.03, 11:00 znam p.Krawczyk z czasów, gdy była wice-dyr. w SP5 na ZWM-ie i wtedy też jej podobnie odpalało (lata 80-te, więc słowo "mobbing" nie było znane). Na korytarzu podczas przerwy omijało się ją dużym łukiem, a po dzwonku przemykało chyłkiem (gabinet miała zaraz przy wejściu do szkoły). Popieram moletsowanych nauczycieli. A panią Krawczyk - do psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENT Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.13, 22:07 o, a teraz jej córeczka - pani doktor na uniwerku - to samo !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUZIA Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.ozimek.net.pl 16.11.03, 21:21 Jestem też uczniem 4 klasy maturalnej tego właśnie Liceum i zgadzam się z wszystkimi nauczycielami, którzy zostają w ten sposób traktowani. To jest prawda, że przez to traktowanie nauczycieli przez dyrekcje, my uczniowie na tym wszystkim cierpimy. Takiego czegoś nie powinno być. To jest poprostu karygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobingowany Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm3.punkt.pl 16.11.03, 21:36 To wszystko to rzeczywiście czubek góry lodowej. Otóż od lat mechanizm kadrowy jaki się w Polsce utarł prowadzi do wyłaniania coraz gorszej jakości zarządzających. Układy i ukladziki powodują, ze aby iść w góre należy się wykazać dużym chamstwem i bezwzglednością, jednocześnie brak kompetencji nie jest żadną przeszkodą w awansach, za to rodzi mobingowe zachowania.Pracownicy z kolei zagrożeni bezrobociem, długo milczą ( zawsze da się jakoś przeżyć) co prowadzi do szybkiego rozwoju tego typu sklonności u przełożonych. Ja pracuję w służbie zdrowia ( duży szpital ) i niestety każda kolejna ekipa zarządcza jest pod tym względem gorsza, a średnia kadra szybko się tego uczy, a wszyscy szeregowi co, klną pod nosem i milczą bo boją się o pracę. W szystkie te sprawy kiedyś pękną jak pękła ta LO VI. I b.dobrze. Chamy precz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 62.148.87.* 16.11.03, 21:46 Znam dyrektor Krawczyk i musze powiedziec, ze niezla z niej suka. Wspolczuje wiec tym, ktorzy u niej pracuja. A ze przyczepic sie mozna do wszystkiego, to sie wlasnie przyczepia wredna suka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 213.17.145.* 16.11.03, 22:33 Tak...dobrze że ktos wreszcie odważył sie zrobić ten pierwszy być może-decydujący krok.Tylko to jest jedna sprawa, a drugą sprawa jak dotychczas nieodkryta jest w opini uczniów...Nie chodiz mi w tym momencie o lekcje, ale o to w jakich żyje stosunkach z uczniami.."coś Ci się nie podoba, to w sekretariacie sa papiery do odebrania"...To mówi samo za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też uczeń 4 klasy Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 207.44.154.* 16.11.03, 22:38 To z papierami, co przytoczył kolega wyżej (bądź koleżanka), to dokładnie cytat wyjęty z ust dyry ... ale to tak dla niewtajemniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 23:23 bez kitu to co sie dzieje w tej szkole jesli chodzi o grono pedagogiczne to jest istny koszmar najgorsze jest to ze nauczyciele szukaja zrodla wyladowania w uczniach nie wspomne o pedagogu ktory stwarza tak niesamowicie nerwowa atmosfere ze na przerwach boimy sie przejsc glownym holem im mniej nas widzi tym mniej bedzie sie czepial... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennicaaa Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.punkt.pl 17.11.03, 18:50 Jestem uczennica tej szkoly chodze do II klasy! to co sie dzieje w tej szkole to jest poprostu wyzsza szkola jazdy... powaznie to jest straszne ale prawdziwe! uwazam ze lepszej nauczycielki polskiego nie ma od pani prof. Zajaczkowskiej! ma swietne podejscie do uczni i to jest fajne :) a te wredne kozy czyli dyrekcja to juz inna para kaloszy, siedza calymi dniami w gabinecie nie widac ich wogole ale jak sie pokazuja to daja o sobie znac wszystkim Zrobcie cos z tym!!! czas i pora! a olo tesh mysli ze pozjadal wszystkie rozumy. ok dyscyplina dyscyplina ale my tesh jestesmy ludzmi, a nie pakuja nas do jednego wora wszystkich jak jakies... ah szkoda gadac i tak chyba sie nic nie zmieni... i to jest PRZYKRE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 17:07 dyrektor Krawczyk nie powinna byc postawiona na tak wysokim stanowisku. czy kobieta ktora niedawno powiedziala do uczennicy pierwszej klasy (cytuje):wygladasz jak dziwka i przychodzsz do szkoly po to zeby sprzedawac swoje cialo, moze byc dobrym dyrektorem i pedagogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lab olatorium Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm3.punkt.pl 16.11.03, 22:42 Jestem uczniem IV klasy tego liceum i musze sie z tym zgodzic poniewaz to co robi ta kobieta to jest kary godne. Mysle , ze to nie tylko nauczyciele maja z nia problem ale rowniez uczniowie. W tej szkole nie tylko ona robi takie rzeczy lecz poczynania pana Pedagoga rowniez wolaja o pomste do nieba... i tez pownien zostac napisany jakis artuykol o tym czlowieku !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzw oooo Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.punkt.pl 16.11.03, 22:51 Tak jest Labek ;] Wszyscy ktorzy chodzimy do LO VI wiemy jaka jest sytuacja i to nie od wczoraj! Warto by tez zauwazyc pewien wczesniej nie poruszany problem - mianowicie konflik na lini Krawczyk - Błaszczyk czyli dyrektor kontra wice. Musze tu wiazsc wyraznie strone pani Błaszczyk, ktora tylko na pozor jest osoba ostra a w rzeczywoistosci pomocna nie tylko dla nauczycieli lecz tez dla uczniow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamBoniA Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 21:13 Taka jest prawda, to głównie my, uczniowie LO6 wiemy jak jest naprawde, i to głównie nam dostaje się po dupie od dyrekcji za byle gówno. NIe ma sensu, żeby pani Alicja Krawczyk, która jest już w wieku emerytalnym, wraz ze swoją szajką (Olo i Błaszczyk)rżądziła szkołą, w której jest nie powtarzalny klimat i atmosfera! Jestem tu "dopiero" drugi rok, a już wiem, że tej szkoły nie zamieniłbym na żadną inną. Na to wszystko powinna wejść kuratorka i wyjaśnić sprawę zfałszowanych dokumentów na dyrektora szkoły! PS. Wielki szacunek dla prof. Kowalskiego, prof. Zajączkowskiej i tych którzy przerwali zmowę milczenia w naszej szkole - wielka DZIĘKÓWA za odwage, nie każdego na to stać! PS2. Pozdro i szacunek dla ludzi z palarni, tworzących klimat tej placówki, palarnia to chyba jedyny pozytywny pomysl naszej dyrekcji YO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm3.punkt.pl 16.11.03, 22:54 I wreszcie prawda wyszla na jaw, ja tez jestem uczniem tej szkoly i tez wiem jaka jest dyrektorka, zreszta nie tylko ja, kadzy uczen potrafi o niej powiedziec cos zlego, a sprzeciwic jej tez sie nie da bo odrazu odpowiada "jak cos sie nie podoba to papiery sa w sekretariacie" , a u niej na lekcje to nie mozna sie spoznic, baa trzeba byc w kasie przez dzwonkiem . Ona sama natomiast oczywiscie albo nie przyjdzie na lekcje, albo przyjdzie na chwile, albo przyjdzie po jakims czasie. I co to za nauczycielka, a oceny to stawia za naszwiska, nawet sprawdzianow nie sprawdza.nawet ejzeli cala klasa ma to samo to tylko 2-3 osoby dostana 5 < te ktore sa przez nia lubiany> a inni 3 itd zrobcie cos z nia ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonce gorace ;] Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 213.17.145.* 16.11.03, 23:21 buheheh.Masz racje Anno...no comment. nie mam pytan do tej Pani....(K.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zeto.opole.pl / 192.168.102.* 17.11.03, 07:43 Ta dyrektorka juz powinna sie w kuratorium tłumaczyc ze swoich upodoban,ona chyba lubi rządzic ludżmi.Tylko zapomina,że nic nie trwa wiecznie, stanowisko dyrektora też.Widocznie ma za mało zajęć jAKO DYREKTOR SZKOŁY SKORO CHODZI POD KLASY I PODSŁUCHUJE.Jak sie jej nudzi niech sie zwolni nikt nie będzie płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.U. Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl / 10.100.0.* 17.11.03, 08:21 Dyrektor Blaszczyk sie nie czepiajcie. To nauczyciel i pedagog, kobieta o złotym sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.U. Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl / 10.100.0.* 17.11.03, 08:28 Pedagog szkolny to osoba z dużym doświadczeniem. A to, że trochę dyscypliny i porządku wprowdza to się już uczniom nie podoba. Znamy wasze wybryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titum Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 09:18 chciałbym zwrócić uwagę szanownego przedmówcy :) że nie chodzi o to co się podoba uczniom ,. ale o to co się nie podoba nauczycielom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur z Gdańska w mobbingu celują kobiety IP: gsm:* / 192.168.0.* 17.11.03, 09:22 mężczyźni są na ogół sprawiedliwi. Spotkałem się w pracy z wieloma intrygantkami, plotkarami i manipulantkami. Nigdy w życiu nie chciałbym mieć szefowej. A nauczycielki celują w umiejętnościach manipulacji - w końcu uczą ich tego na studiach pedagogicznych :-))) Ja myslę że ta dyrektorka ma słabą psychikę, poznała metody manipulacji i woda sodowa jej odbiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.crowley.pl 17.11.03, 09:24 Myslalem, ze do popelnienia 'mobbingu' potrzebny bylby 'mob' czyli tlum. Polak potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.internode.on.net.au 17.11.03, 12:11 Gość portalu: ski napisał(a): > Myslalem, ze do popelnienia 'mobbingu' potrzebny bylby 'mob' > czyli tlum. Polak potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav a może by skończyć z głupim warśawocentryzmem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 09:24 wiem ze to nie na temat ale czy wszyscy w Polsce muszą wiedzieć że jak nie pisze gdzie to wiadomo że w naszej kochanej stolycy? Ja też pracuję w VI LO i nie zauważyłem żadne go mobbingu! Dyrektor jest w porządku! To że jest to w warszawie domyślam się tylko po tym ze nauczyciele "przyszli" do redakcji. Kilka tygodni temu w wiadomościach pokazany był jakiś wypadek miejski i prowadzący sypał nazwami ulic ale ani przez chwilę nie powiedział GDZIE to było. No bo wiadomo - prowincjusze - których jest ponad 15 razy więcej, muszą wiedzieć że jak jest mowa o żeromskiego czy Sienkiewicza to przecież oczywiste jest że to w stolycy. Ech warszawiaki, czereśniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: a może by skończyć z głupim warśawocentryzmem IP: *.crowley.pl 17.11.03, 09:26 to nie warśawocentryzm, tylko profesjonalizm pp. redaktrostwa Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: a może by skończyć z głupim warśawocentryzmem IP: *.coco.pl 17.11.03, 09:53 Gość portalu: ski napisał(a): > to nie warśawocentryzm, tylko profesjonalizm pp. redaktrostwa > Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Titum Re: a może by skończyć z ... --- e tammmm :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 09:27 Wlasnie sie malo nie utopilem w herbacie :) Kochany , przeciez gazeta ma nie tylko w warszawie swoje Redakcje :) i kto tu jest Warszawoćientrykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: a może by skończyć z głupim warśawocentryzmem IP: 43.210.32.* 17.11.03, 09:51 Myśle, że ważne jest pokazywanie takich zjawisk, bez względu na miejsce ich występowania. Ludzie muszą się nauczyć, że o swoje prawa należy czynnie walczyć i że jest wyjście z takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: a może by skończyć z głupim warśawocentryzmem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:00 a ja nadal nie wiem: w Warszawce czy nie? PS zadziwia mnie ile komentarzy wzbudziła sprawa dotycząca jednej szkoły.... podczas gdy kwestie dotyczące znacznie większej ilości osób w kraju nie powodują niemal żadnego odzewu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla uczennica Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.cdmpekao.com.pl 17.11.03, 09:26 Glupie pytanie - czy tu chodzi o warszawskiego "Reytana" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~wyrobnik Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 212.160.252.* 17.11.03, 09:47 Z przykrością muszę stwierdzić, że nie tylko nauczyciele VI LO mają takie problemy z dyrekcją. Dyrektorów w liceach i gimnazjach stosujących nieuzasadnioną presję na dobrych nauczycieli jest bardzo wielu. Wybierani są niby z konkursu, lecz co to za konkurs, w którym na dyrektora- nauczyciela danej szkoły głosują kolesie i koleżanki nieroby, którym jakakolwiek zmiana w organizacji pracy szkoły jest nie na rękę. Przeważnie ci dyrektorzy własną nieindolencję i brak umiejętności kierowniczych próbują zatuszować znajdując "kozły ofiarne" wśród nauczycieli. " Co złego to nie ja!!!!!!" - winien jest nauczyciel. I najlepiej zrobić nagonkę na pedagoga rękoma rodziców - najlepiej tych , którzy są niezadowoleni z pracy szkoły. Pozdrawiam wszystkich uciśnionych pedagogów: Mąż nauczycielki gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.U. Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.airlan.pl / 10.0.10.* 17.11.03, 10:09 Myślę, że opinia o Pani Dyrektor Krawczyk jest bardzo krzywdząca. Miałam możliwość pracować pod nadzorem Pani Krawczyk. Jest to osoba wiedząca czego chce, zdecydowana i wymagająca od siebie jak i od innych, potrafiąca szybko podajmowac trudne,trafne decyzje i bardzo konkretna. To, że trzyma dyscsyplinę wśród nauczycieli i uczniów to chyba plusy dla dyrektora. Tym bardziej, że ostatnio słyszymy o "uchybieniach" w pracy pedagogów i domagamy się wzmożonej kontroli i dyscsypliny pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm3.punkt.pl 17.11.03, 10:20 M.U - co jakims krewnym dyry jestes czy moze sama dyra sie wypowiada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogi Gdzie jest to liceum? Co to za tekst? IP: *.provider.pl / 192.168.8.* 17.11.03, 10:23 W artykule nie znalazłem ani słowa o tym w jakim mieście jest to liceum. Autora trzeba koniecznie przeszkolić z zakresu tzw. piramidy informacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 10:31 wystarczy tylko zkontaktować się z nauczycielami którzy już nie pracują w tej"swietnej" szkole ,a dowiecie się jak może dyrektor krawczyk obrzydzić pracę i życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.40.* 17.11.03, 18:15 Pomocy !!! ta szkola nas gnebi !!! Pomocy!!! A w szczegolnosci pedagog Olo wicedyrektorka i dyrektorki czapisja sie wszystkiego, ciagle szukaja kogos kogo moga upokozyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:17 A sprawa sie ma gdzie? W Warszawie Pcimiu czy Wachocku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.biblpubl.waw.pl 17.11.03, 11:40 Wydaje mi sie ze ja sie czyta "Stleczna" to wiadomo ze Warszawa- ciućmoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:00 Gość portalu: Katja napisał(a): > Wydaje mi sie ze ja sie czyta "Stleczna" to wiadomo ze Warszawa- > ciućmoku....>>>>>>>>>>> czyta sie w calej Polsce ,a nie tylko na Emali Plater czy Kiercelaku bufonie ze szmateksu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muse Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.ozimek.net.pl 17.11.03, 23:02 Nie tu ani nie tu!!! nie widzicie naglówka nad komentarzami??? OPOLE!!!!! VI LO w OPOLU !!!! ech .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.biblpubl.waw.pl 18.11.03, 10:40 Jeze;i juz to bufonko!!! Analfabeto :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeszloroczny maturzysta Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.32.* 20.11.03, 23:30 Juz pare lat temu po cichu mowilo sie o zachowaniu calej "sw. trójcy" (dyrektorka, wicedyrektorka i pedagog), a teraz widze ze sprawa nareszcie nabrala rozglosu, wielki szcunek dla nauczycieli ktorzy wreszcie odwazyli sie przerwac zmowe milczenia, a w szczegolnosci dla pani mgr.Grzeszek (pozdro od bylej IV E!!) Moim zdaniem cale to kierownictwo powinno sie udac na wczesniejsza emeryture! Trzeba ich zastapic kims mlodszym, bardziej kompetentnym, kims kto chce zrobic cos dla tej szkoly a nie tylko za wszelka cene trzymac sie wygodnego stolka na panstwowej, cieplej posadzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica klasy B Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 62.148.87.* 29.11.03, 11:53 Skończyłam tą szkołę dokładnie 4 lata temu i widzę że wreszcie co niektórzy przejrzeli na oczy. Ja osobiście miałam problemy z dyrekcją od samego początku liceum. Pani wice Błaszczyk chyba musiała mnie bardzo nie lubić bo nigdy nawet nie dostawałam dobrych ocen a swiadkiem wszyscy, że oceny najlepsze dostawali jej "ulubieńcy". Z miłą chęcią przedstawiłabym wam nazwiska osób które były uwielbiane przez dyrekcję i w ten sposób miały otwartą drogę do dobrych ocen. Ludzie zróbcie z tymi dyrektorkami porządek niech się młodzież nie męczy (i nauczyciele także) Przeciez to są kobiety w "starszym " wieku i moim zdaniem powinny juz być na emeryturze. A co do wyzywania uczennic od dziwek to nawet byłam świadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Arkadiusz Karbowiak? czy to ten, kto wypisywał IP: *.wszib.krakow.pl 17.11.03, 11:26 bzdury w "Arcanach"? - "macho"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubon Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.punkt.pl / 10.2.15.* 17.11.03, 11:35 Brawo dla tych nauczycieli za ich odwagę.W innych szkołach jest tak samo a może jeszcze gorzej,dyrekcję obchodzi tylko robota papierkowa nauczycieli, a nie to w jaki sposób nauczaję ,nie liczą się efekty naucznia tylko święty spokój dytekcji.Znam szkołę w której dyrektor nie przychodził do pracy przez pól roku bo był na leczeniu odwykowym, a zastępca zmyślnie to ukrywał.Zastępca paraduje w mini pokazujac gimnazjalistom nowe stringi i d....W takiej szkole też trzeba wytrzymać bo można usłuszeć że chętnych na miejsce jest wielu , ale czy warto pracować z pijaczką i ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK Oczywiście Warszawa - jedyne miasto IP: 213.25.88.* 17.11.03, 11:59 Redaktorzy z Centraly nie raczą napisać, w jakim to mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x OPOLE !!!!!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 14:18 Jaka Warszawa do cholery??????? Przeciez to sie dziej w Opolu!!! Chyba wiem bo mam w ręku opolski dodatek do wyborczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: co to jest mobbing? IP: *.internode.on.net.au 17.11.03, 12:04 slowo to przypomina mi angielskie "mobbing" od "to mob", ale angielskie znaczenie wogole tu nie pasuje (patrz www.dictionary.com). Slowo to pasowalo by w sytuacji odwrotnej, gdyby uczniowie otoczyli nauczycielke tlumem w celu np. wywarcia presji. Ridiculous! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_uczen Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.ia.agh.edu.pl 17.11.03, 12:12 Cos tu sie nie zgadza, bo Dyrektorem LO VI jest Pan o innym nazwisku i powszechnie szanowany, poza tym lekcje "rodziny" odbywaly sie bez problemow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dielu Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm3.punkt.pl 17.11.03, 12:21 Gość portalu: byly_uczen napisał(a): > Cos tu sie nie zgadza, bo Dyrektorem LO VI jest Pan o innym > nazwisku i powszechnie szanowany, poza tym lekcje "rodziny" > odbywaly sie bez problemow??? chodzi o 6 lo w OPOLU !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś