edda9 18.10.06, 19:57 Mam pytanie jeśli nośicie spodnie do kozaków to co z nimi robicie . wkładacie w kozaki , naciągacie na kozaki , podwijacie spodnie , a może ... ? No właśnie jak wy robicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: kozaki a spodnie 18.10.06, 19:59 W tym sezonie wąskie spodnie wkładamy do kozaków. Moim zdaniem wszystko zależy od fasonu spodni jak i butów :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: kozaki a spodnie 18.10.06, 20:03 do kozakow na obcasie nosze spodnie podwiniete (bo mam dosc dlugie nogi: obcasami wydluzam a podwinieciem wracam do normy:p) do reszty nosze spodnie na butach. a w kozaki spodni nie wloze:) moje łydki całkowicie wypełniają buty:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: kozaki a spodnie 18.10.06, 20:00 Zależy jakie kozaki, jakie spodnie, jaka pogoda.Właściwie na wszystkie sposoby nosze Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: kozaki a spodnie 18.10.06, 20:45 wszystkie wersje dozwolone, choć w tym sezonie z racji mody na rurki raczej będą krółowały spodnie w kozakach Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: kozaki a spodnie 18.10.06, 22:42 Szerokie spodnie noszę na kozakach, a rurki wpuszczone w kozaki. Nie podwijam spodni, bo nie podobają mi się te "buły", które powstają pod kolanami. Odpowiedz Link Zgłoś