Gość: US IP: *.xdsl.centertel.pl 05.09.09, 09:40 a gdzie są wydatki poniesione na pensję pracowników klubu - dyrektor, sekretarka itp., składki ZUS, podatki urzędu skarbowego, rachunki za telefony, internet, stronę www oraz mnóstwo innych wydatków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pingwin Re: Oderka się rozlicza IP: 195.205.193.* 05.09.09, 10:13 Dobre pytanko! Mario odpowiadaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerama Oderka się rozlicza IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 11:23 i tyle kasy w błoto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahah Oderka się rozlicza IP: 77.252.18.* 05.09.09, 12:13 napisali prawie wszystko o wydatkach????prawie.......?szkoda ze nie napisali ile zarabia pan dyrektor i reszta zarzadu.bo z tego co wiem to dyrektor zarabia wiecej niz pan trener!!!!a kto jest wazniejszy w klubie to chyba nie musze mowić.panie dyrektorze troszke wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Oderka się rozlicza IP: 77.223.226.* 05.09.09, 13:05 Czy naprawde tylko ja posiadlem tak tajemna sztuke jak umiejetnosc czytania ze zrozumieniem? Rozliczenie dotyczy srodkow z UM, ktore przeznaczone sa na sport kwalifikowany. Kwestia druga, trener jest wazniejszy niz dyrektor klubu? Od kiedy to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqnx Re: Oderka się rozlicza IP: *.punkt.pl 05.09.09, 14:33 No cóż żal dupe ściska co niektórym niedoszłym trenerom i pilkarzom nowej Odry. To ze nigdy nie czytali ze zrozumieniem to nic nowego, a na wylewanie frustracji pozostały ukryte fora. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parawan Re: Oderka się rozlicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 19:52 Przez lata nikt nie pokazywal zadnych rozliczen to zle bylo. Teraz zaczeli je pokazywac, bo tak to rozumiem to tez zle. A kogo kur.... obchodzi ile kto zarabia? To ze klub stac na taki gest to tylko chwala mu za to bo zadnego takiego obowiazku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Oderka się rozlicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 18:39 Gest to można mieć z prywatnej kieszeni a nie w dotowanym przez podatników klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Oderka się rozlicza IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.09, 10:20 dobrze, że rozlicza, ale niech to robi rzetelnie i nie wybiórczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40i4 Re: Oderka się rozlicza IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 06.09.09, 14:27 3000 kibiców 131 014 PLN ~44 zł ba kibica Skoro kibice tak kochają swoją oderkę to dlaczego wciąż sięgają do kieszeni podatnika? Innymi słowy: wydaliśmy ostatnio sto trzydzieści tysięcy na rozrywkę dla trzech tysięcy. A ja lubię oglądać dziewczyny kręcące się na rurkach, ochoczo im kibicuję :) Kiedy ratusz dofinansuje mój ulubiony klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodroRAdek Oderka się rozlicza IP: 77.223.238.* 06.09.09, 18:11 nie chodź na mecze, nie oglądaj i nie jęcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obeznany Re: Oderka się rozlicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:07 A goryl w zoo i kilka ptaków wpierd... pasze z moich pieniedzy podatnika, a w filharmonii jakas baba pitoli na smykach za moje pieniadze podatnika i coooo... marnotrastwo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gernerał Armii Re: Oderka się rozlicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:12 3000 kibiców 131 014 PLN ~44 zł ba kibica Skoro kibice tak kochają swoją oderkę to dlaczego wciąż sięgają do kieszeni podatnika? Innymi słowy: wydaliśmy ostatnio sto trzydzieści tysięcy na rozrywkę dla trzech tysięcy. A ja lubię oglądać dziewczyny kręcące się na rurkach, ochoczo im kibicuję :) Kiedy ratusz dofinansuje mój ulubiony klub? Jesteś skończonym debilem, na rozrywke pan prezydent wydaje znacznie wiecej, raz w roku w okolicach czerwca i lipca w opolaskim amfiteatrze baranie. To jest sport kwalifikowany, gdzie kazde miasto gmina i wies w Polsce ma obowiazek wydawac na to kase, wiec stul pysk idioto zanim cos napiszesz na tym swoim rozrywkowym kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44i4 Re: Oderka się rozlicza IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 11.09.09, 11:17 Do Gernerała socjalistycznej Armii kibiców odreki 1. >>To jest sport kwalifikowany, gdzie kazde miasto gmina i wies w Polsce ma obowiazek wydawac na to kase.<< Nie mam nic przeciw dofinansowaniu przez miasto młodych: piłkarzy, karateków, lekkoatletów, judoków, hokeistów, szermierzy, tenisistów, siatkarzy. Nie mam nic przeciwko wprowadzeniu bonu sportowego dla małych opolan. Nie mam nic przeciw budowie boisk, ścieżek rowerowych, kortów czy innej infrastruktury, która będzie służyła rozwijaniu sprawności fizycznej opolan. Ale dlaczego mam dopłacać do czyjejś rozrywki? Wszak kibicowanie to nie sport. Kibice - przestańcie być socjalistami. Miejcie trochę honoru i zapłaćcie za swoją rozrywkę a nie tylko wyciągajcie łapę po cudze. To tylko 44zł na głowę. 2. >>Jednostki samorządu terytorialnego MOGĄ wspierać, w tym finansowo, rozwój sportu kwalifikowanego<< tak brzmi zapis w ustawie. Prezydent Opola nie ma obowiązku dbania o oderkę. A skoro w kasie miasta pustki to nie wydaje mi się by wydatki na rozrywkę były najważniejsze. 3. ~dodroRAdek ~ >>nie chodź na mecze, nie oglądaj i nie jęcz<< Nie chodzę na mecze, za swe treningi i rozrywki sam płacę. A ty albo zapłać więcej za bilet, albo przestań chodzić na mecze. Tylko nie płacz, że podatnicy nie chcą się dołożyć do twojej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś