Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koszmarne stylizacje

02.08.05, 20:52
    Są różne gusta i guściki,ale z mojego punktu widzenia oni zostali "lekko"
    oszpeceni.
    www.pless.pl/branze/megamorfoza/wiecej.php?action=pokaz&id=4898&akt=1
    www.pless.pl/branze/megamorfoza/wiecej.php?action=pokaz&id=4858
    www.pless.pl/branze/megamorfoza/wiecej.php?action=pokaz&id=4811
    (pierwsza wyszła na tym świetnie,druga nie za bardzo)
    A jak wam się to podoba?
    Obserwuj wątek
      • jpar Re: Koszmarne stylizacje 02.08.05, 20:58
        Pierwsza podoba mi sie najbardziej i ostatnia. Widzialas progran na TVN Style
        "musisz to miec"? Ja widzialam tylko raz i dla mnie to byla porazka, zarowno
        fryzjerka Jaga Hupallo (tak sie to pisze?) jak i stylista (zreszta bardzo
        wulgarny i obrazliwy) sie nie popisali. Co za duzo to nie dobrze. Czasem
        profesjonalisci sie przeliczaja z wlasnymi silami, w "Twoim stylu" napisali, ze
        podobno u pani Jagi mozna nawet 1000 zl zostawic za fryzure, tylko co ja sie nie
        podoba?
        • se.la.vie Re: Koszmarne stylizacje 02.08.05, 21:07
          Przy najbliższej okazji obejrzę ten program baby Jagi :D
          Wg.mnie pierwsze dziweczę z pierwsze megamorfozy wygląda jak wściekła kura.
          • jpar Re: Koszmarne stylizacje 02.08.05, 21:15
            Ta fryzurka ma cos w sobie, dziala na korzysc modelki, ale pod spodem
            niekorzystnie zmienila mnloda dziewczyna w babe.
      • jaleo Re: Koszmarne stylizacje 02.08.05, 21:59
        Fryzury sa niemodne i nieladne, a farbowanie bardzo amatorskie i rowniez jakies
        2 lata za moda.
      • Gość: M Re: Koszmarne stylizacje IP: *.elk.mm.pl 02.08.05, 22:49
        Pierwsze i ostatnie metamorfozy- nie rzucają na kolana,ale też nie oszpecają.Masakryczne są metamorfozy środkowe- nawet nie wiem jak nazwać to, co zrobili z chłopaka,farbowanie koszmarne(ciemne końcówki przy całej jasnej fryzurze wyglądają jak zanurzone w gnojówce),obcięcie -szpecące.Chyba zabiłabym takiego fryzjera.
      • Gość: Ja Re: Koszmarne stylizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:09
        Jestem zaskoczona...
        Sama jestem właścicielką studia urody i nie wyobrażam sobie jak "moje"
        fryzjerki mogłyby wyczarować coś takiego na głowach klientek! Przecież to bez
        urazy - SZCZYT WIEŚNIACTWA!!! Wygląda to jakby ktoś na ich uczył się tworzenia
        pseudo awangardowych fryzur, nie wspomnę o koloryzacji, która skutecznie
        pogłębia obraz tragizmu (i rozpaczy... ;). Środkowe metamorfozy to prawdziwy
        dramat... dobrze tam ktoś napisł, że włosy nie ręka... - na szczęście
        odrosną... Szkoda tylko, że na to tak długo trzeba czekać...
        • myszka_333 Re: Koszmarne stylizacje 02.08.05, 23:13
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26825539
      • kate-gun Re: Koszmarne stylizacje 02.08.05, 23:55
        Art. 23 KC
        "Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności [...] WIZERUNEK, pozostają pod
        ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych
        przepisach"

:]
      • zettrzy Re: Koszmarne stylizacje 03.08.05, 03:41
        ach, my sie po prostu NIE ZNAMY...
        w naszym naiwnym mniemaniu celem stylizacji jest stworzyc atrakcyjny wyglad,
        wydobyc to co w danej twarzy jest ladne i pociagajace, zatuszowac niedostatki,
        dodac seksapilu i powabu
        jakze mozemy tracic z oczu PRAWDZIWY cel stylizacji: ukazanie zrecznosci
        stylisty w tworzeniu surrealistycznych kompozycji, dobranie stylu pod katem
        uzycia mozliwie najwiekszej ilosci technik ciecia i koloryzacji, wykonanie
        calosci tak aby bylo widac ze stylista naprawde ciezko sie napracowal i jak
        nielatwo przyszlo mu osiagnac koncowy efekt
        • Gość: Banderas Re: Koszmarne stylizacje IP: 217.17.44.* 03.08.05, 11:56
          Wszyscy fryzury potepiają w cambuł /zwłaszcza środkowe/, a nie zauwazyliście,
          jak na korzyść zmieniała się Ania Rozmysłowska ? Przedtem "myszkowata" trochę i
          niepewna własnej urody, po stylizacji - promieniejąca i szczęśliwa, wyglądająca
          moim zdaniem ładnie i korzystnie.
          Wiem że nie wszystkim wszystko się musi podobać, ale... chyba krytykanci
          trochę /ogólnie/przesadzają...
          • kate-gun Re: Koszmarne stylizacje 03.08.05, 17:36
            www.pless.pl/branze/megamorfoza/zdjecia/edycja3/megamorfoza3_2.jpg
            o to-to-to masz na mysli? =]
            • sigrun Re: Koszmarne stylizacje 04.08.05, 07:51
              Wybacz ale na zdjęciu "przed" to całkiem ładna dziewczyna, żadna tam "myszka"
              (może wystarczyłoby lekkie podcięcie, jakiś konkretniejszy kolor i bardziej
              wyrazisty makijaż). Na zdjęciu "po" - łysol w tupecie z yorków. No sorry...
              • Gość: Banderas Re: Koszmarne stylizacje IP: 217.17.44.* 04.08.05, 10:02
                A kto powiedział że na zdjęciu "przed" to brzydka dziewczyna ? Tylko
                właśnie "myszkowata" i niezbyt pewna siebie. To jej szczęście "na twarzy po" to
                tylko ja widzę ? Dziwne......
                • Gość: ja Re: Koszmarne stylizacje IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 04.08.05, 12:15
                  mnie tez sie wydaje ze na zdjeciu 'przed' usmiecha sie jakby troche bardziej i
                  szczerzej...
          • Gość: zuzia Re: Koszmarne stylizacje IP: *.chello.pl 04.08.05, 08:39
            niestety, właśnie temu dziewczęciu wyrządzono największą krzywdę
      • Gość: inaa ale to już było ;-) IP: *.hist.uj.edu.pl 03.08.05, 11:03
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26825539&a=26825539
      • Gość: benka Re: Koszmarne stylizacje IP: *.chello.pl 04.08.05, 08:36
        Tomasz i Ania - MASAKRA
      • tuti nmo srednio 04.08.05, 09:16
        a ta druga, to iscie nieudana operacja.
        arghs
        i dziewczyna na drugim nie wyglada zbyt szczesliwie.
        no i ja wiem zemoze zwykle proste wlosy a nudne..
        ale te fryzury tez sa na jedno kopyto;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka