ell9 Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 10:58 Co sądzicie o płaszczach, kurtkach i futrach w United Colours Of Benetton? Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 11:03 Ciekawa jestem Waszego zdania szczególnie na temat takiego płaszcza United Colours...(czarny bądź fioletowy) z futerkiem z przodu (kosztuje około 1100 lub 1200 zł) i futerka (było chyba w jasnym kolorze, brązie i czarne, cena około 800zł do 1000zł, dokładnie nie pamiętam). Czy może ktoś z Was kojarzy? Podoba WAm się? Uważacie, że warto? A może ktoś kupił sobie? Jestescie zadowolone? Ell Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 22:08 Kojarzę te futerko-płaszczyki (sztuczne, prawda?)Wersja brązowa bardzo mi sie podobała ale moje chłopię stwierdziło że to na bardzo dojrzałą osobę i nie kupiłam. Jak sie otrząsnęłam i swierdziłąm, że gada głupoty to już mi wykupili. Bardzo żałuję, bo wyglądało interesująco. Tak to jest jak się chłopa słucha. A w jakim mieście widziałaś - jeśli możesz napisać oczywiście? Pewnie jak wszystko co benettona trzyma sie nieżle a w porównaniu z bladą ofertą innych sklepów do tego ładnie wyglądało. Teraz nic nie mogę znależć... Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: NIKT nic nie wie na ten temat? 26.10.05, 22:17 Mam futerkowy płaszczyk kupiony rok temu -podejrzewam,że bardzo podobny do tych,które teraz są,gdyż też pewne osoby uznały,że to 'za poważna' rzecz;)jedyną moją przewagą był fakt,że płaszczyk rzucili do sklepu dopiero kiedy były przeceny,a wtedy już chyba wszystkie babki były tak oczarowane sweterkami za 49zł w innych sklepach,że płaszcz zimowy(przecież zima trwa krótko)za 899 zeta po przecenie,nie wydawał się kuszący i mimo długiego myślenia udało mi się go kupić;)miałam do tego futerka 3 podejścia-1-zakochałam się,ale nie wiadomo dlaczego nie kupiłam.2-z mamą,stwierdziła,że jak stara wyglądam;).3-przemyślałam i kupiłam;).Potem już w czasie noszenia,gdy nosiłam go w odpowiednim zestawieniu z innymi ciuchami,wcale nie wydawał się taki 'stary';)A jakość jest naprawdę rewelacyjna!!!Tak więc jeżeli cena nie jest dla Ciebie minusem,to bierz.To będzie rzecz na lata.Zresztą rzadna z odzieży z tego sklepu nie jest na jeden sezon.Jedną koszulkę mam już jakieś 8 lat i nadal nadaje się do noszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: NIKT nic nie wie na ten temat? 26.10.05, 22:30 buuuuuuu, tym bardziej bardzo teraz załuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: NIKT nic nie wie na ten temat? 26.10.05, 22:54 żadna,a nie rzadna;)gosh jaki błąd;) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: płaszcze, kurtki, futra 26.10.05, 23:14 Też mam stamtąd płaszcz z zeszłego sezonu- rewelacja. Pod każdym względem. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś