hotally 07.05.09, 09:56 O nie!!!! ten trend powraca!!!! Osobiście nigdy nie założę podartych jeansów, ale na samą myśl, że co druga osoba na ulicy będzie tak paradować robi Mi się słabo :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: dziurawe spodnie 07.05.09, 10:22 Nie będzie. ;-) Myślę, że ten trend przyjmie się w takim stopniu, jak wet looki, czyli w nikłym. Ludziom często szkoda pieniędzy na coś, co zostało fabrycznie zniszczone. Poza tym to dość trudne - nosić takie spodnie i nie wyglądać jak kloszard. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dziurawe spodnie 07.05.09, 10:31 x17online.com/celebrities/rihanna/are_shredded_pants_the_new_leggings-05062009.php Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: dziurawe spodnie 07.05.09, 10:40 Ale wszystkie te spodnie, z wyjątkiem czwartych, są tak "ładnie" i "starannie" podniszczone. :P Nie ma to za wiele wspólnego z przymiotnikiem "destroy", dlatego łatwiej coś dobrać na górę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dziurawe spodnie 07.05.09, 10:50 Mi sie zadne nie podobają ;] a tutaj jeszcze Nicky Hilton: x17online.com/celebrities/nicky_hilton/so_classy-05062009.php Odpowiedz Link Zgłoś
coccodrillo Re: dziurawe spodnie 07.05.09, 11:39 O kurcze te u nicky calkiem spoko, nie wygladaja zle. Ja tam nie mam nic przeciwko podniszczonym dzinsom, byleby nie byly podziurawione jak sito. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: dziurawe spodnie 07.05.09, 11:46 aha, widze, ze nie tylko ja czytam netowe brukowce takie jak x17online:). od razu poczulam sie mniej winna. Odpowiedz Link Zgłoś