Dodaj do ulubionych

Lux Atelier

IP: *.19.165.98.osk.enformatic.pl 05.07.12, 17:06
Jak wszystkim wiadomo są tacy ludzie, którzy zawsze są niezadowoleni, sfrustowani,....- przez co bardzo nieszczęsliwi. Do wszystkich i o wszystko mają pretensje. Niestety polemika z nimi na jakimś forum mija sie z celem. Są inne możliwosci dochodzenia prawdy.
A tak wogóle to moja sypialnia jest EXTRA
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Lux Atelier IP: *.205.27.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.12, 08:59
      A co Ci wogóle chodzi ???
    • 112gp112 Re: Lux Atelier 06.01.13, 16:21
      Witam serdecznie,

Nie czytalem wszystkich komentarzy dotyczacych firmy Lux Atelier, poniewaz nie chcialem podnosic sobie cisnienia.
      Czuje sie jednak zobowiazany ostrzec kazdego potencjalnego klijenta przed ta Firma.
      Firma Lux Atelier nie wywiazuje sie z umowy a meble tylko na pierwszy rzut oka sa profesjonalne o wysokojakosciowe.
      Jezeli ludzie na tym forum sa zadowoleni z wykonania i profesjonalizmu pana Krzysztofa, to poprostu nie mieli nigdy porzadnych mebli.
      • Gość: Totalna porazka Re: Lux Atelier IP: *.pools.arcor-ip.net 28.05.13, 07:23
        Patrzac na moje meble od Pana Krzysztofa Nycza jestem od krok od zawalu. Wszedzie odchodzi drzewo, a meble sa tak kruche ze mam zarysowania nawet od cukru lub okruchow chleba. Czegos takiego jeszcze nie widzialam, kazdy mebel jest krzywy, drzwiczki sie nie domykaja. Plakac mi sie chce , poniewaz na nowe meble mnie juz nie stac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka