xflakex 18.09.06, 19:45 Czy ktoras z Was juz tam byla?Jak z cenami i asortymentem?Przed moim wyjazdem na wakacje jeszcze go nie otworzyli , a wiaze z nim wielkie nadzieje:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Outlet Mango w Factory 18.09.06, 21:18 Ja az takich nadzieji nie pokladam, ale tez ciekawa jestem Waszych opinii. Wciaz mii do tego factory nie po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: Outlet Mango w Factory 19.09.06, 13:59 bylam i nic specjalnego, jak cos fajnego to w rozmiarze L a tak poza tym to towar sprzed 2 sezonow. Odpowiedz Link Zgłoś
zulugo Re: Outlet Mango w Factory 19.09.06, 14:15 a mi sie nawet podobało...co prawda wielkich zakupów nie rzobiłam bo ceny nie az tak smiesznie niskie..choc udałomi sie kupic jane bermudy za 50 pln...tak ogólnie srednie przecoeny to tak ok. 30-40% ze 199 na 130 pln...wybór duzy, bo sklep dużzy, pełna rozmiarówka, bardzo duzo rzeczy widziałam z koelkcji poprzednich np. pojawiły się spódnice, które podobały mi się w zszłym roku ale jakos sie nie zdecydowałam...troszkę tez się wsciekłam bo spódnica, która kupiłam w regularnym sklepie rok temu tez tam była cóz...:)polecam...spory wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Outlet Mango w Factory 19.09.06, 16:31 lepiej sie prezentuje z zewnątrz (od strony wystawy) niz w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Outlet Mango w Factory 19.09.06, 18:58 mef8 napisała: > lepiej sie prezentuje z zewnątrz (od strony wystawy) niz w srodku. coś w tym jest,miałam nadzieję, że coś sobie upatrzę, ale wyszłam z niczym:(( towar oględnie mówiąc taki sobie, jeśli chodzi o factory to lubię monton, monnari, solar i simple-dobre gatunkowo klasyczne ubrania na większe okazje i do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
janeavril Re: Outlet Mango w Factory 19.09.06, 19:24 Moze jestem nienormalna ale wg mnie mozna tam znalezc fantastyczne ubrania, bylam dzisiaj i tak sobie konstatuje...Kolekcje moze i sprzed 2 sezonow czasem, ale fasony modne zawsze i wszedzie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
doniej Re: Outlet Mango w Factory 19.09.06, 19:25 Ja także niczego nie znalazłam- wcale nie było super taniej (moze dlatego,ze byłam w czasie przecen we wszystkich sklepach i wszędzie było tanio).Ale wystawy są pomyślane bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś