Dodaj do ulubionych

Prezent dla Chłopaka

26.11.12, 12:00
Witam wszystkich już pomału świątecznie. W tym roku trochę wcześniej wzięłam się za poszukiwania, ale to dlatego, bo dla 5 chłopaków / mężczyzn muszę znaleźć prezenty. Dlatego zwracam się do Was. Pomóżcie !! Dodam, że ma to być prezent dla chłopaka (najważniejszy), taty i 3 braci. Dla płci ładniejszych prezenty już mam :)
Obserwuj wątek
    • agat-aga Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 12:05
      Faktycznie wcześnie, ja jeszcze nie mam żadnego :). Niemniej mogę Ci polecić przynajmniej 1, bo na 5 nie mam pomysłu. Ja w zeszłym roku podarowałam mężowi mozaikę ze zdjęć. Takie duże nasze wspólne zdjęcie na płótnie składające się z naszych 120 zdjęć :). Pierwszy raz coś takiego widział, ja zresztą też, bardzo fajnie wyszło i do dzisiaj wisi dumnie na ścianie :)). Co do innych pomysłów to także liczę na inne, gdyż drugi raz nie dam mu mozaiki :P
      • dr_queen1 Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 12:08
        Generalnie nie przepadam za fotogadżetami ale to o czym piszesz brzmi naprawdę ciekawie. Widziałam coś takiego kiedyś w jakimś filmie :)). Dostanę coś takiego w Krakowie? Będę wdzięczna za namiary
        • agat-aga Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 12:11
          Jestem leniwa, także przez inernet ^-^ Tu masz stronkę jbc, ja od nich brałam: www.mozaikowo.com.pl
          • brzdac_w_regalach Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 12:15
            A zdjęcia czarno białe też mogą być?
            • agat-aga Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 12:19
              Z tego co pamiętam to tak, zresztą mają takie przykładowe na stronie więc na pewno tak :)
          • dr_queen1 Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 12:25
            agat-aga napisała:

> Jestem leniwa, także przez inernet ^-^ Tu masz stronkę jbc, ja od nich brałam: www.mozaikowo.com.pl

Super, dzięki ratujesz mi życie, fajnie to wygląda i mam dużo zdjęć wspólnych także nie będzie problemu z zebraniem odpowiedniej ilości. Ale nadal jeszcze 4 prezenty do znalezienia :)
            • agat-aga Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 12:40
              Cieszę się, że mogłam pomóc :). Będę wdzięczna jeżeli także otrzymam pomysły na jakieś rzeczywiście oryginalne prezenty bo nie ukrywam, że w tym roku takowych mi brakuje.
          • burszt.ynowa Re: Prezent dla Chłopaka 31.01.13, 18:05
            Faktycznie coś świetnego, przyda się na walentynki dziękuję ! ;)
    • asterixa Re: Prezent dla Chłopaka 26.11.12, 15:31
      albo może coś na artillo.pl - niedrogo a na pewno niepowtarzalnie
    • lemontreee Re: Prezent dla Chłopaka 27.11.12, 11:41
      hej ja mam dobry wyprobowany pomysl tylko napisz czy ktorys z szanownych panow ma cos wsponlego lub po prostu lubi sport czy gadżety? :)
    • marek.kamicki Re: Prezent dla Chłopaka 27.11.12, 13:40
      ja akurat nie jestem zwolennikow takich właśnie rzeczy typu te mozaiki... Jak już to bym wolał dostać jakiś fajny gadżet jak np mrjoy.pl/do/item/MAGRZE/Magnetyczne-rzezby dla zabicia czasu, albo poprostu jakies narzedzia www.sklep.mizar.com.pl/wiertarkowkretarka-144v-2aku-15ah-35h-concept-p-4951.html to są poprostu fajne prezenty w dobrych cenach... :)
    • puterkls Re: Prezent dla Chłopaka 28.11.12, 10:34
      Jako facet mogę Ci podpowiedzieć, że dla najbliższego faceta najważniejsze są prezenty osobiste (takie które może dostać tylko od Ciebie typu ta mozaika wspomniana wcześniej) a dla braci i innych facetów bardziej praktyczne. Takie jest moje zdanie, powodzenia ;)
      • asterixa Re: Prezent dla Chłopaka 28.11.12, 16:10
        no właśnie i dlatego polecam Artillo - dokładnie takie rzeczy możesz tam znaleźć :)
    • dr_queen1 Re: Prezent dla Chłopaka 02.12.12, 11:58
      Macie jeszcze jakieś inne fajne pomysły? Ja polecam Rossmana ze swojej strony - spore, rzeczywiste zniżki mają. A mozaika już się robi :)))
      • nefesere Re: Prezent dla Chłopaka 03.01.13, 21:16
        Ja swojemu dałam pięknie wykonany album ze zdjęciami. Takie prezenty od serca są bardzo doceniane. Taka mozaika też wygląda meeega, ale drugiego takiego w podobnej konwencji prezentu mu nie dam :)
    • formafantazja Re: Prezent dla Chłopaka 02.12.12, 21:00
      I Panowie mają słabość do ślicznych rzeczy. Gdyby ich tak dopieścić maskotką?

www.facebook.com/pages/Sku-Bunny/295083950531226?ref=hl
      www.facebook.com/pages/Sku-Bunny/295083950531226?ref=hl
    • marczaaa Re: Prezent dla Chłopaka <-- PERFUMY :D 13.12.12, 13:02
      Wcześniej już czytałam wypowiedź, że Panowie też lubią ładnie pachnieć :)

Dlatego też proponuję perfumy
      www.mergeto.pl/merged-auction/7081209/paco-rabanne-1-million-100ml-najpewniej-wysylka-24h-bon-20-zl-gratis
      Za BON, który jest dodawany, możesz sobie coś kupić, jemu coś dobrać, albo dla Waszej pary - np. jakiś gadżet erotyczny ;)
    • art_karo Re: Prezent dla Chłopaka 14.12.12, 15:40
      Prezent, który zawsze wzbudza pozytywne emocje tj. jak radość i wzruszenie jest to rysunek - karykatura lub portret ze zdjęcia. Jest to przedmiot, który nie trafi do szafy. Świadczy o przywiązaniu i szacunku do adresata prezentu, gdyż nie jest to prezent kupiony w 5 min, bez namysłu.Jes to pamiątka na całe życie, przypominająca nam osobę, od której ją dostaliśmy.
      Jeżeli cenisz oryginalność zapraszam do mojego ogłoszenia :) tablica.pl/oferta/karykatura-portret-na-zamowienie-super-prezent-na-swieta-trn-wysylka-IDkuWt.html
    • marta.garczynska Re: Prezent dla Chłopaka 20.12.12, 16:02
      Zobacz tutaj, koszulkowy.pl/pl/p/I-co/257 koszulki z fajnym napisem sa na pewno dla kazdego, szczsegolnie jak sama wymyslisz nadruk :) i jeszcze tutaj znajdziesz fajne gadżety dla chłopaków mrjoy.pl/do/cat/main-naprezent-dla-niego/main-naprezent-dla-niego?limit=100
    • flamin3 Re: Prezent dla Chłopaka 07.01.13, 19:02
      a ja kupiłam ostatnio butelkę taka ,specjalnie dla Niego :P allegro.pl/show_item.php?item=2931134496, i był zadowolony, nawet otworzyc nie chciał :P teraz szukam kolejnego pomysłu .... bo ciagle jakas okazja ... a pomysły się kończą!
    • kristinus Re: Prezent dla Chłopaka 15.01.13, 20:51
      Zapraszamy na www.wierszemmalowane.pl
      Spraw wyjątkowy prezent bliskiej osobie-zamów wiersz lub prezent z wierszem.

Jeśli patrzysz w życiu sercem

zamów u mnie prezent z wierszem

a gdy już się zdecydujesz

to dla Ciebie namaluję

Na ślub, na urodziny, dla mamy,

białym wierszem lub rymami

w poważnym tonie lub z humorem

każdym tęczy barw kolorem

Jeśli zaś masz pomysł inny

pytaj, pisz, coś poradzimy

znajdziemy to, czego szukasz

jeśli tylko mi zaufasz :)

• lolipop1234 Re: Prezent dla Chłopaka 24.04.13, 00:38
        Interesująca ta mozaika, dzięki za pomysł :*
    • borsus Re: Prezent dla Chłopaka 24.06.13, 15:54
      A może by tak spędzić razem czas ćwicząc? Bez chodzenia na siłownię, basen czy innych wyrzutów sumienia. Zarejestruj się na tinyurl.com/l466q4t i ćwiczcie razem!!!
    • szalonydz Re: Prezent dla Chłopaka 08.08.13, 15:04
      Wow! to wręcz hurtowe zakupy. Nieźle...
      Ja ostatnio kupiłam chłopakowi fajny, pomysłowy prezent dzięki sprytnej stronce: iprezenty.pl/dla-niego Jest to taka użyteczna baza ciekawych pomysłów :)
      Pozdrawiam i powodzenia!
      • ann-a87 Re: Prezent dla Chłopaka 13.08.13, 09:58
        Mój chłopak zawsze marzył, żeby zostać barmanem, dlatego ostatnio na prezent dostał ode mnie Shaker do drinków marki Blomus, był meeeega zadowolony ;) Więc może coś takiego? ;)
    • plastelina106 Re: Prezent dla Chłopaka 21.10.13, 15:36
      Dla chłopaka może mydło z feromonami, on się na pewno ucieszy ;) I Ty też, bo będzie używał naturalnych kosmetyków, bez dodatku chemii. www.kwiatyupominki.net/mydlo-na-wage-feromony-for-man-90-p-88.html
    • achieve Re: Prezent dla Chłopaka 23.10.13, 21:43
      Gadżety! I naklejki na gadżety: www.stickytape.pl Polecam :-)
    • monika90km Re: Prezent dla Chłopaka 30.10.13, 12:25
      Mam do Was serdeczną prośbę o wypełnienie ankiety dot. zwyczajów
      prezentowych Polaków. Badanie jest realizowane przez serwis KatalogMarzeń.pl
      oferujący niezapomniane prezenty przeżycia. Ankieta zajmuje ok. 3 minut. W
      podziękowaniu otrzymacie kod rabatowy na zakupy na www.katalogmarzen.pl.

Link do ankiety: ebadania.pl/f7acd693d91c26d1
    • imagine2012 Re: Prezent dla Chłopaka 18.11.13, 17:12
      Kilka propozycji na prezenty dla facetów na elbrus.sklep.pl
      Latarki, czołówki, dużo akcesoriów i sprzętu turystycznego.
    • student854 Re: Prezent dla Chłopaka 02.12.13, 13:50
      Przeczytaj wpis na blogu: sposobyna.pl/prezent-dla-chlopaka/
      Być może któryś przypadnie Ci do gustu, jest tam kilka ciekawych opcji.
    • smileus Re: Prezent dla Chłopaka - Rock It 3.0? 05.12.13, 22:03
      Hej dla chłopaków jest mnóstwo pomysłów.
      Zawsze w cenie sa modele do sklejania - jesli ma trochę cierpliwości i lubi precyzyjną robotę.
      Fajne są też książki - ale tutaj zależy, czy lubi czytać (choć zawsze można spróbować go zachęcić) ale tez fajnie jest trafić w gusta. Może szuka jakiejś książki specjalnie?
      Perfumy? ja osobiście mam ich już dużo więc to odpada... :)
      Jeżeli natomiast facet lubi gadżety, a chciałabyś sprawić mu coś oryginalnego niebanalnego - polecam Rock It 3.0 od origaudio.eu.
      Odezwij się do nas przez formularz na stronie, to chętnie pomogę.
    • 6albinka Re: Prezent dla Chłopaka 06.12.13, 09:47
      Witaj :) a można wiedzieć w jakim wieku są owi mężczyźni?
    • lyshit Re: Prezent dla Chłopaka 06.12.13, 16:20
      Ja już chyba wszystkim facetom po kolei uniwersalnie kupię...
      allegro.pl/szal-typu-komin-super-meski-najwiekszy-na-rynku-i3765336723.html
    • formafantazja Re: Prezent dla Chłopaka 09.12.13, 16:35
      sweetaśne

allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12404138
      takiego chcę!!!
    • achieve Re: Prezent dla Chłopaka 09.12.13, 16:45
      Zapomniałem wczesniej dodać, że na Facebooku Sticky Tape zamieszcza sporo gadżetowych inspiracji i ma sporo konkursów ze zniżkami:

www.facebook.com/stickytapevinyldecals?fref=ts
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka