Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 17:13 Czy ktoś słyszał o szafkach do kuchni ATLASU ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarekq Re: ATLAS 14.06.04, 12:16 Podciągam wątek- czy macie jakieś opinie na temat kuchni ATLAS? Jakie doświadczenia jesli chodzi o rzetelność, projekt, wykonanie. Dzieki za opinie q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: ATLAS IP: *.uwm.edu.pl 03.07.04, 11:25 aktualnie jestem na etapie wyboru mebli kuchennych. Chciałabym kupić dobre meble, ale polskie i Atlas moim zdaniem do nich należy. Maja bardzo duży wybór frontów i korpusów. Wszyscy producenci uparli się na ciemne kolory, które mnie osobiście przytłaczają. A tu jest tyle jasnych oklein drewnopodobnych drewnopodobnych i fornirów i jak ktoś chce to i drewnianych. Moi znajomi kupili taką kuchnię kilka lat temu, kiedy naprawdę kosztowała majątek. Ale tera ceny się wyrównały, meble znajomych cały czas zachwycają jakością wykonania, więc ja też postanowiłam w nie zainwestować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgoryczona Re: ATLAS IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.07.04, 00:35 Może kiedyś robili lepiej, ale teraz to masówka. Znajomi kupili meble na bazarku i otrzymali lepszy produkt niż ja od ATLASU. Fatalne wykonanie, sprzedawce nic to nie obchodzi bo kase mają nie z krajowych zamówień lecz eksportu.Z reklamacjami się nie spieszą bo pozwala im na to prawo. LUDZI DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z MEBLAMI TEJ FIRMY.Mam kuchnie za 12 tyś.z porysowanymi tyłami i frontami, bez uchwytów, o uszkodzonym blacie, drzwiczkach obijających się wzajemnie,innych wysokościach elementów niż się spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ATLAS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 20:03 są bardzo dobre zwróć uwage jak fajnie dopasowali wnętrze do frontu nie musisz płacić za fornirowanie widocznych elementów jest bardzo dobra obsługa ja kupowałam w Warszawie na Wałbrzyskiej mi sprawują się świetnie warto!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
14kj Re: ATLAS 27.02.05, 00:53 Chyba sama nie wiesz co piszesz lub masz wyjątkowe szczęście :) W maju minie rok od montażu, a ja nadal mam fronty porysowane. Kilka elementów wymienili ale okupione to było dzięsiątkami telefonów do Tomyśla. Bo przecież wszystkie reklamacje załatwia się nie w sklepie lecz bezpośrednio u producenta. W moim zestawie praktycznie nie było elementu nie uszkodzonego. Drzwiczki obijają się wzajemnie choć zapewniano mnie , że tak nie będzie. Po zakupie mają Cie gdzieś, już przestają się z Tobą liczyć. A terminowość to kpina. Ja też kupiłam na Wałbrzyskiej i radze trzymać się od tej firmy z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś