siog 18.11.09, 23:34 niektore bardzo fajne no i szczytny cel:) w piatek mam nadzieje upolowac ten Luelli www.ejfoundation.org/page597.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tequilkuk Re: Designers for EJF T-shirt 19.11.09, 09:16 Fajny pomysl. Lubie takie proste graficzne koszulki ale te wszytskie sa pod szyje. Jedyna co by uszla to allegra hicks. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Designers for EJF T-shirt 19.11.09, 17:58 Siog Ty kupujesz online czy bedziesz w Londynie???????? Ja mieszkam 5 minute od Carnaby Street! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Designers for EJF T-shirt 21.11.09, 02:20 te t-shirty mam u siebie:) tez 5 min:) ale musimy razem wybrac sie na zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Designers for EJF T-shirt 22.11.09, 19:55 anytime !!! kupilam luelli i richard nichol :) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Designers for EJF T-shirt 27.11.09, 11:15 a u nas nie ma Nicoll :( ile one kosztuja w Uk? u mnie w sprzedazy dopiero od 1 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Designers for EJF T-shirt 27.11.09, 14:49 maja pop up shop na carnaby street i tam sa po £25 (na stronie po £35 chyba) ja bylam w zeszlym tygodniu i byly wszystkie modele i wszystkie rozmiary....uwaga rozmiarowka jest malawa - ja normalnie nosze S albo M a tu musialam kupic L albo M meska Nie wiem czy sklep jeszcze jest ale moge Ci kupic jezeli wiesz jaki rozmiar chcesz? Aha dostalam ta torbe kishimoto za darmo :P Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Designers for EJF T-shirt 27.11.09, 14:58 to zobacze co tutaj bedzie... jak nie uda sie to ciebie poprosze o zakup:) bylas moze w sklepie V.Westwood? Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Designers for EJF T-shirt 27.11.09, 15:03 nie mialam czasu :) ale bylam na sample sale mawi i kupilam 2 branzoletki wiec na razie westwood musi poczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś