lisia312 02.04.08, 15:27 że wszystkie dziewczyny czują się doskonale, żadna nie narzeka. I słusznie, w końcu już wiosna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szepicha Re: Cieszę się i smuce jednocześnie bo............ 02.04.08, 16:02 ...żadnego tutaj ruchu nie ma Wróciłam po dłuższej nieobecności do domu i już myślałam że tutaj choć z 500 wpisów będzie a tu nic...pustki Właścicielka gdzieś zaginęła i chyba trzeba będzie innego miejsca do rozmów poszukać , szkoda ale taka jest prawda Pozdrawiam Lisiu , będe jeszcze tu zagladać może coś się zmieni ? Odpowiedz Link Zgłoś
xy.5 Re: Cieszę się i smuce jednocześnie bo........... 03.04.08, 00:23 Zapewne będzie nas z czasem więcej.Pozdrawiam wszystkich pojawiających się tutaj od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Cieszę się i smuce jednocześnie bo........... 03.04.08, 09:37 Ale to jest to, o czym było w wątku wcześniej. Kobiety nie lubią o menopauzie czytać, pisać itd, bo " jak czegoś nie widzę, to znaczy, że tego nie ma", hihi A ja i tak się cieszę, że tu zaglądacie ,dziewczyny, JESTEŚCIE WIELKIE Buziaki Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
barbara965 Re: Cieszę się i smuce jednocześnie bo........... 03.04.08, 18:37 Staram się też zaglądać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina303 Re: Cieszę się i smuce jednocześnie bo........... 04.04.08, 19:50 Do menopauzy jakoś nie każda z nas chce się przyznawać, chociaż każdą to czeka ( jednak jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie... ) Wcześniej, czy później, ale dopadnie już. Odpowiedz Link Zgłoś
orrla Re: Cieszę się i smuce jednocześnie bo........... 06.04.08, 17:48 No już się tak Szepicha nie obrażaj :) Też byś mogła czasem jakiś ciekawy temat wrzucić do dyskusji;) Pewnie coś tam widzisz podczas tych swoich podróży - opowiedz nam, bo nudą wieje..! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś