gosia05 31.03.10, 23:53 Już pisałam, że dziś byłam. Wpadły mi w oko bluzki koszulowe z krótkimi rękawami "w goroszki" (czyli w malutkie serduszka). Super okazja - 69cośtam zł. Źle przyklejona metka a pod nią na zawieszce 59zł z groszami :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dirtyhookah Re: naciąganie w reserved 01.04.10, 01:01 To mogła (ale nie musiała :p) być pomyłka. Pracowałam kiedyś w sklepie z ubraniami, i czasami zdarzało się, że wśród 300 basicowych topów ktoś źle przykleił cenę (ciuchy przychodziły z cenami w euro), którą trzeba było zaklejać tą prawidłową. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 [...] 01.04.10, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: naciąganie w reserved 02.04.10, 08:01 Też spotkałąm się z taką praktyką> Kupiłam stanik, a w domu zaczęłąm odklejać metki z cenami i okazało się że kupiłam w promocyjnej cenie pierwotnej :) Kupiłam go dlatego, że dobrze leżał, a ja ma problem z kupnem stanika :) Poza tym miał poszukiwany przeze mnie kolor i jak na sieciową szmatkę miał przystępną cenę i niezłą jakość. Reasumująć, jestem zadowolona z zakupu, ale od tamtej pory uważniej przyglądam się cenówkom w Re jeśli nawet tam zawędruję, to rzadko kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia naciąganie na torby i pseudoekologia 01.04.10, 09:30 Ja już tam nie chodzę odkąd nie dają foliowych reklamówek, tylko płatne papierowe. Twierdzą, że dochód idzie na jakieś tam ekofundacje, wszystko fajnie ale ile zyskali na tym, że nie dają darmowych? Tę kwotę też powinni przekazać, cwaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: naciąganie w reserved 01.04.10, 10:49 Ja kiedyś upatrzyłam bluzke cena mi odpowiadała ale rozmiaru nie było i pojechałam do innego re w mieści i tam ta blzuka była ale 20 zł droższa (własnei miała naklejoną metke) ja ją oddarłam i zapytałam pań dlaczego tak jest. One wytłumaczyły że niby ta cena jest zła od producenta a one naklejają dobra- a ja powiedziałam że w poprzednim re była cena 20 zł niższa ta pod naklejką to pani się pośmiała że widocznie są niedorobieni i nie przeczytali maila że ceny nowe trzeba naklejać. I to nie była żadna wyprzedazowa bluzka-to była nowa kolekcja regularna cena. Oszukaństwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: naciąganie w reserved 01.04.10, 11:45 tak się zdarza w rozmaitych sklepach, nie tylko z ciuchami. kupiłam album na zdjęcia w media markcie, (bo byłam na musiku;]), w domu poodklejałam naklejki z ceną i okazało się, że przepłaciłam 10 złotych. nauka kosztuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: naciąganie w reserved 01.04.10, 12:37 Bardzo często i to już od dawna znajduję w Re ponaklejane metki z ceną wyższą niż wydrukowana na metce. Odpowiedz Link Zgłoś
pasi-asta Re: naciąganie w reserved 01.04.10, 14:25 a wczoraj, jak kupowałam w re apaszkę, pani przy kasie powiedziała tak> skończyły nam się reklamówki, chce pani papietrową torbę? . nie informując,że trzeba za nią zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: naciąganie w reserved 02.04.10, 07:53 pasi-asta napisała: > a wczoraj, jak kupowałam w re apaszkę, pani przy kasie powiedziała > tak> skończyły nam się reklamówki, chce pani papietrową torbę? . > > nie informując,że trzeba za nią zapłacić. A potrafisz zapytać sprzedawczynię czy siatka jest płatna czy darmowa? Wiem z własnego doswiadczenia, że pytanie i "zawracanie głowy" obsłudze sklepu [jak zwał tak zwał] wychodzi mi na dobre :) Tak więc nie rozumiem Twojego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: naciąganie w reserved 01.04.10, 15:38 Możesz to zgłosić. Ja jak się kiedyw wkurzę to zrobię zdjęcia, bo to jest przy każdej nowej kolecji w Re. Odpowiedz Link Zgłoś