Gość: da IP: *.punkt.pl 10.07.09, 20:43 Agnieszka, nie pisz już więcej w wyborczej. Tych wypocin nie da się czytać, tak są słabe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bazio Re: Okiem czytelnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 23:11 Sensowne spostrzeżenia i w tym stylu znalazloby się więcej przykładów a na koniec należałoby konkludować. Często powtarzano opinię,a może są jeszcze mający podobny pogląd,że głosowano na wiadomego Pana bo ponoć nie było na kogo. Czy kolejne zmarnowane lata nie powinny być podstawą do weryfikacji tego poglądu i stwierdzenia, że "każdy byłby dobry byle nie ten". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Okiem czytelnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 00:05 Poziom artykułu żenujący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caveat emptor Re: Okiem czytelnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 10:17 No co Wy tu perwollicie!? Piszecie, że artykuł słaby. Nikt nie napisał jednak dlaczego słaby. Gdzie tkwi jego słabość? Pytam uprzejmie. Podoba mi się, że Agnieszka poruszyła sprawy istotne dla lokalnej społeczności. Piesze o nas samych. Zasygnalizowała w tej wprawce dziennikarskiej kilka wątków. Agnieszko przyznam, że zrobiłaś to sprytnie. Wystawiłaś tylko peryskop w postaci kilku tematów na których można pojechać przez całe wakacje i nieźle zarobić. Baaardzo sprytne. To lubię :) Agnieszko, pisz nadal i nie martw się tym co wypisują tu impotenci i impotentki w rodzaju baby czy innego spiczałego biurwiszona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Okiem czytelnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 09:24 Jakie bzdury,całkowicie podzielam twoje opinie.Pisz dalej , ciekawie ujęte spostrzeżenia. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Okiem czytelnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 10:22 Fajnie piszesz swoje spostrzeżenia.Proponuję tym którzy piszą że to bzdury napisanie własnych przemyśleń na temat tego co się dzieje w Opolu.Ja chętnie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./ Re: Okiem czytelnika IP: *.punkt.pl 11.07.09, 10:32 kolejny artykół s cyklu "som wakacje, wienc piszmy o toplesie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Okiem czytelnika IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.09, 15:10 Ciekawie napisany artykuł i w stylu, który mi bardzo odpowiada - tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Okiem czytelnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 19:45 Z każdym dniem rośnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Okiem czytelnika IP: 94.254.229.* 11.07.09, 16:42 Bardzo celne spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytas Re: Okiem czytelnika IP: *.punkt.pl 11.07.09, 18:04 dla kogo czerwona kartka? czerwona kartka dla wyborczej za publikowanie tak słabych artykułów/listów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bay Re: Okiem czytelnika IP: *.chello.pl 16.07.09, 03:06 dla ciebie, żebyś więcej nie pokazywał tu swojej marudzącej mordy Odpowiedz Link Zgłoś
zaniedbywany_maz Re: Okiem czytelnika 05.09.09, 15:05 po co takie coś wogóle publikowadz, dajcie spokui Odpowiedz Link Zgłoś