pola55 20.06.04, 21:31 mam pytanie o grzywkę komu pasuja grzywki, chodzi mi o te długie, proste, do linii brwi. bardzo mi sie one podobają, ale słyszałam ze tylko osoby o wysokim czole mogą sobie na nie pozwolić Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola55 Re: grzywka 25.06.04, 08:07 czy tu jakakolwiek stylistka w ogóle zaglada, a moze miłosciwie odpowie na jakies pytanie co? to tak trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.r.a.n.d.a Re: grzywka 26.06.04, 10:51 witam! uważam ze grzywke dobiera sieindywidualnie i praktycznie azdemu pasuje jakiś tam rodzaj grzywki . Mi osobiscie grzywka od połowy głowi bo brwi sie nie podoba gdyz uwazam ja troche za oklepaną i nie widzę w tym żadnej indywidualnosci . Myśle ze jesli chcesz nosic grzywke to idż do fryzjera i on z pewnośia doradzi Ci lepiej jaka grzywka by Ci najbardziej pasowała gdyż my nie widzimy Twojej buzi i ci ezko powiedzieć czy tylko wysokie czoło wystarczy by móc nosić grzyweczke. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś