Dodaj do ulubionych

Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:39
Kiedys,dawno temu,ta Cyganeczka byla niezla piosenkarka.Niestety od
2-3 lat jest wylacznie zalosna celebrytka z
infantylnym,minoderyjnym,egzaltowanym glosem.Nie dziwie sie,ze
potrafila nawet odrzucic swojego ojca,tylko z powodu jego
ubostwa.Zal,ze takie cos dostaje tytul w stolicy polskiej
piosenki.Papa Musiol przewraca sie w grobie.
Obserwuj wątek
    • Gość: milka Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:40
      Jedna z najbardziej bufoniastych i niesympatycznych gwiazd :/
      Jakoś mam przeczucie, że ona skończy podobnie do Wilotetty Villas...
      • Gość: Enola Gay Nie ogladajcie,nie kupujcie jej CD,olejcie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:44
        Niech dalej udaje kogos kim nie jest.Milka ma racje.Gorniaczce
        odbilo,jak Villas z tym slynnym "Chce zostac swieta"
    • Gość: gwiazda Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 15:42
      Gwiazda ze spalonego teatru
    • Gość: Opolanka Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: 195.116.133.* 27.04.09, 16:10
      Zawsze była nadętą bufonką, nic się nie zmieniła. Mało kto ją w Opolu lubi, bo
      często robi fochy. Brawo, fotoreporterzy!
    • Gość: sceptyk Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:20
      łoj chlopcy się obrazili, zabrali zabawki. Może w protecie przeciwko
      ograniczeniu wolności prasy strajk?głodowy?NIE?
      A i jakby refleksji zabrakło, to nie ma znaczenia, co temacie pracy
      się myśli.Wicie rozumicie temat można ująć...
    • Gość: baba Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:25
      A nielepiej napisać, że zdjęciarze uniknęli kolejnego zakazu
      robienia zdjęć? Bo teraz to wygląda, jakby Górniak prosiła o
      fotografię, a chyba było inaczej...
    • Gość: Kashmere Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.torun.mm.pl 27.04.09, 16:25
      Ona ambasadorka? A z jakiej okazji? Wstyd przynosi tylko.Gdyby jej
      pieniądze zabrać straciłaby wszystko co dla niej
      najcenniejsze.Manipuluje ludźmi!!!Nie Edytko?Znamy się nie od dziś!!!
      Żałosna jesteś!
    • Gość: Ja Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.zax.pl 27.04.09, 16:33
      W tym wypadku miała całkowitą rację. Jakbym miał takiego ojca też bym tak postąpił. Jak ona potrzebowała ojca to starego nie było. Jak mu bieda i choroby weszły do d..y to sobie o córce przypomniał. Miała całkowitą rację. Bo jak zło będziemy nagradzać to jak będziemy nagradzać dobro?
    • Gość: Piotr Badura Mentalność damskich bokserów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:34
      Może i Edyta Górniak ma swoje fochy, ale wcale nie jest to dla mnie oczywiste.
      Jeśli kogoś się przez długi czas brutalnie sekuje, to nie można żądać, by potem
      nienagannie się zachowywał. "Fochy" to często niezawiniona reakcja na
      wcześniejszą niezasłużoną wredność.
      Niewątpliwie fochami można nazwać natomiast reakcję fotoreporterów. Nie stała im
      się żadna wielka krzywda. Nikt ich nie wydrwił, nie wyszydził, ot mieli tylko
      drobny kłopot z wykonywaniem swej pracy. Mam takie kłopoty nieustannie.
      Jeśli już fotoreporterzy są aż tak wydelikaceni, że "fochy" Edyty Górniak zbyt
      mocno ich zraniły, to mieli zwyczajnie nie przyjść na jej uroczystość. Skoro
      jednak grupa facetów zmawia się przeciwko jednej kobiecie, że przyjdą na jej
      uroczystość zrobić jej publiczny afront to wybaczcie, ale dla mnie mają oni coś
      z mentalności damskich bokserów.
      Sprawa jest tym bardziej przykra, że spotyka to Edytę Górniak akurat w Opolu.
      Niektórzy w Opolu uwielbiają tak "ciepło" traktować tych ziomków, którym udało
      się wybić. Żałosne to trochę.
      Pozdrawiam wszystkich i życzę więcej serca
      Piotr Badura
      • Gość: milka Re: Mentalność damskich bokserów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:52
        W moim rodzinnym mieście, ponad 100 km stąd, podobnie ludzie na nią
        reagują. Nie przeczę, że Edyta Górniak jest niesamowicie,
        nieprzeciętnie utalentowaną artystką. Ale wydaje mi się, że
        osiągnęła by jeszcze więcej, gdyby nie miała tak paskudnego
        charakteru (piszę oczywiście subiektywnie). Podobno bardzo ciężko
        się z nią współpracuje...
      • Gość: marek Re: Mentalność damskich bokserów? IP: *.chello.pl 29.04.09, 15:24
        A czy widział ktoś tych "fotoreporterów" ? Jak oni na tej
        uroczystości wyglądali: nieogolone gęby, w jakichs dziadowskich
        koszulkach, jeden z nich, to całkiem jak prawdziwy "menel" -
        wstyd!, flejtuchy!!!
    • Gość: superexfakt Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.domainunused.net 27.04.09, 16:46
      ojejku biedni fotoreporterzy :)
      niech ją podadzą do sądu za to, że odwraca się do nich bokiem.
      ale nie ma tego złego, teraz przynajmniej mają o czym pisać.
      • Gość: krzysztof Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 17:23
        Bardzo trafnie ktoś zauważył, że jesli ona nie pozwala się fotografować to jak
        ma zamiar pełnić obowiązki ambasadora Opola ?
        • Gość: /-/ Brawo fotoreporterzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 17:35
          Sztama z fotoreporterami!! Z Piotrem Badurą abslolutnie się nieeee
          zgadzam. Skoro Górniak przyjęła na siebie rolę ambasadora Opola, to
          nie można było robić tego numeru z zakazami. Wyszło z tego takie
          niesmaczne gwiazdorstwo, w dodatku w mateczniku.
          A pamiętacie jak kiedyś jednym oświadczeniem zczyściła środowisko
          dziennikarskie, bo Fakt coś tam o niej napisał nieprzychylnego? Jak
          im nawrzucała od najgorszych?
          A kiedy już pogodziła się z pismakami, to do kogo poleciała pierwsza
          z newsami? Do Faktu.
          Moim zdaniem ta kobieta ma olbrzymie problemy z własnym psyche.
          Takim zarozumialcom należy się po prostu zagrać na nosie.
          Więc raz jeszcze - chwała opolskim fotoreporterom!
          • Gość: broszko Re: Brawo fotoreporterzy IP: 94.254.220.* 27.04.09, 19:38
            Chwała i brawo fotoreporterom z Opola! świetnym fotografom i
            świetnym kolegom! w czasach kiedy w redakcjach straszy się kryzysem,
            kiedy ich zawód jest nienależycie doceniany, zdobyli sie, mimo, że z
            konkurencyjnych gazet, na wspólną wypowiedź w swojej sprawie. kto
            nie pracował w mediach niech się nie wypowiada, bo to jest gest i
            heroiczny, i ogromnie ważny. i unikatowy, bo może i fotoreporterów
            jest milion, ale to właśnie brygada opolska tak pięknie
            zamanifestowała. bravo i chylę czoła i dumny jestem, bo ja też
            trochę z Was...
            • Gość: ? Re: Brawo fotoreporterzy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.09, 22:22
              broszko, Ty tak serio? Czy Ty w ogóle rozumiesz znaczenie słowa
              "heroiczny"?
            • Gość: Piotr Badura Macho w drugim gatunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 00:30
              Panie Kamilu! (jeśli to naprawdę Pan)
              "Fotoreporterzy" poszli na imprezkę Edyty Górniak, a tam zupa była za słona. W
              takiej sytuacji normalny macho przywala kobiecie tak, że chodzi przez tydzień z
              podbitym okiem i sprawa jest załatwiona. Ale nasi "fotoreporterzy" okazali się
              macho w drugim, a może i w trzecim gatunku. Żeby przywalić Edycie Górniak
              musieli się najpierw zmówić. Dopiero w grupie poczuli się silni i dzielnie
              podbili piosenkarce oko. Pan mówi, że to czyn heroiczny.
              Panie Kamilu, ja Pana lubię i Pan o tym wie. Mam więc do Pana jedną prośbę.
              Przez wzgląd na to, że Pana lubię, proszę o przysługę. Jeśli kiedyś zacznę
              nazywać czynem heroicznym zmówienie się kilku facetów, by wspólnymi siłami
              jednej kobiecie podbić oko, bo zupa była rzekomo za słona, to niech Pan kupi od
              Ruskich jakąś giwerę z demobilu i niech mnie Pan zastrzeli.
              Pozdrawiam serdecznie
              Piotr Badura
              • Gość: to straszne;O Re: Macho w drugim gatunku IP: *.aster.pl 28.04.09, 06:21
                to straszne;O
              • Gość: broszko Re: IP: 89.108.221.* 28.04.09, 08:26
                Szanowny Panie Piotrze, Szanowni Panstwo. tu nie chodzi o Edyte
                Gorniak, czy reakcja równała się akcji e.t.c. mnie chodziło
                wyłącznie o to, że generalnie fotoreporterom ich redakcje i
                czytelnicy kneblują usta. niech no sobie ktoś wyobrazi strajk
                fotoreporterów (czy w ogóle dziennikarzy, to inna sprawa) - nie do
                pomyślenia! fotoreporter ma przynieść zdjęcie, szybko i dobrej
                jakości. a jeśli coś mu sie nie podoba, to mu się mówi, tu mam na
                myśli generalne warunki ogólnopolskie, że na jego miejsce jest
                dziesięciu innych. z heroizmem troche przesadzilem :) bo mnie
                ponioslo, ale jestem pelen sympatii i uznania dla akcji foto -
                opole. redaktorzy ich za tę akcję nie pochwalą (wszak nie ma
                zdjęcia, a MIAŁO być), a lud będzie utyskiwał (wszak nie ma zdjęcia,
                a MIAŁO być), to oni jednak, fotoreporterzy opolscy, za własną kasę
                (bo to też ważne - brak zdjęcia, brak kasy) zorganizowali "wypowiedź
                pozafotograficzną" na temat warunków swojej pracy. może to jest
                przyczynek do dyskusji o docenianiu zawodu dziennikarza -
                fotoreportera, przez redakcje, czytelników, fotografowanych - t.z.w.
                gwiazdy. a moze to nie jest taki przyczynek, ale mógłby być, i już
                samo to nastraja lekkim optymizmem.

Panie Piotrze, ja też Pana lubię, a poza tym bardzo cenie za Pana
                robote przy "Beczce". Pan czesto idzie pod prad i to jest wazne, ale
                w tej sprawie namawiam do odruchu solidarnosci zawodowej.
                pozdrawiam serdecznie
                broszko (oczywiście kamil:)
                • Gość: Piotr Badura Też mam przywalić Edycie Górniak?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:09
                  Szanowny Panie Kamilu
                  Gdy szef ruga Kowalskiego, że słabo się wykazuje w pracy, gdy mówi mu, że na
                  jego miejsce jest dziesięciu chętnych, to Kowalski kładzie uszy po sobie. Gdy
                  jednak Kowalski wraca do domu, to pokazuje kto tu rządzi. Żona ma przez tydzień
                  siniak pod okiem. Nasi fotoreporterzy zachowali się chyba trochę podobnie do
                  Kowalskiego.
                  Zapewne ma Pan rację, twierdząc że "redakcje i czytelnicy kneblują im usta" i
                  "na ich miejsce jest dziesięciu innych". To jednak nie może być dla grupy
                  mężczyzn usprawiedliwieniem zmówienia się, by zbiorowo publicznie sponiewierać
                  kobietę.
                  Namawia mnie Pan do odruchu solidarności zawodowej. Ale jakiej solidarności? Mam
                  też sponiewierać Edytę Górniak? Takiej solidarności z pewnością nie okażę. Ja im
                  chętnie okażę solidarność, gdyby ich poniewierano, ale nie okażę solidarności,
                  gdy oni będą poniewierać innych.
                  A już tak na marginesie, to ja na tym forum często piszę ciepło o różnych
                  sprawach z PRL i krytycznie o niektórych rzeczach w III RP. Niektórym się przez
                  to wydaje, że ja jestem jakimś gloryfikatorem PRL. Według nich o PRL wolno pisać
                  tylko w czarnych barwach, a o III RP tylko w jasnych. Ironią jest zatem, że to
                  ja jestem tym, który skorzystał na zmianie ustrojowej. Jeszcze w 1989 zacząłem
                  wydawać "Beczkę" i pismo w dobrej kondycji trzyma się do dziś. Nikt mi nie ma
                  nic do rozkazu i nikt nie może powiedzieć, że na moje miejsce jest dziesięciu
                  innych (gdyby było tych dziesięciu innych, to "Beczka" byłaby dwadzieścia razy
                  większa).
                  Pozdrawiam Panie Kamilu i proponuję, by zawsze gdy faceci zbiorowo poniewierają
                  kobietę, stawał Pan automatycznie po stronie tej kobiety. Zbiorowego
                  poniewierania kobiety nic nie usprawiedliwia. Żaden zły szef i żadnych
                  dziesięciu za bramą.
                  Piotr Badura
        • Gość: nemo Ma pełnić te obowiązki śpiewając! Zgadłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 18:31
    • Gość: org Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.punkt.pl 27.04.09, 20:54
      po pierwsze odbierała tytuł w czasie koncertu a chyba tylko Doda lubi jak jej
      błyskaja flesze w czasie gdy śpiewa

a po drugie zrobili sobie prywatny happening przeciwko gościowi honorowemu
      imprezy która napewno nie dla nich była organizowana, zrobili tym samym afront i
      Prezydentowi i organizotorom i Opolanom

i jakoś nikt nie zauważył że Edyta Góniak zaprosiła z tłumu gapiów dziewczynkę z
      mamą na prywatny obiad po odsłonięciu, czy tak robi zadufana w sobie gwiazda...
      • co.ty.powiesz Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów 27.04.09, 21:25
        Gość portalu: org napisał(a):

> i jakoś nikt nie zauważył że Edyta Góniak zaprosiła z tłumu gapiów dziewczynkę z
        > mamą na prywatny obiad po odsłonięciu, czy tak robi zadufana w sobie gwiazda...

No i tym właśnie gestem pokazała swoją małość i celebrytyzm. Bo w gruncie rzeczy ma ona tę dziewczynkę w d.... i chciała tylko pokazać, jakie to dobre ma serduszko. Gdyby rzeczywiście je miała, to nie robiłaby takich rzeczy na pokaz, po to żeby wszyscy widzieli jej gest. Gest za 43, a może nawet 89 złotych...
    • Gość: MACK Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.chello.pl 27.04.09, 22:06
      Przecież przy artykule jest napisane, że na robienie zdjęć nie
      zgodziła się menażerka Pani Edyty, która nic o tym nie wiedziała!
      A ponadto, jak ci biedni fotoreporterzy nie załatwili sobie
      akredytacji, to dlaczego chcieli robic zdjęcia?
      Myśleli, że są w buszu?
      • Gość: behemot Fotyga i Górniak IP: *.punkt.pl 28.04.09, 01:19
        jednym słowem do doopy trafiają się nam ambasadorki wybierane przez
        Platformę. Jedna poobijana druga nie obfotografowana w rodzinnym
        mieście, które ją w jakiś sposób honoruje...ech. No przecież mogła
        się zwrócić seksownym głosikiem do paparazzi o to by w czasie
        koncertu nie robili fot bo ją szum migawek i błyski fleszów wywalają
        z tonacji a na końcu im zrobi mała sesję i chłopaki by zrozumieli.
        Przecież gwiazda bez nich szybko gaśnie. Czy Ona tego nie wie? Więc
        słuszna była z ich strony ostentacja w momencie gdy gwiazda sięgnęła
        bruku. Było wybrać Bajora na ambasadora. Bo z babami to tak zawsze,
        jak nie ból głowy to okres albo za słona zupa.
    • fizolinho Górniak gwiazdą?Może coś przeoczyłem?W Polsce są g 28.04.09, 05:18
      wiazdy?Marny rynek muzyczny,tow.wzajemnej adoracji,tandetne tabloidy
      opisują życie"asteroidów"z"M jak maślanka",a może już starzeję się...
      • Gość: opol Re: Górniak gwiazdą?Może coś przeoczyłem?W Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 06:54
        Jaka gwiazda z Górniak, do gwiazdy jej dużżżżżżżżżżżżo brakuje. Od
        kilku lat nie nagrała żadnej płyty, bazuje na tym co osiągnęła kilka
        lat temu. Teraz jest celebrytką, ale i to z czasem się skończy bo
        juz widać że starzeje się w zastraszającym tempie (cyganki tak mają,
        taki ich urok).
        • Gość: ANDI Re: Górniak gwiazdą?Może coś przeoczyłem?W Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 07:07
          ŻAŁOSNA TA KOBIETA . ROBI WSZYSTKO NA POKAZ. NA TAKICH LUDZI
          NAJLEPIEJ NIE ZWRACAĆ UWAGI. MOŻE WKOŃCU WYPALI SIĘ W NIEJ TEN
          EGOIZM . POPROSTU DMUCHANA LALA!
          • Gość: ciamciaramcia Re: Górniak gwiazdą?Może coś przeoczyłem?W Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 08:07
            Ma aktualnie kłopoty rodzinne i ponoć stuknęła męża w rogi z jakimś
            młodym...
    • Gość: CD Rom Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.opole.internetia.pl 28.04.09, 10:26
      Już niedługa (myśle że za jakieś 20 kg) będzie chodziła po domach z
      tekstem: Powróżić? Albo - kupicie: koc, dywan, garnki czy patelnię?
      • Gość: behemot Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.punkt.pl 28.04.09, 10:31
        Ech rasiści...
    • Gość: crazy Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:24
      zazdrość zawiść i rasizm to przez wielu przemawia. Zgadzam sie z
      tym że jk tk się obrazili to mogli nie przychodzić wogóle
      reporterzy. Mogli wymyślić coś innego a nie kopiować zachowanie
      kolegów fotografów z Międzyzdroji.
      • Gość: ania Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.chello.pl 29.04.09, 05:32
        ja tam nie wiem,nie znam jej ,nie słucham, ale zastanawia mnie jedno,z tego co kiedyś słyszałam to jest pół cyganka i patrząc na to forum, to sobie tak myśle, że równie dobrze jej prostackie zachowania, fochy i obrażanie moze mieć po polskich genach, bo przecież wy jesteście Polakami a zachowujecie się(przynajmniej na tym forum) gorzej jak cyganie
        • Gość: Gośc Re: Górniak zbojkotowana przez fotoreporterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:45
          Chamstwo trzeba tępić i napiętnować.Tej osobie wydaje się ,że jest królową.Poza
          dziennikarzami były jeszcze inne osoby.które przyszły specjalnie dla niej.Pani
          Górniak poza sceną pasuję idealnie do powiedzenia -przyrost formy nad treścią.
          P.S.Pani Aniu jakie geny ma Pani ,bo z tekstu wynika ,że nie Polskie i nie
          Cygańskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka