Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PROSTOWANIE WŁOSÓW

03.11.04, 07:48
    Czy prostowanie-wygładzanie włosów jest teraz modne? co o tym sądzicie? ile
    kosztuje urządzenie do prostowania?
    Obserwuj wątek
      • hana0 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 03.11.04, 11:33
        ja prostuje i jest ok...czy jest to modne?? wydaje mi sie ze tak ale przy
        odpowiednim cieciu... ja mam prostownice kupiona za 50 zl i jestem zadowolona
        ale sa tez tansze juz od 30-40 zl (szukaj w hipermarketach) i drozsze nawet do
        kilkuset...
      • m120604 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 03.11.04, 14:58
        czy to bardzo niszczy włosy? ja mam włosy farbowane!jak często z tego korzystasz
        • hana0 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 04.11.04, 11:17
          w zwiazku z tym ze moje wlosy strasznie sa uparte na ukladanie prostuje je
          prawie przy kazdym myciu ...niestety...niszczy to wlosy ale rowniez przy kazdym
          myciu odzywiem ja maskami odzywkami ...stasuje nawet kilka na raz ...i jest
          ok...aaa i jeszcze jedno gdy juz prostuje to nie susze ich suszarka chyba ze
          sie spiesze!!! tez mam farbowane wlosy!! polecam szampony maski i odzywki DOVE
          mi naprawde pomagaja!! pozdrawiam
      • szpileczka_w Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 07.12.04, 20:26
        a co sądzicie o chemicznym prostowaniu włosów?Orientujecie sie jaka jest cena?
        • petite-maitresse Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 27.12.04, 13:43
          Nie polecałabym prostownic za 20-100zł sa to prstownice z aluminowymi płytkami
          i starsznie niscza wlosy, czesto powodujac elektryzowanie wlosow. Lepiej wydac
          troche wiecej na ta, która ma płytki ceramiczne (ja wydalam 160zł za
          prostownice firmy BaByliss i jestem bardzo zadowolona ;). co do prostowania
          chemicznego cena sa rozne w zaleznosci od jakosci salonow. w tych "osiedlowych"
          mozna to zrobic za 50zl ;)

pozdrawiam ;)
      • yacha Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 27.12.04, 14:17
        Modne są włosy proste oraz kręcone, wszystko zależy od kształtu twarzy,
        przyzwyczajenia i czucia się w danej fryzurze. Moje naturalne włosy są kręcone,
        a raczej neisfornie się falujące dlatego je prostuję. Miałam prostownicę za 80
        zł przez rok to moje włosy były suche i zniszczone mimo to ze uzywalam odzywek.
        W tym roku kupilam prostownice za 189zł. A efekt jest od razu!!! Moje włosy są
        mocniejsze i jeszcze prostsze co powoduje powodzenie u mężczyzn :) Jeśli chce
        pani prostować włosy to żeby efekt był najlepiej jest zcieniować włosy (wtgedy
        się nie podkręcają) Ja mam włosy za ramiona a ścieniowane mam od samego czubka
        głowy!!! Aha, moja siostra ma zrobioną TRWAŁĄ PROSTUJĄCĄ. Ma włosy półdługie do
        ramion i zapłaciła 180zł. i bedzie miala tą trwałą aż do odroścniecia włosów.
        Jest to zabieg bezpieczny ponieważ mojej siostrze nie zniszczył włosów (tak
        samo jak po farbowaniu) Pozdr
        • katee1 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 12.01.05, 15:18
          Ja długo prostowałam włoski, mam prostownice PHILIPSA. Jendak ostatnio scięłam
          włoski i nie uzywam jej.Chetnie ja odsprzedam, jest nowa, na gwarancji.Jezeli
          byłabys zainteresowana daj znac.
          Pozdrawiam.
          Katee
          • gawina1 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 12.01.05, 20:48
            ja mam prostownice wigo 25mm jest swietna i nie niszczy az tak bardzo wloskow!
          • sindi23 Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 23.01.05, 16:58
            ja jestem zainteresowan odkupieniem od Ciebie tej prostownicy skąd jesteś? i
            jaka cena wchodzi w grę?
      • issey.miyake Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW 14.01.05, 15:42
        ja zakupilam prostownice profesjonalna efalock, jest ceramiczna, 120 W czyli
        nie musze kilkakrtonie przeciagac po wlosach i jestem zachwycona. prosruje co
        2 dzien czyli po kazdym myciu. wlosy mi sie nie niszcza, ale tez uzywam odzywki
        kupionej u fryzjera. zapomnialam w tym momencie jak sie nazywa, ale jest to
        produkt roku (ktoregos tam) i naprawde dziala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka