weronika.82 24.07.10, 18:36 Co sądzicie na ten temat?Jeśli tak to do czego nosić ? Przykładowo - broszka z bursztynem albo srebrna [url=http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod1023_0_o.jpg[/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika.82 Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 24.07.10, 18:40 srebrna to ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? IP: *.miedzylesie.waw.pl / 192.168.1.* 24.07.10, 18:46 Broszka to częśc bizuterii jak każda inna-kolczyki czy naszyjnik.Nie wiem jak może być modna albo nie? Masz pomysł jak nosić to noś jeśli nie wiesz to znaczy, że nie dla Ciebie.Ten motylek ładny jest ta druga niespecjalnie.Do czego?Właściwie wszędzie można przypiąć-do rozpinanego sweterka, do klapy żakietu, spiąc apaszkę albo szal, przyczepić do czapki, kapelusza.Mozliwości jest mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 30.07.10, 19:02 jakze do lamusa! toz to perla jest! ;) wiecej o broszkach - blogmkm.wordpress.com/2010/04/06/bez-broszki-zywot-gorzki/ pozdrawiam _______________ blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? IP: *.chello.pl 03.08.10, 22:48 nie rozumiem pytania. Co znaczy "na topi'"? Lubisz - nosisz. Nie lubisz - nie nosisz. Jak worki foliowe na glowie beda "na topie", bedziesz nosila? Uwielbiam broszki, wymagaja duzo wiekszej wyobrazniu i wyczucia stylu, niz inna bizuteria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nancy Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? IP: 188.33.32.* 08.10.10, 16:08 Wkurzają mnie takie komenty. Sama nosi ubrania takie jak wszystkie, a wymądrzać się będzie. Takie idiotki na tej Luli można spotkać, że aż płakać się chce....:'( Odpowiedz Link Zgłoś
magda.25 Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 03.08.10, 23:00 kocham broszki! nie moga byc nie na topie, bo to rzecz ponadczasowa, mozna ewentualnie zapytac : JAKIE BROSZKI SA NAJBARDZIEJ NA TOPIE. no wiec mysle ze opcje kwiatowe, broszki z tiulu i innych naterialow, filcu, dzianiny. pozdrawiam magda barwykobiecosci.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
cobne_ Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 03.05.11, 14:32 Jeśli ci się podobają- noś. Pasują do wielu ubrań, można skompletować do nich kolczyki. Wszystko zależy od gustu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
trendsetter Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 09.08.10, 16:04 Nigdy nie lubiłam broszek... Odpowiedz Link Zgłoś
aga77 Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 17.09.10, 21:33 Moim zdaniem brożki są ok ale ten motylek wygląda trochę kiczowato ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darka23 Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 05.10.10, 10:55 Ja do żakietu mam broszkę z perłą z Apartu,według mnie dodaje elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 05.10.10, 14:37 t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDgRvlU9dl-KOjscXgPaWCbQ3YKxxKBH5z0tWykAGoD304YhU&t=1&usg=__1x_FYr_w4PPoiqbv1OPednREhoo=" border="0" alt="https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDgRvlU9dl-KOjscXgPaWCbQ3YKxxKBH5z0tWykAGoD304YhU&t=1&usg=__1x_FYr_w4PPoiqbv1OPednREhoo="> t3.gstatic.com/images?q=tbn:veBX9pIhm4fisM:b" border="0" alt="https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:veBX9pIhm4fisM:b"> te są fajne ale bardziej podobają misie pinsy: t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRp3R_EJigRgjwcizG4g7DzDDthQ2icfmGBB3zEH7P8Nrw3lS0&t=1&usg=__xDezArRrB43Y-TRCJFPw4SiWfDI=" border="0" alt="https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRp3R_EJigRgjwcizG4g7DzDDthQ2icfmGBB3zEH7P8Nrw3lS0&t=1&usg=__xDezArRrB43Y-TRCJFPw4SiWfDI="> t1.gstatic.com/images?q=tbn:SPNxK1NUGMxzQM:l" border="0" alt="https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:SPNxK1NUGMxzQM:l"> Odpowiedz Link Zgłoś
basiawoz odp. broszka 08.10.10, 18:58 Broszki są fajne gdy (moim zdaniem) nie mają logo na ,,sobie". Bo z Chanel to ekstra ale jak z H&M lub Lacoste to już lans jak ta lala :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
margita Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 09.10.10, 21:42 Oczywiście, że nosić,,, zwłaszcza, że teraz modny jest styl retro. Pierwszą broszkę można połączyć właściwie z wszystkim, jest bardzo uniwersalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek-polny Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 10:45 W tym roku właśnie te motylki i na pierścionkach i na brochach są modne. Ale za współczesnymi brochami to ja raczej nie przepadam Kto ma ochotę pooglądać biżuterię to zapraszam na blog ujek-dobra-rada.blogspot.com/2011/02/jaspis-sedymentacyjny.html Odpowiedz Link Zgłoś
melka21 Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 04.03.11, 15:34 Zależy do czego i na jaką okazję, ja gustuję w nowoczesnej biżuterii, broszkę mam jedną -dostałam w prezencie ale jest piękna, całkowicie trafiona w mój gust - srebrna z cyrkoniami www.apart.pl/pl/srebro,c,1,17,1023 Odpowiedz Link Zgłoś
alfacentauri Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 09.03.11, 15:27 Ja bardzo lubię broszki, nie wyobrażam sobie czasami założenie sukienki, do której nie przypnę broszki - mam parę ukochanych, głównie w stylu retro. Nosząc broszki trzeba nauczyć się jednej rzeczy - żadnych innych akcesoriów biżuteryjnych, chyba, że mamy jakiś ładny komplet z kamieni szlachetnych i półszlachetnych, wtedy ewentualnie taki zestaw już nie kłuje w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? IP: *.centertel.pl 10.03.11, 17:34 fajny ten motyl z burszynu Odpowiedz Link Zgłoś
redgirl Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 20.03.11, 16:19 dla mnie paskudna Odpowiedz Link Zgłoś
obliczasrebra Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 06.04.11, 21:43 ależ nie do lamusa.... broszki bardzo fajnie uzupełniają ubiór, ożywiają jednolite swetry czy bluzki, klapy szarych i smutnych żakietów które nakładamy do pracy mogą stać się takim naszym znakiem rozpoznawczym a ponizej broszka która pasuje nawet do jeansów (srebro z turkusem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anialeg Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 00:24 ja jestem za takimi broszkami, kwiaty kwiaty, kwiaty, najchętniej przypinałabym je wszędzie :brawo: można kupić na allegro u vesto24 taniocha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madamejoannade NA TOPIE joannade.blogspot.com 29.04.11, 18:28 :serce: na moim blogu wiecej broszek, osobiscie je bardzo lubie i nei uwazam za przezytek joannade.blogspot.com/2011/04/broszki-broochs.html :serce::serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
madamejoannade NA TOPIE joannade.blogspot.com :) 29.04.11, 18:29 :serce::serce::serce::serce::brawo::brawo::brawo: na moim blogu wiecej broszek, osobiscie je bardzo lubie i nei uwazam za przezytek joannade.blogspot.com/2011/04/broszki-broochs.html ::serce::serce::serce::serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
biurba Re: Broszki - ciągle na topie, czy do lamusa? 29.04.11, 21:49 Pewnie że na topie, może nie pasują do wszystkiego, ale mam kilka swoich ulubionych :) Odpowiedz Link Zgłoś