ktimene 15.05.09, 13:56 Jaki jest Wasz ulubiony projektant? Ja od dawna zastanawiam się, kogo postawiłabym na moim prywatnym podium! Na pewno znajdzie się tam Michael Kors. ostatnio nie mogę oderwać oczu od projektów Eliego Saaba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tordis Re: Ulubiony projektant 15.05.09, 14:30 Wprost przepadam za Matthew Williamsonem - jego barwne, kobiece sukienki ciesza moje oko. Lubie tez Diane von Furstenberg za to, ze swietnie laczy uzytecznosc z pieknem. Jej sukienki-kopertowki to juz klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley.aga Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 09:42 moim jest Roberto Cavalli i Marc Jacobs Odpowiedz Link Zgłoś
mika ja i moja krawcowa ;) 15.05.09, 14:43 co z tego, że będę miała ulubionego projektanta, na którego stroje będę mogła tylko popatrzeć :) No więc nie mam takowego! Za to gdy mam przypływ gotówki wymyślam dla siebie własny projekt, który szyje mi potem krawcowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimka ja xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 10:14 często właśnie oglądam jakieś sukienki znanych projektantów a potem po prostu je "ulepszam" tak żeby pasowały do mnie i idę do krawcowej Odpowiedz Link Zgłoś
conchit Re: Ulubiony projektant 15.05.09, 15:09 ktimene: piękna ta sukienka, nie dziwię się, że się zapatrzyłaś. ja uwielbiam Galiano i Lacroix (chociaż czasem mam mieszane uczucia, co do jego projektów) Odpowiedz Link Zgłoś
yagmur. Re: Ulubiony projektant 16.05.09, 14:42 Marc Jacobs - to na pewno. Poza tym Alexander McQueen i Vivienne Westwood. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartonowy_swiat Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 09:28 Uwielbiam Marca Jacobsa i Vivienne Westwood! :serce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pell. Re: Ulubiony projektant IP: *.aster.pl 17.05.09, 10:34 Michael Kors <33 poza tym..Stella Mccartney :serce: uwielbiam jej projekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malee_skarbie !!!! IP: 83.2.110.* 17.05.09, 10:38 Marc Jacobs :serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
kotenka Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 12:00 Uwielbiam Alexandra McQueena za jego kreatywność i nierzadko kontrowersyjne pomysły. A dodatki, w szczególności buty, są wprost fenomenalne. Z innych projektantów to oczywiście Muccia Prada, która co roku zaskakuje czymś nowym i odmiennym, Sonia Rykiel za pełne pozytywnej energii nie tylko kolekcje, ale i same pokazy oraz Erdem, który z koronkami robi co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
candygirl Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 13:25 Ja uwielbiam ubrania projektu Stelli McCartney :kwiat:,Alexandra McQueena:serce:,Luelli i Soni Rykiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ulubiony projektant IP: 91.123.161.* 17.05.09, 13:49 Roksanda Ilincic za jedną, ale bardzo ładną sukienkę. Chloe za minimalizm i stroje na każdą okazję. I za buty. Za czerwoną kurtkę i krótką kwiecistą sukienkę stawiam na moim prywatnym podium Maje. A za wszystko Donne Karan, Marca Jacobsa i Stelle McCartney. Co z tego, że na ubrania za ... tys. dolarów z oryginalną metką mnie nie stać? Ja nie mogę oderwać oczu od ich projektów tak samo jak nie mogę oderwać oczu od obrazów Muchy, Klimta, Georgesa de La Tour, drzeworytów Hiroshige, grafik Francisco Goya'i (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cardigan Re: Ulubiony projektant IP: 217.98.53.* 17.05.09, 14:09 Balmain, rzecz jasna. Christophe Decarnin to mistrz! Ponadto Alexander McQueen, Alexander Wang. Odpowiedz Link Zgłoś
emilaa Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 14:31 A ja ubóstwiam marca jacobsa, i tak będzie zawsze. Nie jestem dorosła, i może dlatego podobają mi sie jego projekty, bo sa czasem takie zakręcone. :DD:serce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nola Elie i Marc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 15:02 Elie Saab za to ze jego projekty sa niesamowicie kobiece i poprostu piękne Marc Jacobs za fantazje, odwage i za niego samego. Mam do niego słabość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 16:43 marc jacobs :serce: Odpowiedz Link Zgłoś
kassie Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 16:58 Trudno powiedzieć , u większości projektantów znajdzie się coś ładnego . Ja najbardziej lubię Louisa Vuittona , Christiana Louboutina i Marca Jacobsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyyyysia Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 16:59 Ja najbardziej lubię Chanel i Vivienne Westwood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SouljaGirl Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 17:31 BETSEY JOHNSON. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.stardust Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 19:43 Uwielbiam Alexandra McQueena, Albera Elbaza i Oliviera Theyskensa. Bardzo podobały mi się też projekty Alessandry Facchinetti dla Valentino, szkoda, że już odeszła z tej posady :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parysia Re: Ulubiony projektant IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.09, 19:56 Ulubiony?Mh.,dużo ich ...;x Trudno wybrać. Ulubieni,kochanii !. :Louis Vuitton,D&G,Dior,Gucci,Chanel,Versace,Valentino,Burberry-;;,Chloe,Fendi,Prada/Miuccia ,Pucci,Givenchy,Donna Karan.Williamson M.,Cavalli,Stella M.,YSl,...ale naj,naj. to chyba Louis Vuitton,potem Chanel,potem Dior,potem Gucci,potem Prada/Miu Miu,...xo.!^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek-2- Re: Ulubiony projektant IP: 194.42.110.* 17.05.09, 20:16 stella mccartney,versace,gucci,emilio pucci oraz donne karan :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beBe Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:19 wymienic wszystkie znane marki to nie problem:P wymysl sobie cos bardziej kreatywnego ja kocham tylko i wylacznie Miu Miu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiiilii Re: Ulubiony projektant IP: *.ip.netia.com.pl 17.05.09, 22:07 donna karan. odkąd zobaczyłam jej biała sukienkę, z asymetrycznym dekoltem, jednym rękawem nie mogę wyjść z podziwu nad siłą prostoty w jej wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
blastigirl ulubiony 18.05.09, 15:02 uwielbiam projekty domu Lanvin - lula właśnie zrobiła duży materiał o nowej kolekcji - Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
chelley Re: Ulubiony projektant 19.05.09, 16:07 Ja uwielbiam suknie od Versace i buty od Louboutina, torebki od Channel i ostatnio poluibiłam Balmain ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka.ma Re: Ulubiony projektant IP: *.suwalki.vectranet.pl 21.05.09, 10:37 marzy mi się suknia od Valentino... tylko nie wiem gdzie bym ją włożyła ;-) ___________ Second hand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SusannaChiic Re: Ulubiony projektant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:30 Ja bardziej mam ulubione domy mody niż projektantów ale jeżeli miałabym powiedzieć którego najbardziej lubię to Marc Jacobs :) Odpowiedz Link Zgłoś
duffka Re: Ulubiony projektant 04.06.09, 15:38 zac posen mqeen uwielbiam ich i tą babke od balmain:serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ulubiony projektant IP: *.chello.pl 04.06.09, 17:10 kocham Miu Miu:serce:, Burberry, Chole.. no i Betsey Johnson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniacz Re: Ulubiony projektant IP: 89.171.193.* 04.06.09, 19:38 Marc Marc i jeszcze raz Marc Jacobs ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camilla Re: Ulubiony projektant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:52 alexander wang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Als Re: Ulubiony projektant IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 05.06.09, 14:16 Valentino ! Ooo tak, te jego sukienki są cudowne. I jeszcze Victoria's Secret, ale w tym wydaniu to raczej bielizna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copper Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:28 Na pewno Michael Kors i Carolina Herrera. Projekty Oscara de la Renty i Stelli McCartney też są zazwyczja niezłe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska moda Re: Ulubiony projektant IP: *.demo.petroinform.com 16.06.09, 15:41 A Dawid Woliński, Ewa Minge, Maciej Zień, Gosia Baczyńska, Natalia Jaroszewska... Czasem za bardzo wzorujemy się na światowych trendach zapominając o rodzimych projektantach. Tymczasem mamy się kim i czym pochwalić, w polskich kreacjach chodzą Paris Hilton, Michelle Rodriguez, Nicole Richie i inni. W przypadku tzw. ,,pierwszej klasy" mody na świecie jest chyba więcej butików od polskich projektantów niż w naszym kraju butików od światowej sławy projektantów zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś