Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ulubiony projektant

15.05.09, 13:56
    Jaki jest Wasz ulubiony projektant? Ja od dawna zastanawiam się, kogo
    postawiłabym na moim prywatnym podium! Na pewno znajdzie się tam Michael Kors.
    ostatnio nie mogę oderwać oczu od projektów Eliego Saaba
    https://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2008CTR/ESAAB/RUNWAY/00010f.jpg
    Obserwuj wątek
      • tordis Re: Ulubiony projektant 15.05.09, 14:30
        Wprost przepadam za Matthew Williamsonem - jego barwne, kobiece sukienki ciesza
        moje oko. Lubie tez Diane von Furstenberg za to, ze swietnie laczy uzytecznosc z
        pieknem. Jej sukienki-kopertowki to juz klasyka.
        • Gość: miley.aga Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 09:42
          moim jest Roberto Cavalli i Marc Jacobs
      • mika ja i moja krawcowa ;) 15.05.09, 14:43
        co z tego, że będę miała ulubionego projektanta, na którego stroje będę mogła
        tylko popatrzeć :) No więc nie mam takowego! Za to gdy mam przypływ gotówki
        wymyślam dla siebie własny projekt, który szyje mi potem krawcowa. :)
        • Gość: mimka ja xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 10:14
          często właśnie oglądam jakieś sukienki znanych projektantów a potem po prostu
          je "ulepszam" tak żeby pasowały do mnie i idę do krawcowej
      • conchit Re: Ulubiony projektant 15.05.09, 15:09
        ktimene: piękna ta sukienka, nie dziwię się, że się zapatrzyłaś.
        ja uwielbiam Galiano i Lacroix (chociaż czasem mam mieszane uczucia, co do jego
        projektów)
      • yagmur. Re: Ulubiony projektant 16.05.09, 14:42
        Marc Jacobs - to na pewno. Poza tym Alexander McQueen i Vivienne Westwood.
        • Gość: kartonowy_swiat Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 09:28
          Uwielbiam Marca Jacobsa i Vivienne Westwood! :serce:
      • Gość: Pell. Re: Ulubiony projektant IP: *.aster.pl 17.05.09, 10:34
        Michael Kors <33
        poza tym..Stella Mccartney :serce:
        uwielbiam jej projekty
      • Gość: malee_skarbie !!!! IP: 83.2.110.* 17.05.09, 10:38
        Marc Jacobs :serce::serce:
      • kotenka Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 12:00
        Uwielbiam Alexandra McQueena za jego kreatywność i nierzadko kontrowersyjne
        pomysły. A dodatki, w szczególności buty, są wprost fenomenalne.
        Z innych projektantów to oczywiście Muccia Prada, która co roku zaskakuje czymś
        nowym i odmiennym, Sonia Rykiel za pełne pozytywnej energii nie tylko kolekcje,
        ale i same pokazy oraz Erdem, który z koronkami robi co chce.
      • candygirl Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 13:25
        Ja uwielbiam ubrania projektu Stelli McCartney :kwiat:,Alexandra
        McQueena:serce:,Luelli i Soni Rykiel
      • Gość: m Re: Ulubiony projektant IP: 91.123.161.* 17.05.09, 13:49
        Roksanda Ilincic za jedną, ale bardzo ładną sukienkę. Chloe za minimalizm i stroje na
        każdą okazję. I za buty. Za czerwoną kurtkę i krótką kwiecistą sukienkę stawiam na moim
        prywatnym podium Maje. A za wszystko Donne Karan, Marca Jacobsa i Stelle
        McCartney. Co z tego, że na ubrania za ... tys. dolarów z oryginalną metką mnie nie
        stać? Ja nie mogę oderwać oczu od ich projektów tak samo jak nie mogę oderwać oczu
        od obrazów Muchy, Klimta, Georgesa de La Tour, drzeworytów Hiroshige, grafik Francisco Goya'i (?).
      • Gość: Cardigan Re: Ulubiony projektant IP: 217.98.53.* 17.05.09, 14:09
        Balmain, rzecz jasna. Christophe Decarnin to mistrz!
        Ponadto Alexander McQueen, Alexander Wang.
        • emilaa Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 14:31
          A ja ubóstwiam marca jacobsa, i tak będzie zawsze. Nie jestem dorosła, i może dlatego
          podobają mi sie jego projekty, bo sa czasem takie zakręcone. :DD:serce:
      • Gość: Nola Elie i Marc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 15:02
        Elie Saab za to ze jego projekty sa niesamowicie kobiece i poprostu piękne
        Marc Jacobs za fantazje, odwage i za niego samego. Mam do niego słabość
      • Gość: hp Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 16:43
        marc jacobs :serce:
        • kassie Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 16:58
          Trudno powiedzieć , u większości projektantów znajdzie się coś ładnego . Ja
          najbardziej lubię Louisa Vuittona , Christiana Louboutina i Marca Jacobsa.
      • Gość: pyyyysia Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 16:59
        Ja najbardziej lubię Chanel i Vivienne Westwood
      • Gość: SouljaGirl Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 17:31
        BETSEY JOHNSON.
      • miss.stardust Re: Ulubiony projektant 17.05.09, 19:43
        Uwielbiam Alexandra McQueena, Albera Elbaza i Oliviera Theyskensa. Bardzo
        podobały mi się też projekty Alessandry Facchinetti dla Valentino, szkoda, że
        już odeszła z tej posady :/
      • Gość: Parysia Re: Ulubiony projektant IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.09, 19:56
        Ulubiony?Mh.,dużo ich ...;x Trudno wybrać. Ulubieni,kochanii !. :Louis
        Vuitton,D&G,Dior,Gucci,Chanel,Versace,Valentino,Burberry-;;,Chloe,Fendi,Prada/Miuccia
        ,Pucci,Givenchy,Donna Karan.Williamson M.,Cavalli,Stella M.,YSl,...ale naj,naj.
        to chyba Louis Vuitton,potem Chanel,potem Dior,potem Gucci,potem Prada/Miu
        Miu,...xo.!^^
        • Gość: Kasiek-2- Re: Ulubiony projektant IP: 194.42.110.* 17.05.09, 20:16
          stella mccartney,versace,gucci,emilio pucci oraz donne karan :D
        • Gość: beBe Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 13:19
          wymienic wszystkie znane marki to nie problem:P wymysl sobie cos bardziej
          kreatywnego ja kocham tylko i wylacznie Miu Miu:)
      • Gość: kiiilii Re: Ulubiony projektant IP: *.ip.netia.com.pl 17.05.09, 22:07
        donna karan. odkąd zobaczyłam jej biała sukienkę, z asymetrycznym dekoltem,
        jednym rękawem nie mogę wyjść z podziwu nad siłą prostoty w jej wykonaniu.
      • blastigirl ulubiony 18.05.09, 15:02
        uwielbiam projekty domu Lanvin - lula właśnie zrobiła duży materiał o nowej
        kolekcji - Tekst
        linka
      • chelley Re: Ulubiony projektant 19.05.09, 16:07
        Ja uwielbiam suknie od Versace i buty od Louboutina, torebki od Channel i ostatnio poluibiłam Balmain ;)
      • Gość: kalinka.ma Re: Ulubiony projektant IP: *.suwalki.vectranet.pl 21.05.09, 10:37
        marzy mi się suknia od Valentino... tylko nie wiem gdzie bym ją włożyła ;-)

Second hand
      • Gość: SusannaChiic Re: Ulubiony projektant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:30
        Ja bardziej mam ulubione domy mody niż projektantów ale jeżeli miałabym
        powiedzieć którego najbardziej lubię to Marc Jacobs :)
        • duffka Re: Ulubiony projektant 04.06.09, 15:38
          zac posen mqeen uwielbiam ich i tą babke od balmain:serce::serce:
          • Gość: M Re: Ulubiony projektant IP: *.chello.pl 04.06.09, 17:10
            kocham Miu Miu:serce:, Burberry, Chole.. no i Betsey Johnson
      • Gość: kiniacz Re: Ulubiony projektant IP: 89.171.193.* 04.06.09, 19:38
        Marc Marc i jeszcze raz Marc Jacobs ! ^^
      • Gość: camilla Re: Ulubiony projektant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:52
        alexander wang
        • Gość: Als Re: Ulubiony projektant IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 05.06.09, 14:16
          Valentino ! Ooo tak, te jego sukienki są cudowne.
          I jeszcze Victoria's Secret, ale w tym wydaniu to raczej bielizna :)
      • Gość: Copper Re: Ulubiony projektant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:28
        Na pewno Michael Kors i Carolina Herrera. Projekty Oscara de la Renty i Stelli McCartney też są zazwyczja niezłe ;)
        • Gość: polska moda Re: Ulubiony projektant IP: *.demo.petroinform.com 16.06.09, 15:41
          A Dawid Woliński, Ewa Minge, Maciej Zień, Gosia Baczyńska, Natalia
          Jaroszewska... Czasem za bardzo wzorujemy się na światowych trendach zapominając
          o rodzimych projektantach. Tymczasem mamy się kim i czym pochwalić, w polskich
          kreacjach chodzą Paris Hilton, Michelle Rodriguez, Nicole Richie i inni. W
          przypadku tzw. ,,pierwszej klasy" mody na świecie jest chyba więcej butików od
          polskich projektantów niż w naszym kraju butików od światowej sławy projektantów
          zagranicznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka