07.06.13, 11:50
Jestem w trakcie remontu kuchni i wymiany sprzętu AGD. W większości jestem już zdecydowana, ale mam kłopot z podjęciem decyzji co do zakupu zmywarki. Wybrałam spośród dwóch marek, ale na temat Electrolux ESL74300RO nie ma w internecie żadnych opinii, czy ocen. Być może ktoś z Was używa takowej i jest w stanie o niej coś napisać? Drugim moim typem jest Bosch SPV50E00EU.
Będę wdzięczna za porady :)
Obserwuj wątek
    • jbasko Re: Zmywarka 07.06.13, 12:43
      nie znam tych konkretnych modeli, ja od 4 lat mam Bosch SMV53M00 - niezawodna w każdym calu!
    • 8otka Re: Zmywarka 12.06.13, 09:13
      Czytałam coś niecoś o zmywarce LG z taką technologią. Nie szukałam jednak i nie sprawdzałam cen ponieważ nie mam zaufania do tej marki.
      Zdecydowałam się na zakup zmywarki Electrolux. Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania i będzie długo służyć :)
      • Gość: shinedd Re: Zmywarka IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 13:00
        Jak jeszcze nie kupiłaś a tylko się zdecydowałaś, to rozważ zmywarkę Whirlpoola - moim zdaniem bardzo dobry wybór - oszczędna, cicha i dobrze myje.
        • Gość: strawberrylike Re: Zmywarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 16:00
          ja również polecam zmywarkę Whirlpool. Moja posiada taką funkcję power clean dzięki czemu domywa nawet najbardziej zabrudzone naczynia.
    • 8otka Re: Zmywarka 13.06.13, 17:57
      Zakupiłam już zmywarkę firmy Electrolux. Dziękuję za porady i dyskusję.
      • anirat Re: Zmywarka 18.06.13, 19:58
        To napisz proszę jak Ci się sprawuje?
        • 8otka Re: Zmywarka 19.06.13, 18:22
          Na razie nie jest jeszcze podłączona. Czeka na meble, ale jak tylko trochę ją potestuję, to napiszę opinię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka