Gość: gosc niedzielny IP: *.punkt.pl 07.05.09, 21:13 no żesz ty, stracił biedak 25 tys. A może po prostu spłacił zaległy czynsz,które miasto miało obowiązek odzyskać. Przez ile lat nie płacił tego czynszu że dług był tak wysoki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Body Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: 77.252.18.* 07.05.09, 23:26 Nie wierzę że to piszę ale moje gratulacje, w końcu służby miejskie zrobiły to co do nich należało... A ten typek nie stracił pieniędzy, tylko urególował zaległości, które powstały jak przez lata nie płacił za czynsz !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: 195.117.145.* 08.05.09, 07:29 w końcu wywalili darmozjada, a 100 m2 na dwie osoby za 400 PLN-ów, kto by nie chciał... teraz dziennikarzyny powinny trzymać rękę na pulsie i sprawdzić do kogo trafi to ekstra mieszkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rh minus Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 07:40 Stracił, bo proszę podać jeden przykład wyegzekwowanego długu np przez "miasto". Można to też traktować jako nieudany interes. Mieszkanie w tym pkcie warte jest setki tysiecy. Trochę sie za późno kapnął co miał w ręku. No, a adwokaci to Go "zdoją" i nawet mi Go nie żal, bo oni wiedzą co zrobić z pieniędzmi, w przeciwieństwie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 08:07 Zgadzam się z poprzednikami, że niezły cwaniaczek z gościa. Ale się przeliczył. Bardzo dobrze że komornik zrobił swoje. A jak koleś może i umie zarobić pieniądze to z jakiej racji ma jeszcze dostać mieszkanie socjalne ???? Ja musiałem mieszkać w wynajmowanych mieszkaniach i płacić za nie dużą kasę. Potem kredycik i własne lokum które będę spłacał do końca swoich dni. Nikt mi nic nie dał sam na wszystko zapracowałem a takie bezczelne typki mi tylko ciśnienie podnoszą. Pieprzone nieroby i cwaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 08:45 Zapewne jakiś ''znajomy królika'' czy urzędasa miał chrapkę na to mieszkanie. Redakcja GW winna mieć rękę na pulsie do kogo i w jaki sposób trafi to mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawyisprawiedliwy Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.opole.internetia.pl 08.05.09, 08:46 dura lex set lex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.centertel.pl 08.05.09, 08:59 Nazwisko sugeruje ukraińskie pochodzenie.(to cwany naród)Ale mało cwany bo gdyby był w PO nic by mu nie zrobili.He,he,he!! Odpowiedz Link Zgłoś
morka11 Antoni Stańczuk wyeksmitowany 08.05.09, 09:09 Wprost nie mogę uwierzyć, ze można być tak bezczelnym??!!!Jeżeli żałuję, że spłacił swoje zadłużenie, to znaczy kto inny miałby je spłacić za niego???A pokój z kuchnia to za mało dla dwóch osób...a może by tak Stańczak prześledził, w wolnej chwili od walki z miastem, jaka jest faktyczna sytuacja mieszkaniowa w Polsce. Swoją drogą, ta walka z miastem musiała być niezwykle intensywna skoro pozostawał bez pracy przez 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghy Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 10:34 Nie miał znajomosci w przewodniej partii narodu i przegrał grę.Cała reszta korzysta z parasolu ochronnego mediów PO jak na Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolczyk Re: Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 12:15 Ja to sie zastanawiam co za interes mieli ludzie PiS, ze popierali tego cwaniaczka...Najpierw Szymanski, potem ta poslanka- spadochroniarz z W-wy. Nieraz mysle sobie, ze moze ktos z ich ludzi wylozyl kase na czynsz, liczac ze Stanczuk ponownie stanie sie wlascicielem mieszkania i wtedy ich czlowiek przejmie spokojnie to mieszkania....Smierdzi mi tutaj PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Antoni Stańczuk wyeksmitowany IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 15:21 Mnie tylko dziwi, że opolska wyborcza tak się angażuje w tę sprawę i staje przeciw interesom opolan. Kibicujecie nie temu co trzeba. To jest własność miasta (czyli nas wszystkich) i, prawnie i moralnie, nie należy do pana który mówi o nim "moje mieszkanie". Takie przekręty to może robić na razie KK - dostać od miasta, wykupić za pół darmo a potem sprzedać z duuużym zyskiem. Brawo włodarze miasta. Ja się bardzo cieszę, że na tym mieszkaniu nie zarobi pan Stańczak, tylko miasto. Odpowiedz Link Zgłoś