Gość: 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 06:18 Czy ktoś wie co to za firma Loretta w opolu?Robią czapki i inne robótki ręczne,jak płacą za taka pracę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Loretta IP: *.pios.gov.pl 19.02.09, 11:59 bardzo marnie płacą , chyba że jesteś turbo i potrafisz biegle wyszywać czy szydełkować i masz dużo wolnego czasu .Ale można stracić oczy , kręgosłup wysiada i bolą palce .Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o2008 Re: Loretta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 13:33 Co to znaczy marnie płacą? na allegro wystawiali np. czapki czy sukienki i były strasznie drogie . Czapy po 50 czy 60zł a sukienki po 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2009 Re: Loretta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 13:35 Ile to jest marnie płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
iguana1972 Re: Loretta 19.02.09, 19:33 Szyją też stroje dla tancerzy towarzyskich... z marnym efektem niestety i może dlatego nie płaca najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Loretta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 21:56 To co to jest za firma? Marnie płacą, za towar chcą krocie , co to jest???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2009 Re: Loretta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 11:48 Słyszałam,ze zrobienie czapki dziecięcej płacą ok.3zł.Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Loretta IP: *.akk.net.pl 23.07.14, 09:15 Wcale nie płacą czekam na pieniądze juz 10 mięsięcy i zbywaja z tygodnia na tydzien wypłacą cząstkę na podpuche a reszta za friko grosze wychodza za pracę, a i to ciężko od nich wyciągnąc i nie daja umów tylko na gębe moje dojazdy i praca gratis dla loretty nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORETTA Re: Loretta IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.15, 22:27 Witam Proszę nie oczerniać firmy na forum ! Wypłaty są dokonywane jak zapłaci klient dla którego jest zlecenie. Niektórzy płacą w ciągu 2-3 miesięcy ale bywa też że nie zapłacą wcale. Wówczas firma wypłaca za wykonaną pracę z opóźnieniem ale wypłaca! Nikt nigdy nie został oszukany i zawsze następuje wypłata. Jest dużo pań które pracują w firmie już po wielu lat i są zadowolone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Loretta IP: *.microchip.net.pl 16.10.15, 11:16 Niestety, ale to prawda o pieniądze trzeba się prosić, a jak mają już dość proszenia to wypłacą 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Loretta IP: *.play-internet.pl 01.06.22, 09:37 Obecnie(2022 rok) za zrobienie swetra dają 65 zł 🤣🤣. Płatność od 30-90 dni. Od ręki płacą Ukrainkom😪 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Loretta IP: *.akk.net.pl 02.12.14, 15:55 Lorette pieknie brzmi i nic więcej.Nie płacą ja juz czekam na pieniądze ponad rok częśc wypłacili przed świętami grudzien 2013 a na resztę czekam do dzis ,dzwoniąc co miesiąc to jeszcze mam poczekac tydzien lub 2 i tak do dzis i zobacze prawdopodobnie jak świnia niebo. Z robotą scigaja dostaniesz włoczke i najlepiej zebys zrobiła na wczoraj.Na takich ja jest więcej i tak się biznes prowadzi do swojej kabzi na naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORETTA Re: Loretta IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.15, 22:20 Witam Czy już Pani dostała zapłatę za wykonaną pracę ? Jeśli tak to proszę usunąć ten wpis i nie opowiadać bajek ! Odpowiedz Link Zgłoś
loretta24 Re: Loretta 24.03.15, 11:59 Przyjmują do pracy chałupniczej: dziewiarstwo ręczne, czapki, swetry, szale, hafty ręczne, makrama.Wiele można się nauczyć na własne potrzeby, mają dużo zleceń ale nie przez cały rok co czasami blokuje wypłaty i trzeba czekać. Lepiej jednak pracować i mieć pieniądze później niż wcale:) Zawsze wypłacą nie oszukują. Najlepsze osoby mają najwięcej pracy i większe możliwości zarobkowe. Jeśli masz umiejętności i lubisz robótki to skorzystaj zamiast siedzieć przed telewizorem nic nie robiąc bo z tego kasy nie będzie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś