Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

płaszcze, kurtki, futra

26.10.05, 10:57
    Obserwuj wątek
      • ell9 Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 10:58
        Co sądzicie o płaszczach, kurtkach i futrach w United Colours Of Benetton?
        • ell9 Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 11:03
          Ciekawa jestem Waszego zdania szczególnie na temat takiego płaszcza United
          Colours...(czarny bądź fioletowy) z futerkiem z przodu (kosztuje około 1100 lub
          1200 zł) i futerka (było chyba w jasnym kolorze, brązie i czarne, cena około
          800zł do 1000zł, dokładnie nie pamiętam). Czy może ktoś z Was kojarzy? Podoba
          WAm się? Uważacie, że warto? A może ktoś kupił sobie? Jestescie zadowolone? Ell
          • jadwiha Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 22:08
            Kojarzę te futerko-płaszczyki (sztuczne, prawda?)Wersja brązowa bardzo mi sie
            podobała ale moje chłopię stwierdziło że to na bardzo dojrzałą osobę i nie
            kupiłam. Jak sie otrząsnęłam i swierdziłąm, że gada głupoty to już mi wykupili.
            Bardzo żałuję, bo wyglądało interesująco. Tak to jest jak się chłopa słucha.
            A w jakim mieście widziałaś - jeśli możesz napisać oczywiście? Pewnie jak
            wszystko co benettona trzyma sie nieżle a w porównaniu z bladą ofertą innych
            sklepów do tego ładnie wyglądało. Teraz nic nie mogę znależć...
      • ell9 NIKT nic nie wie na ten temat? 26.10.05, 17:39
        ???
        • babunowa Re: NIKT nic nie wie na ten temat? 26.10.05, 22:17
          Mam futerkowy płaszczyk kupiony rok temu -podejrzewam,że bardzo podobny do
          tych,które teraz są,gdyż też pewne osoby uznały,że to 'za poważna' rzecz;)jedyną
          moją przewagą był fakt,że płaszczyk rzucili do sklepu dopiero kiedy były
          przeceny,a wtedy już chyba wszystkie babki były tak oczarowane sweterkami za
          49zł w innych sklepach,że płaszcz zimowy(przecież zima trwa krótko)za 899 zeta
          po przecenie,nie wydawał się kuszący i mimo długiego myślenia udało mi się go
          kupić;)miałam do tego futerka 3 podejścia-1-zakochałam się,ale nie wiadomo
          dlaczego nie kupiłam.2-z mamą,stwierdziła,że jak stara wyglądam;).3-przemyślałam
          i kupiłam;).Potem już w czasie noszenia,gdy nosiłam go w odpowiednim
          zestawieniu z innymi ciuchami,wcale nie wydawał się taki 'stary';)A jakość jest
          naprawdę rewelacyjna!!!Tak więc jeżeli cena nie jest dla Ciebie minusem,to
          bierz.To będzie rzecz na lata.Zresztą rzadna z odzieży z tego sklepu nie jest na
          jeden sezon.Jedną koszulkę mam już jakieś 8 lat i nadal nadaje się do noszenia:)
          • jadwiha Re: NIKT nic nie wie na ten temat? 26.10.05, 22:30
            buuuuuuu, tym bardziej bardzo teraz załuję :(
          • babunowa Re: NIKT nic nie wie na ten temat? 26.10.05, 22:54
            żadna,a nie rzadna;)gosh jaki błąd;)
      • zloty_delfin Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 23:14
        Też mam stamtąd płaszcz z zeszłego sezonu- rewelacja. Pod każdym względem.
        Bardzo polecam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka