ofelia1982 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 30.12.07, 19:49 amoze ktos cos napisac o Warszawie? bo jak na razie to tylko poludnie szaleje na wyprzedazach.. Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 31.12.07, 10:44 Na życzenie zdobycze z warszawskiej Arkadii. Przed świętami nabyłam skórzaną kurtkę w H&M, która podobała mi się od dawna. Z 400 na 200 zł. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1011150.html Tuż po świętach kupiłam sweter w Zarze za 99 zł z 189 zł. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1011151.html Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 31.12.07, 20:18 wow, sliczne zdobycze, serio! Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 31.12.07, 09:49 piątek-amarantowa koszula w H&M z bufiastymi rękawami niedziela-w H&M przezroczysta tunika w fioletowo-pomarańczowo-różowe kwiaty, śliwkowy elegancki top w VERO MODA, zielony golf z krótkim rękawem w Camaieu, czarna broszka w Camaieu, tunika w czerwono-szaro- czarno-białe wzory w Orsay A mój Kochany mąż czekał na mnie godzinami:) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 02.01.08, 10:52 Dzikie tłumy i burdel na wieszakach skutecznie mnie od wyprzedaży odstraszają, ale trafiłam na kozaki w Aldo przecenione z 529zł na 355zł. Jadą z do mnie z Lublina, bo w Wawie nie było rozmiaru. Sfocę jak dorwę:) --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl wieczorowo okazyjnie 02.01.08, 11:42 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1013538,2,1.html kolor spódnicy trochę bardziej taki: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1013539,2,2.html spódnica - reserved z 89 na 20,50 bluzka - new yorker - z 70 za 35 po taniości, ale mi to się po prostu podobało...co do bluzki to szukałam wszędzie, do new yorkera nigdy nie wchodzę, bo mi się wydawał badziewnikiem, ale topów z cekinami, kamykami etc w pełnej rozmiarówce oraz za niską cenę było tam najwięcej ze wszystkich sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_piggy Re: wieczorowo okazyjnie 02.01.08, 15:18 fajna spódnica, ale chyba długość kiepska, skracająca postać w bluzce brakuje kamyka z lewej strony dekoltu albo to zdjęcie tak oszukuje, wybrakowanej bym nie kupiła, nie mówiąc już o tym, że tych kamyków i cekinów już mam powyżej uszu ale dla spódnicy mały plus (zwłaszcza za kolor i cenę) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: wieczorowo okazyjnie 02.01.08, 21:46 długość za kolano, niska nie jestem i wyglądam w niej nienajgorzej z kamykiem to prawda, ale zauważyłam koło 20.00 w sylwestra więc olałam sprawę :) one są niesymetrycznie wszyte, nie dlatego była przeceniona, Ty jesteś spostrzegawcza a ja gapa ;) dziękuję za uwagi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zewa11 PROMOD 10.01.08, 20:18 tak sie zastanawiam czy promocyjne ceny wszedzie sa takie same bo patrzac na przykladzie spodni bodajze ryfki z promodu u mnie nadal kosztuja 79zl i ni huhu nie rozumiem dlaczego .j Odpowiedz Link Zgłoś
przed_nami Do kiedy wyprzedaże w Berlinie? 23.01.08, 16:04 Pytanie jak w temacie. Można coś jeszcze w lutym sensownie kupić czy po wyprzedażach będzie? Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
agata-gata Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 02.01.08, 17:31 na razie skromnie, tylko spódniczka w H&M, na którą czaiłam się od lata:P tak sobie wisiala pol roku, ja prawie o niej zapomnialam, kupilam inne, a teraz jest moja:) brązowo-fioletowo-różowa w w śmieszne kwiaty, moze ktoś kojarzy... jeśli chodzi o wyprzedaże w Poznaniu to w Plazie pusto, nie bylo kolejek ani do kasy ani do przymierzalni, ale w Browarze masakra... Chcialam przymierzyc sweterek w Zarze, jednak w kolejce ok. 20 osob, a ja mialam tylko 10 minut, więc zrezygnowalam Odpowiedz Link Zgłoś
paula-0105 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 02.01.08, 18:06 prosiłabym o szczegóły dot. wyprzedazy w poznanskim Browarze..chodzi mi o sklepy:cubus,zara(szczegolnie buty na wiosne),river island,hm,venezia,telly weijl,promod..na ile procent mniej moge liczyc??no i czy jest jeszcze po co jechac;)? Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 03.01.08, 08:52 dzis tam bede to napiszę :) ostatnio jak bylam to z butów w zara i promod widzialam przeceny ( w zara chlopak z worka wysypal i je zaczal ukladac - fuu :)) w promod bly pojedyncze rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
agata-gata Poznań 04.01.08, 17:42 w Plazie bylam przed Sylwestrem, w godzinach 14-16. Naprawdę w porównnaiu z Browarem bylo pusto. Co do Browaru to są przeceny prawie wszędzie... Ale już sporo poprzebierane. W Promodzie jest przecenione wszystko oprócz nowej kolekcji, juz niestety brakuje rozmiarów... W Zarze przecenione sweterki, koszulki, spodnie, buty... W Cubusie poprzebierane bardzo, sporo fajnej bielizny przecenionej, ale rozmiary male i ogromne...W Tally Weilj nie wiem, nie wchodzę tam. W Re tłok, ale nie znalazlam nic ciekawego, na H&M nie mialam już czasu, Bylam też w Mango na Półwiejskiej, same szmaty wiszą, nic mi się nie rzucilo w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 03.01.08, 08:51 nie wiem kiedy widzialaś w Plazie pustki, ale ja jak bylam to byly tlumy do kas.. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk wyniki porannej wyprzedazy :D 02.01.08, 19:25 rozowy szal, jedwabna dluga apaszka i jedwabna chusteczka na glowe img181.imageshack.us/my.php?image=szale001fg4.jpg img120.imageshack.us/my.php?image=szale002yt3.jpg totally overpized tshirt, nawet po przecenie ale wiadomo: Obsesja :D img230.imageshack.us/my.php?image=mbwestietshirt001adz9.jpg kiepsko widac ale boska sukienka w stylu militarnym Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wyniki porannej wyprzedazy :D 02.01.08, 19:40 za szybko enter sukienka:(na wygalda lepiej, jutro moze wrzuce fotke) img91.imageshack.us/my.php?image=signaldress001sq9.jpg i dlugo upatrzone bojowki Inweara: img220.imageshack.us/my.php?image=inwearcombats002asv6.jpg sie doczekalam az przeceili 50& :D reszta po obiedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: wyniki porannej wyprzedazy :D 02.01.08, 23:24 jedwabne apaszki i szaliczki miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wyniki porannej wyprzedazy :D 02.01.08, 23:28 cudne te chusty, zwłaszcza ta na samej górze! Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wyniki porannej wyprzedazy :D 03.01.08, 00:46 ta na gorze jest do noszenia na glowie na lato, ta na srodku jest na szyje lub zamiast paska, ten szalik na dole ma byc do moich szarosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
siog wreszcie doczekalam sie!:) 02.01.08, 20:07 torebka na ktora czekalam 5 mies (50%) tiny.pl/1nmbspodnie www.net-a-porter.com/product/26432 baleriny: www.frenchsole.com/product_info.php?shoe_id=dGEsFXEf9y9SfnML Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: wreszcie doczekalam sie!:) 02.01.08, 20:19 pierwszy link mi sie nie otwiera ale spodnie super, dokladie takie chce ale u mnie nic takiego nie ma a przez net nie kupie bo jestem niewymiarowa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: wreszcie doczekalam sie!:) 02.01.08, 20:19 Dzieki:) jescze raz totebka: tiny.pl/1nmb Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: wreszcie doczekalam sie!:) 02.01.08, 23:13 ale cudowna torba!!! zresztą spodnie też świetne, tylko balerinek nie lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_aga75 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 03.01.08, 09:19 Jakoś w tym roku nie mam przekonania do wyprzedaży, no ale nałogowiec jestem więc: - 3 bluzeczki w Simple (szara krótki motylkowy rękaw 139 zł, panterka taka sama jak szara 119, kremowa wiązana pod szyją 169zł), z ilu przecenione nie pamiętam - biała koszulowa bluzka dopasowana gorsetowo do biustu, nad biustem łezkowate wycięcie i wiązana pod szyją, rękawy wąskie lekko poniżej łokcia a dalej duuuuża bufka. Opis może nie jest super dokładny (nie mam jak zrobić zdjęcia) ale bluzka cudo. Cena 329 zł minus 30%. Pabia. -4 komplety bielizny - nieprzecenione ale schudłam i musiałam kupić nowe ;-) - polarkowy pajacyk do spania dla dziecka w Mothercare ;-)) to już na pewno będzie hit dla Was ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwaczka.stylu Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 04.01.08, 16:11 A co możecie napisać o wyprzedaży w Bydgoszczy?jest jeszcze coś ciekawego? bo jutro sie wybieram na polowanie na okazje:P Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
salamba1979 kiedy wyprzedaże w Intimissimi ? 04.01.08, 09:38 moze ktoś wie? i powie... Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: kiedy wyprzedaże w Intimissimi ? 04.01.08, 13:08 Wie i powie. Od dziś, do -50%, ale większość chyba ok. -30%. --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: kiedy wyprzedaże w Intimissimi ? 05.01.08, 02:08 chyba juz dzis widzialm gacie i staniki gacie np z 36 na 27 ale nie zagladam tam czsto wiec nawet nie wiem czy prawdziwie czy lipa jakas Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 04.01.08, 18:42 ja wczoraj w Zarze kupiłam 2 pary butów: filoetowe balerinki za 59 zł i czerwone trampki za 39 zł, a poza tym... Zara wygląda jak ciucholand, jest mnóstwo rzeczy, których nie było w jesienno - zimowej kolekcji. Kurtki i płaszcze przecenione o jakieś 100 zł. Jak dla mnie rzeczy z Zary nadal nie osiągnęły swojej realnej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 02:06 tez widxzialam te tony odziezy wyprodukowanej chyba tylko na potzreby wyprzedazy torby przecenione o 100-200 zl fajne stosy butow srednio o ok 30% letnie tuniki i sukienki ale nawet nie patrzylam po ile ;) w kazdym raize co lepsze kaski sa w normalnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 02:30 juz dwa razy robiam podejscie do polarowej bluzy stelli mccartney dla adidasa z dziurami na kciuki i ortalionem na cyckach z 465 na 369 na 249 ;) szkoda ze wiecej sie nie uchowalo bluzek bo piekne byy i bawelniane bryczeski ech bluza siwetna na rower dwie pary ciotkowatych butow w zarze nie wiem z ilu ale p 99 zl (zamszowe dziurkowane na obcasie z dziura na palec - chlop powiedzial ze okrutne) jedne w jasniutkie do trenczu/a drugie kosmicznie zielone chyba tylko na polke ;) widzialm jeszcze w P&C cos super jakby koszula tuba (bez gory odsloniete ramina) z kolnierzykiem na piersiach biala w granatowe paseczki w talii szeroki pas szarej bawelny i daelej jak koszula dluga paseczek granatowo bialo czerwony cieniutki z gumy piekne to bylo i nieprzecietne naprawde ale na moich buforach wygladalo tragicznie w hamie niepzreceniona niestety parka/plaszczyk w paseczki i spodnica w paseczki takie to jakes zeglarskie mi sie wydaje i jakby z zeglarskiego plotna ;) bo sztywne jak cholera poszalabym jeszcze ale po odchudzaniu tak starsznie marzne, ze do wiosny juz na pewno z domu nie wyjde ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 13:09 bluza wyprzedazowa fotoforum.gazeta.pl/3,0,1017991,2,2.html i buty dla starej baby :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1017990,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 14:54 ta bluza jest świetna :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacquet Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 08.01.08, 11:15 też chcę takie buty! śliczne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 13:16 Buty przyjechali:) 245 zł zaoszczędzone (z 599 na 355) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df37c7aded616e41.html --------------- "Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu." Odpowiedz Link Zgłoś
paula-0105 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 15:54 ja jutro wyruszam na łowy do poznania:D a buty rzeczywiscie extra:)mam nadzieje ze jutro uda mi sie niezle zaszalec Odpowiedz Link Zgłoś
malegroszki Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 20:11 ja dziś "na żywo" tylko dżinsy rurki w zarze, ale za to dobrałam sobie do nich "wirtualnie" takie www.schaffa.pl/produkt266.html balerinki (oczywiście też w wyprzedażowej cenie:)i teraz już tylko czekam na przesyłkę...chociaż na wyjście w tym na ulicę chyba jeszcze trochę poczekam sądząc po tym, co za oknem :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 23:30 fajne baleriny w wisienki a rurki z zary uwielbiam :) i ciesze sie ze znowu sie wswoje mieszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 21:34 fajne ja byla w aldo w arkadi i nie wiedzilam zadnej przeceny :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 06.01.08, 00:40 o ładne te kozaki! Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 05.01.08, 22:58 moje zdobycze na wyprzedażach: -musztardowy pasek mex -kardigan top secret -żakiet pull&bear -t-shirt zara, vero moda Odpowiedz Link Zgłoś
s0phisticated Bench. - wyprzedaze 2007/2008 06.01.08, 17:51 W sklepach Bench. ruszyly kilka dni temu wyprzedaze kolekcji jesien/zima 2007-2008 od -30% do -70% O: www.glowawgoorin.pl/sklep-bench-wyprzedaze-krakow-i-zakopane/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 06.01.08, 19:21 W Calzedonii też już wyprzedaż i o ile część rzeczy faktycznie tańsza, to większość sprzed dobrych kilku sezonów - wiem, bo jestem maniaczką i chyba przynajmnije raz w tygodniu coś tam sobie kupuję :)). Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 06.01.08, 19:56 Dziś czekoladowe bolerko Solar za 69 z 99 zł :D Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 08.01.08, 09:44 dokladnie takie tylko kolor inny :) photos01.allegro.pl/photos/oryginal/284/34/73/284347364 Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 07.01.08, 14:27 We Wrocławiu na Świdnickiej spore przeceny w Vero Modzie - szaleństwo przy przymierzalniach i w całym sklepie. Tradycyjnie wywalono szmaty sprzed kilku sezonów, część z dziurami czy powyrywanymi zamkami, zgroza. Znam wiele lumpeksów, w których rzeczy są w lepszym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 DIESEL Katowice- moje 2 wyprzedazowe łupy:) 07.01.08, 18:49 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021259,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021261,2,1.html To czarny puchowy bezrękawnik z długim ściągaczem.B. ciepły i cudowny. Przeceniony z 629,00 zł. na 315,00 :):):)Kupiony w Diesel w pasażu hotelu Monopol. A poniżej spodnie Diesel kupione w Outlecie koło Dworca . Zamarzyły mi sie spodnie klasyczne, dłuuugie, lekko rozszerzane przy nogawkach, tak aby nie opierały sie na butach:)Przecenione z 495,00 zł. na 345,00zł. Będą idealne do 11 cm obcasów, mojej boskiego, obisłego zakieciku Stefanel i paska z "kamieniami" :) Na chwilę obecną mam dosść rurek i w ogóle zwężanych spodni :( fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021252,2,4.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1021253,2,3.html Spodnie są na górze mocno dopasowane. Nooo rewelacja po prostu:) PS. Albo ja schudłam, albo numeracja w Diesel jest nizsza niż w Lee, bo o ile w Lee biodrówki muszę mieć 27/33 to w Diesel 26/32, a myślałam, ze numeracja jest taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: DIESEL Katowice- moje 2 wyprzedazowe łupy:) 07.01.08, 21:11 fajne i bezrekawnik (chcialabym taki) i portki siwetny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: DIESEL Katowice- moje 2 wyprzedazowe łupy:) 07.01.08, 21:17 Dzięki foam. Kolor piękny , no i świetnie leżą ...wkrótce pokażę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniax7 Re: DIESEL Katowice- moje 2 wyprzedazowe łupy:) 09.01.08, 08:38 Houhou!Bardzo mi się podobają Twoje buty:) Poniżej moja wczorajsza zdobycz;) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1023547.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: DIESEL Katowice- moje 2 wyprzedazowe łupy:) 10.01.08, 10:06 Chyba pożądam takiego bezrękawnika ;) Osobiście kupiłam kamizelkę www.tommyhilfiger.fr/?site=product&artnr=1982&color=403&product=hepburn www.tommyhilfiger.fr/?site=product&artnr=1982&color=403&product=hepburn Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: DIESEL Katowice- moje 2 wyprzedazowe łupy:) 10.01.08, 16:08 Świetna kamizelka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolow 10.01.08, 20:22 szare wełniane spodnie z orsay'a (ktos na forum takie pokazywal) - 79,90 czarne rurki z wyszytymi kluczami wiolinowymi na kieszeniach, stradivarius - 39,90 dzinsowa szaro-czarna mini-mini, bershka - 39,90 pasek z klamrka-gwiazda, pull&bear - 25 zl bialy long sleeve z nadrukowana kamizelka, berska - 25 zl Wspieram konkretny koncern ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewa11 PROMOD 10.01.08, 20:23 tak sie zastanawiam czy promocyjne ceny wszedzie sa takie same bo patrzac na przykladzie spodni bodajze ryfki z promodu u mnie nadal kosztuja 79zl i ni huhu nie rozumiem dlaczego .j Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 11.01.08, 11:19 to ja Wam zazdroszę ... wyruszyłam wczoraj na łowy i nic! zupełnie nic ... mam wrażenie, że w większości sklepów to faktycznie jakieś stare "zrzuty". na pudełkowe żakiety nie mogę już patrzeć, na rurki też. no kurczę, nic mi się nie podoba, a na siłę - tylko dlatego, że przecena - nie będę kupować. znalazłam jedną tylko rzecz, a mianowice punkowo-militarną kurteczkę, ale po przecenie kosztowała ponad 800 zł i się nie zdecydowałam :( może dziś bryknę gdzieś indziej ... buuu Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 11.01.08, 17:47 Podchodzę do wyprzedaży bardzo sceptycznie, ale nawet udało mi się kupić dwie rzeczy i jestem bardzo zadowolona ;) Pierwsza rzecz to eleganckie czarne, zamszowe kozaki z Zary, na 10 cm obcasie ('przecenione' z prawie 350 zł na 149 zł). A druga to spódniczka z Promodu o długości przed kolano (ze 149 zł na 69 zł). Zawsze mam wielki problem na wyprzedażach, bo przeważnie nie można kupić niczego interesującego w rozmiarach xs/s. Odpowiedz Link Zgłoś
ulam6 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 11.01.08, 21:40 W sumie jestem zadowolona, zara: czarne kozaki(349 na 149) szare szpilki (229 na 129) czarne baletki z kokardą (139 na 59) szara torba (499 na 299) jackpot: spódnica (289 na 144) rozpinany sweter (159 na 79) Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 13.01.08, 18:36 W końcu zdecydowałam się na kozaki: www.apia.pl/apia_gregor_d.htm W trakcie poszukiwań kozaków, zakupiłam jeszcze dwie koszulki(biała i szara)i fotoforum.gazeta.pl/3,0,1029003,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 13.01.08, 18:38 Kozaki 3 od końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
jas12 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 13.01.08, 22:00 Zajrzyjcie do TABOO! Tam dopiero są przeceny! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdna_rzeka wielka brytania 13.01.08, 23:40 zara, lewis, H&M,..ceny rewelacyjne, kolekcje niedostępne w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
pauuula15 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 14.01.08, 20:43 Upolowałam dzisiaj : tunikę i bluzę h&m przecena 50% i nic sensownego juz nie znalazłam..;( wszystko wydaje mi się, ze nie jest warte swojej ceny -jakoscia nic nie powala NIC ;[ w h&m raptem kilka szmatek przecenionych tych najgorszych ,a to na co polowałam oczywiscie w normalnej cenie;{ te wszystkie mlodzieżówki: troll, house,new yorker, upsy croppy itd to ceny takie same jak przed miesiaca .. jedynie w vero moda i cameiu jakies sensowne obnizki na wszystko a nie na wybrane ubrania nie wiem moze nie umiem szukac ,a moze to kwestia innego miasta (rzeszow galeria graffica) ja wyprzedazy oprócz tych szyldów 50% nie mogłam zauwazyc.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 14.01.08, 21:15 Ja właśnie wróciłam z Pasażu Grunwaldzkiego we Wrocławiu i mam podobne spostrzeżenia: - w Zarze wyprzedaż zajmuje już praktycznie tylko jeden kąt, jest jeszcze trochę butów (jedne mi się bardzo podobały, ale były wadliwe) - w H&M tradycyjnie wyprzedaż jest dla ściemy ;) te same "ubrania" są wystawiane na każdej wyprzedaży, więc nawet nie zwracam uwagi - w Bershce jeden wielki bałagan i stos jakichś dziwnych bluzek, tunik itp. - w Stradivariusie jest dużo przecenionych butów, niektóre fajne, ale we wszystkich rozmiarach, tylko nie 37 ;) - w Vero Modzie wszystko przecenione, ale nic nie rzuciło mi się w oczy i szybko wyszłam :) - jedynym sklepem, gdzie jeszcze jest dużo przecenionych rzeczy jest Pull&Bear - nawet udało mi się kupić świetną kurtkę za 59 zł Obeszłam cały pasaż i mam jedno wrażenie - nic nie ma :) Wyprzedaże praktycznie się skończyły albo kończą, wchodzą nowe kolekcje i ogólnie jest bałagan :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Jezu niech mnie ktos powstrzyma :DDD 15.01.08, 00:55 W weekend oprocz pumpow w regularnej cenie kupilam fioletowe leginsy z zamkiem na dole. Dzisiaj szare kozaki A.Fermani ale to ok bo mialam "Giftcertificate" do wykorzystania i AF to moj bzik. Tylko ze na tym sie nie skonczylo bo wyczailam w HMie biale spodnie Cavalli. Przecenione bo zamek zepsuty ale spodnie super (kto probowal kupic fajne biale spodnie to wie o czym mowie) a zamek mozna tanio wszyc. Oprocz tego sukienke na lato i tunikobluzke, obie przecenione 70% ale przeraza mnie ze to dopiero polowa miesiaca :/ Nie potrafie sie opanowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jezu niech mnie ktos powstrzyma :DDD 15.01.08, 11:29 ;) czasem sie ciesze, ze mieszkam na wsi i musze dojezdzac do centrum handlowego inaczej przepuscilabym wsyztsko co mam :) uwielbima kupowac... mniejsze znaczenie ma to juz co kupuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Jezu niech mnie ktos powstrzyma :DDD 16.01.08, 16:20 Mnie mieszkanie na przedmiesciach zupelnie nie powstrzymuje. I tak musze dojchac 2 razy w tyg do szkoly plus tygodniowe zakupy w sobote, zawsze tak zachachmece ze z czyms wroce :D Odpowiedz Link Zgłoś