m120604 03.11.04, 07:48 Czy prostowanie-wygładzanie włosów jest teraz modne? co o tym sądzicie? ile kosztuje urządzenie do prostowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hana0 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 03.11.04, 11:33 ja prostuje i jest ok...czy jest to modne?? wydaje mi sie ze tak ale przy odpowiednim cieciu... ja mam prostownice kupiona za 50 zl i jestem zadowolona ale sa tez tansze juz od 30-40 zl (szukaj w hipermarketach) i drozsze nawet do kilkuset... Odpowiedz Link Zgłoś
m120604 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 03.11.04, 14:58 czy to bardzo niszczy włosy? ja mam włosy farbowane!jak często z tego korzystasz Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 04.11.04, 11:17 w zwiazku z tym ze moje wlosy strasznie sa uparte na ukladanie prostuje je prawie przy kazdym myciu ...niestety...niszczy to wlosy ale rowniez przy kazdym myciu odzywiem ja maskami odzywkami ...stasuje nawet kilka na raz ...i jest ok...aaa i jeszcze jedno gdy juz prostuje to nie susze ich suszarka chyba ze sie spiesze!!! tez mam farbowane wlosy!! polecam szampony maski i odzywki DOVE mi naprawde pomagaja!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szpileczka_w Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 07.12.04, 20:26 a co sądzicie o chemicznym prostowaniu włosów?Orientujecie sie jaka jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
petite-maitresse Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 27.12.04, 13:43 Nie polecałabym prostownic za 20-100zł sa to prstownice z aluminowymi płytkami i starsznie niscza wlosy, czesto powodujac elektryzowanie wlosow. Lepiej wydac troche wiecej na ta, która ma płytki ceramiczne (ja wydalam 160zł za prostownice firmy BaByliss i jestem bardzo zadowolona ;). co do prostowania chemicznego cena sa rozne w zaleznosci od jakosci salonow. w tych "osiedlowych" mozna to zrobic za 50zl ;) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yacha Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 27.12.04, 14:17 Modne są włosy proste oraz kręcone, wszystko zależy od kształtu twarzy, przyzwyczajenia i czucia się w danej fryzurze. Moje naturalne włosy są kręcone, a raczej neisfornie się falujące dlatego je prostuję. Miałam prostownicę za 80 zł przez rok to moje włosy były suche i zniszczone mimo to ze uzywalam odzywek. W tym roku kupilam prostownice za 189zł. A efekt jest od razu!!! Moje włosy są mocniejsze i jeszcze prostsze co powoduje powodzenie u mężczyzn :) Jeśli chce pani prostować włosy to żeby efekt był najlepiej jest zcieniować włosy (wtgedy się nie podkręcają) Ja mam włosy za ramiona a ścieniowane mam od samego czubka głowy!!! Aha, moja siostra ma zrobioną TRWAŁĄ PROSTUJĄCĄ. Ma włosy półdługie do ramion i zapłaciła 180zł. i bedzie miala tą trwałą aż do odroścniecia włosów. Jest to zabieg bezpieczny ponieważ mojej siostrze nie zniszczył włosów (tak samo jak po farbowaniu) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
katee1 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 12.01.05, 15:18 Ja długo prostowałam włoski, mam prostownice PHILIPSA. Jendak ostatnio scięłam włoski i nie uzywam jej.Chetnie ja odsprzedam, jest nowa, na gwarancji.Jezeli byłabys zainteresowana daj znac. Pozdrawiam. Katee Odpowiedz Link Zgłoś
gawina1 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 12.01.05, 20:48 ja mam prostownice wigo 25mm jest swietna i nie niszczy az tak bardzo wloskow! Odpowiedz Link Zgłoś
sindi23 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 23.01.05, 16:58 ja jestem zainteresowan odkupieniem od Ciebie tej prostownicy skąd jesteś? i jaka cena wchodzi w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
issey.miyake Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 14.01.05, 15:42 ja zakupilam prostownice profesjonalna efalock, jest ceramiczna, 120 W czyli nie musze kilkakrtonie przeciagac po wlosach i jestem zachwycona. prosruje co 2 dzien czyli po kazdym myciu. wlosy mi sie nie niszcza, ale tez uzywam odzywki kupionej u fryzjera. zapomnialam w tym momencie jak sie nazywa, ale jest to produkt roku (ktoregos tam) i naprawde dziala. Odpowiedz Link Zgłoś