Dodaj do ulubionych

Kuchnie z Anventa Meble Legionowo

11.02.13, 10:39
Witam już nie mam siły się z dziadostwem użerać więc postanowiłem napisać. Zachęcam do wrzucenia swoich uwag na temat tej firmy to może mistrz stolarstwa Pan Marek zechce ruszyć swoje 4 litery i pojeździć po swoich arcy dziełach i porobić poprawki bo z tego co widze nie jestem jedyny. Weź sie chłopie do roboty !
Obserwuj wątek
    • allcode Re: Kuchnie z Anventa Meble Legionowo 20.03.13, 13:01
      Ten facet to zwykły oszust!!!! A jego żona i pracownica to mistrzynie we wciskaniu kitu. Ale z drugiej strony jak ktoś daje się nabrać i wpłaca 90% kasy przed montażem to jest sam sobie winien.
      Za zamówiłem u niego meble za ponad 40 000. Zmontował cześć a reszty już nie miał zamiary.
      Dobrze wiem, że nic mu nie można zrobić - Policja się tym nie zajmie. A te 10% po wykonaniu zlecenia ma wliczone w cenę.
      Ciekawostką jest to, że na portalu www.tupolecam.pl wszystkie negatywne opinie są kasowane a byłe tego naprawdę sporo.
      Jak nie chcecie mieć stracić pieniędzy i nerwów to omijajcie go szerokim łukiem!
      • Gość: Izu81 Re: Kuchnie z Anventa Meble Legionowo IP: 94.42.189.* 09.05.13, 08:45
        Niestety i ja dałam się nabrać na tą firmę. Są wspaniali do czasu montażu i wpłaty pieniędzy. Później wychodzi fuszerka, bezczelność, arogancja. Ogólnie meble za ponad 30 tys., zostały źle przecięte i zamontowane, szuflady ocierają się o siebie, blat kuchenny w kilku miejscach odchodzi na prawie pół centymenta od ściany!!!! zaprojektowali - ta młoda głupia paniusia - tak uchwyty że nie mozna otwierac pólek bo obijają sie o siebie lub ściany. Na moje uwagi dotyczącfe wykonanych prac odpowiadają krzykiem, wrzaskiem i bluzgami. Zgroza. Ci ludzie powinni projektować i wykonywać conajmniej chlewy dla zwierząt, chociaz i to nie bo według norm europejski muszą one być solidnie wykonane. wielki minus dla tej firmy to za mało
    • Gość: forbs Re: Kuchnie z Anventa Meble Legionowo IP: *.182.32.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.13, 09:04
      Anventa i Pan Marek wykonali dla nas meble do całego domu. Trwało to kilka lat i za każdym razem nie mieliśmy zastrzeżeń. Dziwią mnie te opinie, które tu czytam, więc pewnie prawda leży gdzieś po środku, jak zawsze w takich przypadkach.
      Terminowość i jakość wykonania mebli na bardzo wysokim poziomie. Po skończonym montażu kuchni pan Marek bez problemu zgodził się nieodpłatnie na małą przeróbkę, za co osobiście jesteśmy mu wdzięczni. Firma godna polecenia.
      • Gość: aga Re: Kuchnie z Anventa Meble Legionowo IP: *.zasada.waw.pl 09.12.13, 09:09
        U mnie Pan Marek robił szafy i zabudowe przedpokoju, niestety przedpokój rozpadł się (dosłownie) po 1,5 roku użytkowania , może na tyle miało wystarczyć.. napewno na tylu klientów zawsze ktos będzie poszkodowany i ktoś zadowolony , myślę że kwestia ile pieniążków ten Pan skasuje.. ja z mężem mocno sie targowaliśmy i pewnie teraz mamy tego efekty .. jestem zła, że wybrałm firmę Anventa z Legionowa .. przy tak ogromnej ilości firm do wyboru .. rzadko wpisuję uwagi na tego typu forach, ale tym razem sie wypowiem, nie polecam !!
      • Gość: oszukany Re: Kuchnie z Anventa Meble Legionowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 08:46
        mnie oszukali po pół roku sam musiałem zlecić naprawę innej firmie za przeszło 11000 pan marek wydymał mnie bez mydła i czuje się bezkarny pewno dlatego iż załatwił w ten sposób więcej osób bez żadnych dla siebie konsekwencji
    • filkama Re: Kuchnie z Anventa Meble Legionowo 20.02.15, 20:49
      Miłe złego początki... Mili, sympatyczni Państwo, szybkie i rzeczowe ustalenia. I na tym wszystkiego, co miłe, koniec. Realizacja dużego, opiewającego na ponad 40 tys. zamówienia to istna gehenna:
      1) Koszmarne opóźnienia w realizacji terminów - sięgające prawie roku
      2) brak technicznej staranności w wykonaniu zamówienia
      3) niewywiązanie się z naprawy gwarancyjnej - czekam już 10 miesięcy, do tego przywłaszczenie wziętej do naprawy rzeczy
      4) niestawienie się na umówiony termin napraw gwarancyjnych i dalej całkowite unikanie kontaktu, nieodbieranie telefonu.
      Szczerze odradzam zlecanie tam czegokolwiek
    • joker-2000 Re: Kuchnie z Anventa Meble Legionowo 10.09.15, 12:53
      W to co wyprawiają ci pseudo stolarze nawet Bareja by nie uwierzył. Po wpłaceniu pieniędzy mili i przyjaźni ludzi zrzucają maski i ukazuje się totalne gbury i chamy. Dotyczy to zarówno pana marka jak i ani młodej i starej. Wcześniej telefon odbierali w nocy o północy po wpłacie dodzwonienie graniczy z cudem. Jakakolwiek prośba o naprawę wywołuje śmiech w żywe oczy, głupkowate uśmieszki lub po prostu traktowanie jak powietrza. Po prostu nic nie można wskórać.
      Teraz muszę od rana do wieczora patrzeć na ten syf i brakoróbstwo na który wzięliśmy pożyczkę 35 000 i będziemy spłacać przez 15 lat. A teraz parę szczegółów : w słupku wszystkie szuflady są zamontowane inaczej, potworne szpary między szufladami, szafki albo się nie domykają albo obijają się o siebie, cargo się nie domyka, lodówka do zabudowy również się nie domyka przez co pracuje non stop i pewnie nie długo się popsuje. Piekarnik jest zamontowany w ten sposób, że zahacza o blat uszkadzając go. To tyko niektóre usterki bo odprysków na laminacie ciężko zliczyć.
      Jestem pewien, że pozytywne opinie na swój temat umieszczana na stronie to tylko i wyłącznie efekt grafomańskich popisów pana marka albo pani ani w celu przyciągnięcia naiwnych takich jak ja.
      Ludzie nie dajcie się oszukać!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka