Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mukluksy-zima?jesien?

25.10.05, 19:31
    Witam!! Mam pytanie..czy buty typu mukluks- te które sprzedają teraz hurtowo
    na allegro czy w deichmanie to buty na zime czy jesien??
    Zastanawiam sie, czy nie przemakają??? są przeciez zrobione z czegos zamszo-
    podobnego??? jak to jest/??
    Obserwuj wątek
      • amanita83 Re: Mukluksy-zima?jesien? 25.10.05, 19:59
        Moga byc na zime i na jesien, byleby bylo sucho. Zamoczone , oblocone czy tez oblepione kuleczkami lodu futerko nie bedzie wygladalo zbyt estetycznie :-)
        • myszka_333 Re: Mukluksy-zima?jesien? 25.10.05, 21:09
          Na ciepłą,suchą jesień.Nie wyobrażam sobie chodzenia w tych butach w zimie(np.
          -15 st C)
          • arbuzunia zima+jesien 25.10.05, 21:11
            myszka_333 napisała:
            > Na ciepłą,suchą jesień.Nie wyobrażam sobie chodzenia w tych butach w zimie(np.
            > -15 st C)

a moim zdaniem są właśnie lepsze na mróz! inaczej pewnie można się w nich
            ugotować.
            • myszka_333 Re: zima+jesien 25.10.05, 21:22
              ale mówimy o allegro i daiszman ((czy jak to zwał), a nie o oryginałach.
              na naszą mokrą,śnieżną zimę się nie nadają, ale na suche dni czemu nie.
        • matmam Re: Mukluksy-zima?jesien? 25.10.05, 21:17
          Muklusy są bardzo ciepłe ale na zime to chyba niezbyt się nadają.No chyba,że
          będziemy w tym roku mieli piękną białą i co najważniejsze mrożną zime.Jak
          będzie chlapa to nie radziłabym ich zakładać.Ja kupiłam swoje w zeszłym roku
          ale......na codzień to ja w nich nie chodze:)Jedyne miejsce gdzie je zakładam
          to moje ukochane Zakopane i spacer po Krupówkach.W tym roku w zasadzie w każdym
          sklepie są po bardzo przystępnej cenie tak więc na ulicy każda "laleczka Barbi"
          będzie je nosiła + do tego wpuszczone jeansy + biała kurteczka puchowa +
          oczywiście biały pasek;)))))))Założymy się?:)
          • folami1 Re: Mukluksy-zima?jesien? 27.10.05, 10:02
            nie strasz :)
            Własnie chcialam je nosić z wpuszczonymi w nie spodniami :) yyyyy
            A do laleczki barbie mi daleko :)
            ja jednak sadze, ze blondi nie załozą... wolą białe kozaczki z czubami i
            szpilką 10cm :)
      • disa Re: Mukluksy-zima?jesien? 27.10.05, 10:56
        Masz na mysli buty PODOBNE do Mukluks'ow??? :]
        Te buty sa modne juz jakis czas, a nosic je mozna lato-jesien-zima-wiosna :]
        • folami1 Re: Mukluksy-zima?jesien? 28.10.05, 17:18
          Oczywiscie,ze mysle o PODOBNYCH, bo wiadomo że to tylko buty wzorowane na
          Mukluksach
      • zwykla3 zwlaszcza na slasku bleeeeeeeeee 28.10.05, 02:25
      • kalinakalina Re: Mukluksy-zima?jesien? 28.10.05, 19:02
        nic nowego nie powiem. te zamszo-podobne przemakaja...akurat u mnie tak jest ;)
        w kazda wode wdepne...
        wszystko zalezy od tego jak sie chodzi...
        p.s ale to moje ulubione buciska zimowe
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka