Gość: stokrotka IP: *.crowley.pl 21.03.05, 15:16 Czy znacie jakas dobra krawcowa w Warszawie? Najlepiej okolice Ochoty, Mokotów, Centrum. Chcialabym zeby mi uszyla sukienke. Wiec jesli macie jakies namiary to prosze podajcie. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadobna7 Re: Krawcowa WARSZAWA 21.03.05, 15:55 Ja przetestowalam wiele.Ale polecę Ci jedną,która nigdy niczego mi nie schrzaniła.Sama nie bardzo ma gust,ale jak jej wyjasnisz jak chcesz miec to zrobione,to zrobi Ci dokladnie tak samo.nr telefonu:836-23-73 ul.Ciołka 35 (pawilon 65) No i jest jeszcze jedna,też godna polecenia.Na Sadybie.Powsińska 23,w takim nowym budynku.schodzisz na dół w garaże i obok salonu rowerowego miesci sie zaklad.ale mimo wszystko wysylalabym Cie na Ciołka na Ochotę.Mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Krawcowa WARSZAWA IP: *.crowley.pl 21.03.05, 21:17 dzieki serdeczne za info... Odpowiedz Link Zgłoś
regata7 Re: Krawcowa WARSZAWA 22.03.05, 09:24 nadobna7 napisała: (...).ale mimo wszystko wysylalabym Cie na Ciołka na Ochotę.Mam > nadzieję że pomogłam Ciołka nie jest na Ochocie, tylko na Woli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
art-mulinka Re: Krawcowa WARSZAWA 21.03.05, 21:31 Mogę polecić z przekonaniem Ewę Ciepielewską, która mieszka na Kabatach-latwy dojazd metrem.Wystawia na ul.Chmielnej u Projektantów Polskich i szyje perfekcyjnie, do tego łatwa w kontakcie, aby doradzić, pomóc w decyzji.Ma bardzo dużą fantazję i orginalne pomysły-czego brak jest na rynku. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2005 Re: Krawcowa WARSZAWA 22.03.05, 09:28 A mogłabyś podać adres lub telefon? mieszkam niedaleko i właśnie takiej osoby poszukuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
art-mulinka Re: Krawcowa WARSZAWA 21.03.05, 21:32 Mogę polecić z przekonaniem Ewę Ciepielewską, która mieszka na Kabatach-latwy dojazd metrem.Wystawia na ul.Chmielnej u Projektantów Polskich i szyje perfekcyjnie, do tego łatwa w kontakcie, aby doradzić, pomóc w decyzji.Ma bardzo dużą fantazję i orginalne pomysły-czego brak jest na rynku. Polecam!Ma swoją srtonę- Polscy projektanci. Odpowiedz Link Zgłoś