Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    24.07.09, 11:45
    jakoś od niedawna mam straszną ochotę zrobić sobie tatuaż. kocham modę, więc
    chciałabym, aby był on z nią związany. bardzo podoba mi się motyw wieszaka na
    ubrania na karku. jest jednak problem, bo ostatnio stał się on bardzo
    popularny, zwłaszcza wśród modelek, które są postrzegane jako "wieszaki na
    ubrania". ja nie jestem modelką, ale kocham modę i ubrania, więc jak myślicie,
    głupio zrobić sobie taki tatuaż?? może któraś z was ma jeszcze jakiś pomysł na
    wzór, który doskonale oddawałby moje zamiłowanie do mody. bardzo Was proszę o
    ciekawe pomysły! (;
    Obserwuj wątek
      • mordeczka88 Re: tatuaż 24.07.09, 12:29
        hmm..tatuaż to kwestia gustu, osobiście w życiu bym nie pomyślała o
        takim wzorze, ale jeśli Tobie się podoba
        nawiązując do modelek, myślę że robią sobie akurat taki wzór z tego
        samego powodu jaki Ty byś chciała, a nie dlatego że są postrzegane
        przez społeczeństwo jako "wieszaki"
      • crazygirl11 Re: tatuaż 24.07.09, 12:34
        któraś z szafiarek prezentowała ostatnio taki tatuaż na swoim ciele i na swoim
        blogu :) niestety - starość, nie radość i nie pamiętam która. Ale jeśli jest
        aktywną uczestniczka forum, to zapewne się ujawni :))
        • eenso Re: tatuaż 24.07.09, 12:59
          www.alicepoint.blogspot.com/
      • eenso Re: tatuaż 24.07.09, 13:07
        szczerze, nie zrobiłabym sobie identycznego tatuażu, który widziałam u innej
        osoby. To jest coś twojego, bardzo osobistego, nie lepiej mieć coś, co jest
        unikatowe i charakteryzuje tylko Ciebie? No chyba, że panie z wieszakami na
        karku to jakaś nowa sekta do której chcesz należeć:)

Nie bardzo też wyobrażam sobie, żeby wytatuować sobie coś, co zaproponowała
        któraś z użytkowniczek forum:) no ale, jeśli chcesz...

ja generalnie wolę napisy niż rysunki, moze więc jakiś mniejszy lub większy
        napis ładną czcionką, no nie wiem "fashion" czy "la mode" albo "vouge" (w
        znaczeniu słowa, nie tytułu gazety). A może ten wieszak, tylko w innym miejscu,
        np. na stopie czy kostce?

Jeśli może być większy, to można stworzyć jakiś fajny kolaż, ale domyślam się że
        chcesz tylko taki symboliczny tak?
        • crazygirl11 Re: tatuaż 24.07.09, 13:23
          Dziękuję za odświeżenie pamięci :)
          W moim przypadku tatuaże pojawiały się aby udokumentować ważne wydarzenia w moim
          życiu. Takie jak np. narodziny mojego synka.
          Oczywiście nie mam nic przeciwko tatuażom "tylko" do ozdoby, ale zawsze powinno
          być to dobrze przemyślane.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka