pamejudd 17.03.09, 18:21 Wczoraj postanowiono... Suspens, niczym u Hitchcocka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leo Re: Pabisiak: nie byłem TW Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:59 ....postanowiono o zawieszeniu w PO członka T. Pabisiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pabisiak: nie byłem TW Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:10 Gość portalu: leo napisał(a): > ....postanowiono o zawieszeniu w PO członka T. Pabisiaka przepraszam, to gdzie niby członka Pabisiaka zawiesili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Pabisiak: nie byłem TW Marek IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.09, 20:27 Wiszący członek? fe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi Re: Pabisiak: nie byłem TW Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 21:51 Pabisiak grozi sądem.Super,ciekawe co zechce udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#$%^&*( Re: Pabisiak: nie byłem TW Marek IP: 77.223.227.* 17.03.09, 22:45 wszyscy którzy znają pabisiaka wiedzą,ze odwagą nia grzeszy,dlatego robił co mu kazali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek. Re: Pabisiak: nie byłem TW Marek IP: *.ppp.eranet.pl 20.03.09, 19:02 ja bylem TW Marek. Przyznaje sie. Uszatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Bereszyński sucks IP: *.punkt.pl 18.03.09, 01:02 mieszaniec fucks... Ale sie zagrzało to forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń trojański... Re: Bereszyński sucks IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.09, 07:54 Typowa śpiewka każdego namierzonego agenta. Najpierw idzie w zaparte, że nieprawda, że esbek sam sobie to wymyślił. Później zacznie sobie "przypominać" rozmowy, ale naturalnie "nie donosił" tylko rozmawiał. A nawet, jak coś tam chlapnął, to i tak nikomu to "nie zaszkodziło" Każdy z nich stroi się ofiarę podstępnej SB. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Opolska redakcja GW 18.03.09, 21:32 w dalszym ciągu udowadnia, że jest dodatkiem do Sakowiczowej "Gazety Polskiej", a nie regionalną redakcją "GW". Zbieram w sobie siły, ale jak się w końcu wcoorvię, to do samego Michnika dotrę, żeby zrobić porządek z Frelichem i jego trzódką. Szlag mnie trafia jak to widzę, co robią i dodatek wyrzucam bez czytania, ale niestety to wszystko trafia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmieszany Re: Opolska redakcja GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:47 mieszaniec-zopola napisał: > Zbieram w sobie siły, ale jak się w końcu wcoorvię, to do samego > Michnika dotrę, żeby zrobić porządek z Frelichem i jego trzódką. Co tam do Michnika, wal prosto do Kiszczaka, albo innych "ludzi honoru", oni juz będą wiedzieli jak rozpędzić to towarzycho i zrobią prorządek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4.5% Re: Gorzej ci? IP: *.chello.pl 20.03.09, 15:02 ..."Sprawą postanowiły się zająć władze regionalne PO - Chociaż ja uważam, że babranie się w takich rzeczach jest świństwem - mówi szef PO na Opolszczyźnie Leszek Korzeniowski..." Świństwem to jest, że nie zrobiono tego wcześniej, co było jednym z powodów mojego wystąpienia z Platformy Obywatelskiej, ale... jeśli bywało się sponsorem T.P. to trudno mówić inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członkini Jurek gorzej ci? IP: 77.252.18.* 20.03.09, 17:38 Na wątku "Tadeusz Pabisiak na Krakowskiej" gość portalu ujawnił kiedyś, że nazywa się Jerzy Jucha. Nie ma więc powodu, żeby ponownie ukrywał się za nickiem. Jest on jedną z lokomotyw napędzających swoim jadem ten superwątek, który osiągną już blisko 2300 wpisów. Otrzymał tam przydomek "Czołowego zawistnika Opola". Jego hobby to donoszenie. Pisał donosy na Opolskie Towarzystwo Jazzowe i jego prezesa do wszystkich możliwych urzędów, łącznie z prokuraturą. Spowodowane nimi kontrole żadnego z zarzutów nie potwierdziły, a wręcz przeciwnie. Prokuratura w decyzji o umorzeniu śledztwa "z powodu stwierdzenia, że przestępstwa nie popełniono" zaznaczyła, że przesłuchiwani świadkowie zeznali, iż Jerzy Jucha nakłaniał ich do "zniszczenia Tadeusza Pabisiaka". Ponieważ w wersji drukowanej artykułu Zbigniewa Bereszyńskiergo powtórzone zostały literalnie te same pomówienia co w wielu pisemnych donosach Jerzego Juchy, nasuwa się prosty wniosek, że tym razem udało się jemu (lub jego inspiratorowi) nakłonić "do zniszczenia Tadeusza Pabisiaka" pana Zbigniewa Bereszyńskiego. Obawiam się, że oznacza to dla Z.B. poważne kłopoty z prawem, dużo większe niż w przypadku J.Juchy, którego "tylko" wyrzycono z Opolskiego Towarzystwa Jazzowego, Towarzystwa Przyjaciół Mosznej i Platformy Obywatelskiej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Komu gorzej ? IP: *.punkt.pl 20.03.09, 18:45 U Pospieszalskiego to u mnie akurat zapunktował Marek Nowakowski. Romaszewskiego słuchałem ale jako żywo takiego cytatu nie znalazłem.Co do wirtualnej księgowości w SB to nie masz racji o czym świadczy skamlenie Plebana o pokwitowanie gratyfikacji na 8,20 zł od Badury. To znaczy, że obaj zużyli z budżetu SB i PRL w/w kwotę, a co skrupulatny Badura na odwrocie rachunku winien potwierdzić adnotacją : wypiłem tylko herbatę i potwierdzić podpisem. Co do podawania Bereszyńskiego do sądu, to Pabisiak nie ma jaj i boi się, że wyjdą jeszcze inne sprawy. Etos dla Donaldinia jest ważny, o czym świadczy wywalenie Misiaka senatora z szeregów partii. Gondecki kapusiow nie lubi, no kiedyś nie lubił, jak woził mnie nawalonego taryfą i klęliśmy na kabli od których się roiło za komuny. Czy lubi muzykę gitarową (plumkanie) nie wiem. A czy Korzeń stanie murem za Tadkiem co to bardzo chce ale jeszcze niczego w polityce nie dokonał. Nie wiem. Ale wobec smrodu jaki się niesie to ja bym spóścił wodę i Tadka dla dobra partii. A niech se gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Komu gorzej ? IP: *.punkt.pl 20.03.09, 18:56 Prawdziwi artści bronią się sztuką. Wylansowana przez T.P. Edyta Górniak w porozumieniu z Jackiem Cyganem użyczą nieodpłatnie Miszczowi prawa do wykonywania piosenki z repertuaru Edyty. Jeżeli wokal Miszcza nie udżwignie wysokich tonów to może w imieniu Miszcza protestsong wykona sama artystka ; Swiat mój tak zwyczajny Pod niebem biało-czarnym Ludzie są wycięci z szarych stron Z środka ksiąg Piękni są z romansu tła Zmęczeni tylko z gazet A ja ... jestem biały, czysta kartka Posród Was To nie ja byłem TEWU To nie ja skradłem niebo Chociaż dosyć mam łez Moich łez, tylu łez Jestem po to, by kochać mnie To nie ja byłem TEWU To nie ja skradłem niebo Nie dodawaj mi win To nie ja, nie ja Nie ja! ... Jestem TEWU Niebo wieje chŁodem Piekło kłania się ogniem do stóp A ja ... papierowa marionetka, muszę grać To nie ja byłem TEWU To nie skradłem niebo Chociaż dosyć mam łez Moich łez, tylu łez Jestem po to, by kochać, mnie ... Zanim w popiół się zmienię Chce być wielkim płomieniem Chce się wzbić ponad światem Hen, do gwiazd Ogrzać niebo marzeniem.... Nie muszę dodawać, że aranżacja będzie Miszcza. Klaskać i robić chórki będzie grupa TW (Tadek Wokal) wylansowana przez Z. Bereszyńskiego. TW (Tadek Wokal Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Vive la difference! 20.03.09, 19:20 Jak to często bywa mamy odmienne odczucia. Na mnie Marek Nowakowski zrobił wrażenie przygnębiające. Dziwny dla pisarza ten brak umiejętności wskoczenia w obcą skórę. Ja osobiście nie miałem przyjemności z bezpieką, ale jestem sobie w stanie wyobrazić, że srałbym nieźle w portki. Nowakowski albo nie miał przyjemności z bezpieką albo jest wyjątkowym twardzielem nie posiadłym umiejętności empatii. Ale może to pasuje do jego wizerunku, pisarza pochłoniętego tematyką ludzi z kryminalnego marginesu. Jest dość symptomatyczne, że do przeciwników lustracji należą ludzie, którzy ostro brali w tyłek od komuny. I a rebours, najwięcej zwolenników lustracji mamy wśród ludzi, którzy za komuny srali jeszcze w tetrowe pieluchy. Tacy jak Nowakowski są w tym stronnictwie w mniejszości. Romaszewski mnie zadziwił tymi stwierdzeniami ,że dopiero od późnego Gierka w opozycji, i to tej starej, dobrze okrzepłej, wypracowano stanowisko, że z bezpieką się nie rozmawia. Wcześniej wszyscy rozmawiali. Romaszewski ku mojemu zdziwieniu argumentował za lustracją w jako metodą oczyszczenia ludzi, którzy mieli kontakty z bezpiekę, ale się nie skooorvili. Musiałeś to wszystko słyszeć, chyba Cię tylko zafascynował ten wychudły Nowakowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Ratujmy Miszcza IP: *.chello.pl 20.03.09, 20:28 Uważam za bardzo potrzebne, aby Radio Opole nadało kolejną, najlepiej dwugodzinną audycję słowno muzyczną z udziałem Miszcza. Nasz bohater mógłby w niej wyjaśnić bezsensowne zarzuty i opowiedzieć o krzywdach doznanych w czasach komuny. Myślę, że do akcji ratowania artysty powinno się też włączyć TVP3 Opole, przypomnieć o osiągnięciach, wskazać na niedawny benefis i muzyczny geniusz artysty. Również Platforma Obywatelska, zwłaszcza "Koło Kultura" i sponsor artysty, szef PO Leszek Korzeniowski, powinni wykazać inicjatywę w ratowaniu miszczowego wizerunku. Podajcie rękę tonącemu, a jeśli nie, to chociaż 1% podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ratujmy Miszcza IP: *.chello.pl 21.03.09, 12:51 pabisiak,byles TW i nigdy nie podasz Bereszynskiego do sadu,bo boisz sie ze jeszcze wieksze brudy wyjda,chociaz wydaje sie ze juz nic gorszego nie wyjdzie,ale znajac ciebie,to wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Ratujmy Miszcza IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 18:10 Ja bym na to nie liczył. Brudami to są pomówienia na temat Tadeusza Pabisiaka powielane w internecie i w dwóch gazetach przez Zbigniewa Bereszynskiego. T.P. jest twardym graczem, nie rzuca słów na wiatr i to co zapowiedział w Gazecie Wyborczej na pewno zrealizuje. Już raz przecież wygrał w sądzie sprawę o pomówienie, a potem komornik scigał sprawcę "przestępstwa przeciwko czci". Można bylo o tym przeczytać na watku "Tadeusz Pabisiak na Krakowskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betix Re: Ratujmy Miszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:26 no to smiało gościu,idź do sądu a nie pogrązaj się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Collonna Re: Ratujmy Miszcza IP: *.pool.einsundeins.de 22.03.09, 08:52 Ile to lat juz minelo? Czy nie czasami 20? Nagle nawet Zanusi mial cos wspolnego z Sbecja. Ludzie, dajcie se poko.Jak ktos czuje sie pokrzywdzony to od tego jest sad. Ale to i tak jest przedawnione. Odpowiedz Link Zgłoś
tewu1 Re: Ratujmy Miszcza 23.03.09, 12:45 Jestem z zawodu adwokatem i znam Pana Tadeusza od lat.Wiem,że jest w każdej dziedzinie czysty ,jak łza.Jestem o tym przekonany,że te wszystkie kundelki podgryzające teraz Mistrzowi kostki,wkrótce będą musiały w sądzie odszczekać swoje oszczerstwa.Będzie ich to drogo kosztować,oj bardzo drogo.Jako adwokat ,przewiduję,że może być to takie wielkie odszkodowanie,od tak wielu osób,że Pan Pabisiak będzie zabezpieczony do końca życia.Znając go,wiem,że już się cieszy z kolejnego zwycięstwa,a jest to twardy gracz i genialny strateg,który zawsze osiąga zamierzony cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woluntariusz Re: Ratujmy Miszcza IP: *.chello.pl 23.03.09, 14:08 przekazując wyrazy poparcia dla Marka nie zapomnijcie: 1 - przekazać 1% podatku na Towarzystwo Przyjaciół Mosznej 2 - przekazać 1% podatku na Opolskie Towarzystwo Jazzowe Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann APEL!!! IP: *.chello.pl 23.03.09, 14:38 Niewiato opolska,badz dobra lokalna patriotka!!! Zamiast fiskusowi-daj pabisiakowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telimena Re: Ratujmy Miszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 23:27 tewu1 napisał: > Jestem z zawodu adwokatem i znam Pana Tadeusza od lat. Adwokatem jesteś?... buhahahaha... no chyba takim z jajami, cukrem i wanilią... znaczy się ajerkoniakiem :) Ja tez znam Pana Tadeusza od lat, od podstawówki, i się nie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny informator Pabisiak: nie byłem TW Marek tylko Darek IP: *.opole.internetia.pl 23.03.09, 14:59 i nie tajny, tylko jawny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusiak Re: Pabisiak: nie byłem TW Marek tylko Darek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 00:56 Do fajnego informatora; A żebyś wiedział, że jawny. Pan Pabisiak przed nikim nie musiał się kryć. Wszak spotykał się (jak ciągle powtarza słynny Piotr Badura) "z legalnymi funkcjonariuszami legalnego państwa". Zrozumiano? Spotykał się i rozmawiał o ludziach. Szczególnie o ludziach, którzy weszli mu w drogę. Dla takich nie miał litości. W końcu na tym podłym świecie niestety istnieje kategoria ludzi, którzy lubią donosić. Robią to z rozkoszą i donoszą dla przyjemności :) Inni lubią poziomki w śmietanie, spacery przy księżycu, wędkowanie, rwanie lasek lub czteropak piwa przy telewizorku. Jak mawiał pewien znany opolski eSBek na "H": - "Są ludzie, którzy donieśliby na swojego własnego ojca i matkę. Gdyby ich mieli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woluntariusz Ratujmy Miszcza ! IP: *.chello.pl 24.03.09, 01:30 ponieważ sprawa TW nie wygląda ślicznie trudno będzie zdobyć finanse publiczne pomóżcie inaczej - nie bądźcie sadysty dajcie jeden procent w kieszenie artysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.ochódzki Re: Opolanie! Ratujmy Miszcza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 00:13 Towarzycho Przyjaciół Mosznej (TPO) nie ma szczęścia do prezesów. Warto przypomnieć, że poprzednią prezeską (przed Panem Pabisiakiem ps. "Marek") była Pani Halina Żyła ps. "Stasia". To w Mosznej leczył się kwiat opolskiego TW i OZI (Osobowe Źródło Informacji. Wygląda na to, że TW (Tajni Współpracownicy) mieli tak skołatane przez SB-ków nerwy, że musieli je permanentnie reperować w Centrum Terapii Nerwic w Mosznej. Nic, tylko współczuć. Dlatego uważam, że należy wykazać się solidarnością i przekazać 1% podatku na rzecz TPO Pana Pabisiaka. Ja to bym dał nawet 4,5%. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dab-kociol Re: Opolanie! Ratujmy Miszcza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 03:36 ales walnal a z gdzie leczysz skolatane nerwy CTN Moszna bardzo pomaga przy ciezkiej pracy, pewnie masz lekka, znaczy jestes obibokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melo A jaki ci nadali pseudonim? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 11:59 Marek - jak Muzyk Darek - jak Donosiciel a może Olek - jak Oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW69 Re: A ja mam pytanie: IP: 77.223.227.* 26.03.09, 12:27 Dlaczego Tadeusz "TW Marek" Pabisiak,nie uczęszcza do kościoła na mszę,nawet nie przyjął księdza po kolendzie,a co roku jest na spotkaniu opłatkowym u b-pa???Może Afąs,czy Alojs,nie wiem jak mu tam ,też rozliczyłby go z tej dwulicowości???W końcu co roku całuje się z nim i dzieli się opłatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: A ja mam pytanie: 26.03.09, 12:59 Tadek-Marek delikatnie mówiąc do odważnych nie należy,jednak Boga się nie boi.Hipokryta,to jego trzecie imię (po Tadku i Marku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia Re: A ja mam pytanie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 12:36 Ależ jedziecie Mistrzowi po pasemkach Zawistnicy! A na rekolekcjach przedświątecznych toście chociaż byli? Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: A ja mam pytanie: 31.03.09, 13:49 Ja nie byłem,ponieważ jestem Żydem,a w dodatku agnostykiem.Jednakowoż czasami bywam w kościele,jako gość.Podejrzewam,że częściej niż ten sługa komunistycznego aparatu represji,modlący się co roku z biskupem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia II Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:50 - "Żądam przeprosin za nazwanie mnie Tajnym Współpracownikiem SB albo idę do sądu - mówi Tadeusz Pabisiak" Okazuje się, ze Miscza nikt, a nikt nie przeprasza. Jednakowoż Miszczu wcale nie poszedł do sądu. Widać nawet nie zamierza. Cokolwiek powiemy o Misczu, to głupcem nie jest i wie, że mądry wódz nie podejmuje bitwy, której nie może wygrać... Misczu wie, gdzie stoją konfitury i kreci się koło znanego posła, którego personaliów nikt nie zna. Biedny poseł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.gprs.plus.pl 01.04.09, 00:55 Jesteś pewien Ciamciaramcia II, że Mistrz nie zamierza oddać do sądu sprawy pomówienia lub już tego nie zrobił? Ja bym taki pewie nie był. Odwrotnie - jestem pewien, że słowa dotrzyma. Tym bardziej, że ma sprawę wygraną jak w banku! Co nie oznacza, że nagle w Polsce sądy zaczęły działać ekspresowo i sprawa, która w naszych realiach trwa co najmniej miesiącami znajdzie finał w kilka dni, bo tak zażyczył sobie Król Ciamciaramcia Drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurnikarz Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.chello.pl 01.04.09, 06:21 W stylu pisania koko na odległość Miszcza widać. Te, koko, nie gdacz, tylko idź do sądu! Czasu szkoda i honoru bronić trzeba. Przed pójściem sięgnij do encyklopedi po definicję tego ostatniego, byś wiedział co to i czego masz bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 09:17 Maestro pisze ponoć taki wypasiony pozew, że sędziom kapcie z wrażenia pospadają. Oj zgniją oszczercy i zawistnicy w lochu, oj zgniją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 10:40 takie pogrózki na tym forum już byly forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=51891334&a=71265117 ktoś wie jak się skonczył proces sądowy Miszcza przeciwko Spółce Agora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 19:59 A co z obiecanymi pozwami dla zawistników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 20:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=51891334&a=73644903 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia II Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 00:32 Okazuje się, że Misczu się tylko napina (przy dziewczynach). Tak naprawdę nigdy nie poda do sądu opolskich zawistników. Tak to jest, gdy zamiast jaj ma się tylko pisanki. Facio jest cienki Bolek, pardon: Marek. Wie doskonale, że gdy zacznie roztrząsać temat, to wyjdą dodatkowo jego niejasne sprawy, które zainteresują następujące urzędy: ..... no mniejsza z tym (nie podam, bo nie jestem kapusiem :) Warto jednak zainteresować się następującymi sprawami:.... (nie podam, bo nie jestem kapusiem :) Wygląda na to, ze to opolscy zawistnicy pogonią kota Misczowi. I to już niebawem. Wszystko wyjdzie w swoim czasie. Opole czeka na tę chwilę prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o co tu biega_ Re: Żądam przeprosin za nazwanie mnie TW !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 03:29 Nikt nie czeka, nikt ie wola, to nikogo nie interesuje. Opole zyje wiosna, festiwalem na sparcialych 45 lat lawkach ' kompromitacja ' wjazdem na parking Solarisa... korkami na Sienkiewicza, korkami na rondku przy Solarisie, mekami Ratusza jak dotrwac z twarza do konca, wreszcie tajemnica jak Porowska Viola wygryzla najmadrzejszego europosla PiS.. a reszta jest milczeniem baraow opolskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWK Pabisiak v. AGORA IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:58 Sad oddalił pozew jako bezpodstawny. A Pabisiak tak liczył na "przeprosiny" w GW tuz przed samymi wyborami. Już wszystkim opowiadał jaą to będziemiał wspaniałą i bezpłatna reklamę przedwyborczą w dniu ciszy wyborczej. Tym razem przekręt mu się nie udał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melo TW Marek nie jest hipokrytą! IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:53 Jest po prostu cwaniaczkiem - oszustem Odpowiedz Link Zgłoś