Gość: magda Re: Sukienki na wiosnę IP: *.interecho.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:19 to jest wszystko POLIESTER! o zgrozo!!! proponuje tym , korzy zaprojektowali te "cuda" poubiera sie w te okopienstwo w upaly heheh te sukienki szpeca a nie zdobia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ye Re: Sukienki na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:37 Może masz rację ale to chyba jest w tym sezonie modne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Sukienki na wiosnę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 12:27 Czytam te komentarze i za głowę się łapię... Jak można takie głupoty wypisywać... Sukienki są OK ale pewnie nie pasują do każdego typu urody i na pewno nie do pracy w biurze, ale... sama mam mnóstwo tego typu sukienek i wiem kiedy moge sobie pozwolić na taka frywolność.. tylko na Boga nie bierzcie słów i pomysłów ztylistów tak serio a wszystko bedzie dobrze... NO PANIC moje Panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Sukienki na wiosnę IP: *.c154.petrotel.pl 16.05.05, 19:42 Czy te ceny są prawdziwe? Oj chyba nie!! Np sukienka 4/topsectet/ tu kosztuje niecałe 45 zolek a w firmowym sklepie 79 zł, chyba ktoś przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HONIA I BASIA Re: Sukienki na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:44 WSZYSTKO OK ALE CENY ROBIA WRAŻENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Sukienki na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:08 mi sie podoba 1,2,4 i 7 reszta jest jak dla babci..... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Sukienki na wiosnę 24.05.05, 14:15 Trojeczka z Hexeline, za kolorki i kroj (dobrze widze ze skosna?). Dziesiatka z Jass, wzorek i znow skos. Halek z koronkami nie lubie. jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritzek Re: Sukienki na wiosnę IP: *.idea.pl 24.05.05, 15:10 Te z artykułu są koszmarne.Kicz i tandeta na maksymalnym poziomie.Mam oryginalne ciuchy z lat '60 i '70.Pomimo,że są w 100% wykonane ze sztuczydła to wzornictwo i wykonanie o niebo lepsze. Mile zaskoczyła mnie bez_mapy.Sukienki kapitalne.Mam kilka kiecek,spódnic i bluzek w tym stylu.Tylko w tonacji czarno-czerwonej.Szpilki albo eleganckie klapeczki pięknie do nich wyglądają. Ale jak ktoś woli halkę i piankowe japonki w kolorze bahama yellow to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: avanti VS bez_mapy 24.05.05, 15:43 Polowa z tych od bez_mapy podoba mi sie, ale sa tez takie, od patrzenia na ktore mnie mdli. Co zas do koszmarkow z artykulu to nie widze wykonania na ekranie, a szpileczki albo eleganckie klapki tez do nich mozna zalozyc (do niektorych przynajmniej). To cos zielone z czarna koronka (z artykulu) powinno dostac zakaz zblizania sie do sklepow ... jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Sukienki na wiosnę 24.05.05, 15:52 Jeśli chodzi o krótkie to podobają mi się te: 1www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V236751.jpg 2www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V245728.jpg 3www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V246033.jpg 4www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V245342.jpg 5www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V246042.jpg 6www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V245954.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Sukienki na lato 24.05.05, 16:01 Pierwsza ekstra, szosta jak wyciagnieta podkoszulka. Moje typy wisza w sklepach a nie na sieci, niestety :( jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Sukienki na lato 24.05.05, 16:08 A ja chodzę i chodzę i nie mogę nic wychodzić:( Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Sukienki na lato 24.05.05, 16:17 Ja wychodzilam juz dwie, i niedlugo podpadne pod paragraf "posiadania i nieuzywania", bo z metkami w szafie leza. A czy to moja wina ze wciaz jest za zimno?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Paulina> Re: Sukienki na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:17 Te sukienki są spoooko,nawet tanie:D Tylko jest problem gdzie je ubrać:/ Odpowiedz Link Zgłoś