fabijan 26.10.09, 11:59 bylem juz u spowiedzi i juz nie grzesze. Dzis mi jedna z moich kochanek wysłąła filmik MMS jak sobie robi dobrze ale mnie to nie rusza......... staram sie wytrwac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: skonczylem z grzechem 26.10.09, 12:42 hmmmmm, jezeli wytrwasz to bedzie chyba graniczylo z cudem:) ...ale kciuka moge potrzymac za Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fabijan Re: skonczylem z grzechem 26.10.09, 12:58 mozesz "poczymac"... ale gdybys ten film zobaczyła i była facetem ;;no kurka wybacz...... > > Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: skonczylem z grzechem 26.10.09, 13:03 W takim razie bede 3mac:)) Wspolczuje bo wiem, ze kobiety potrafia sklaczyc i napewno tak samo jak mezczyzni, w tym chyba niczym sie nie roznimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
fabijan Re: poprawka "skaleczyc" mialo byc. 26.10.09, 13:08 bettina75 napisała: > ja nie kalecze bez obaw jak juz sie zaglebiam to bez konca ale nie kalecze Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: poprawka "skaleczyc" mialo byc. 26.10.09, 13:27 Oj, to przepraszam jesli Cie urazilam. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: poprawka "skaleczyc" mialo byc. 26.10.09, 14:55 wytrwaj synu Bóg cię kocha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: poprawka "skaleczyc" mialo byc. 26.10.09, 20:49 Buhahahahahaha....świętojebliwy Fabijan:P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: poprawka "skaleczyc" mialo byc. 26.10.09, 21:19 albo bedzie tylko w święto jebliwy :) to tak bez grzechu chyba? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio To dobrze, Moj Synu 27.10.09, 12:25 ofabijan napisała: > bylem juz u spowiedzi i juz nie grzesze. - to dobrze, Moj Synu. Pan Ci to kiedys wynagrodzi w dobrej zonie i kochanych dzieciach Dzis mi jedna z moich > kochanek wysłąła filmik MMS jak sobie robi dobrze - ale filmik mi podeslij, zobacze, czy dziewcze jest warte grzechu, w koncu po ca ma sie marnowac w samotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: skonczylem z grzechem 28.10.09, 17:08 jak to narzeczona czułego wojtussia to wytwasz na pewno tak jak Wojte. też mu się niech dlatego pisze hehee Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: skonczylem z grzechem 29.10.09, 14:43 Oj biedny, ty, biedny... Bez niektórych grzechów zycie jest nudne:) Odpowiedz Link Zgłoś
fabijan własnie mi sie napo=atoczyła puszysta... 03.11.09, 11:08 ....ktora lubi dominacje tzn seks jak na rycinach HARUKAWA .....siadanie kroczem na twarzy partnera ..... Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: własnie mi sie napo=atoczyła puszysta... 03.11.09, 14:32 W temacie chciałeś pewnie napisac, że wodzi cie na pokuszenie:) A co do reszty, to grzeszymy zazwyczaj wg swoich potrzeb...:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackperla Re: własnie mi sie napo=atoczyła puszysta... 03.11.09, 15:50 grzech smakuje najbardziej. Jak jeszcze pod wysokim napięciem....mmmm.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: własnie mi sie napo=atoczyła puszysta... 03.11.09, 17:38 blackperla napisała: > grzech smakuje najbardziej. To chyba jest kwestia upodobań smakowych:) > Jak jeszcze pod wysokim napięciem....mmmm.... :) Ze zbyt wysokim jest chyba jak ze zbyt dużą motywacjaą- zakłóa działanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio sluchaj w pracy do 12-tej 03.11.09, 16:22 fabijan napisała: > ....ktora lubi dominacje tzn seks jak na rycinach > HARUKAWA .....siadanie kroczem na twarzy partnera ..... w pracy do 12-tej to sie pracuje a nie mysli o grzechu. o tym mozesz myslec dopiero po poludniu. wywalilbym cie z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
blackperla Re: sluchaj w pracy do 12-tej 03.11.09, 16:57 mnie zatrudnij skoro u Was pracujecie tylko do 12-tej, a po.... hulaj dusza ;-) Gość wyrwał z codzienności 5 minut swobody także seksualnej, więc....może....tak bardziej z przymrużeniem oka go potraktuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: sluchaj w pracy do 12-tej 03.11.09, 17:30 maly.jasio napisał: > fabijan napisała: > > > ....ktora lubi dominacje tzn seks jak na rycinach > > HARUKAWA .....siadanie kroczem na twarzy partnera ..... > > w pracy do 12-tej to sie pracuje > a nie mysli o grzechu. > o tym mozesz myslec dopiero po poludniu. > wywalilbym cie z roboty. mały.jasiu, jak mało brakuje, abys zmienil zdanie!:) Dopiero filmiki chciales, a juz bys z roboty wywalil... No no no... A moze kolezanka z filmiku asertywna byla, hm?;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackperla Re: sluchaj w pracy do 12-tej 03.11.09, 17:43 no proszę! A to nie wiedziałam, że maly.jasio ma filmową przeszłość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: sluchaj w pracy do 12-tej 03.11.09, 17:52 blackperla napisała: > no proszę! > A to nie wiedziałam, że maly.jasio ma filmową przeszłość ;-) Aktorem może jest niezłym, nie wiem:) Nie musi to jednak oznaczac filmowej przeszlosci. Chodzilo mi raczej o to: ">ale filmik mi podeslij, zobacze, czy dziewcze jest warte grzechu, w koncu po ca ma sie marnowac w samotnosci". Odpowiedz Link Zgłoś
blackperla Re: sluchaj w pracy do 12-tej 03.11.09, 17:59 ależ się domyśliłam o co Ci chodzi, bo tak mam, że zanim coś skomentuję, to sprawdzę. Więc "wlazłam" na tego "jasia", co narozrabiał. A moja dygresja to...taka przenośnia ;-) Czyż nie miałam jednak racji z tą filmówką? Hmmm...no tak, jednak powinniśmy zauważyć, że jego odpowiedź została wysłana o przyzwoitej godzinie. Bo o...12.25 ;))) A wtedy...już można :) Odpowiedz Link Zgłoś