ka122 05.01.10, 09:56 Witam., Szukam programu do wizualizacji łazienki darmowego i po polsku. Głównie chodzi mi o taki program w którym można by było wykonać półeczki, wnęki z kafelków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: projektant wnętrz Re: projekt łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 10:18 jest całe mnóswo takich programów ikea , pro100 demo tylko co ci to da ? pewnei liczysz na to ze jak zaprojektujesz nietypowy mebel , a bedzie to nietypowe z pewnoscią to pokazesz fachowcowi i powiesz mu ze juz masz projekt licząc ze za projekt nic nie wezmie ? a nawet jak nic nie wezmie to czy liczysz na to ze wg twojego projektu UDA SIĘ ZROBIĆ MEBEL LUB CHOĆBY WNĘKĘ ? WIEC DO ZABAWY MOZESZ ZROBIC ,,PROJEKT " W KAZDYM DARMOWCU tylko ja pod słowem projekt rozumiem coś wg czego da się zrobić mebel to tak jakby ktoś chciał zrobić operacje wyrostka w jakims programie to coś innego niz operacja na realu skala i odpowiedzialnosc moze mniejsza ale po co ci mebel który nie wejdzie we wneke lub zostana ci szpary ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka122 Re: projekt łazienki 05.01.10, 12:23 Hmmm, nie chcę projektować mebli albo coś źle zrozumiałam.Chcę sobie zaprojektować półeczki w łazience własnie z kafelek a nie jestem pewna jak to będzie wyglądało. Wiadomo że moje projekty jako laika to tylko poglądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant wnętrz Re: projekt łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 12:25 a pisałaś ze półeczki maja być z kafli ? do tego to pro100 demo sciągnij najprostszy chyba z mozliwych a jednoczenie daje mozliwosc zaprojektowania tego co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś