enja11 17.02.15, 10:22 Czy ktoś może użytkuje tą miskę? Czy ten patent jest rzeczywiście lepszy (w sensie czystości) i oszczędniejszy od klasycznego? Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inalazienkowska Re: Roca Gap Clean Rim 18.02.15, 11:27 Łatwiej jest to czyścić, bo nie ma rantu i nie ma gdzie gromadzić się brud. Dodatkowo do spłukania wystarcza dzięki temu mniej wody. Ja mam teraz w gebericie małe i duże spłukiwanie ustawione na minimum i bez problemu wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
hagax Re: Roca Gap Clean Rim 21.02.15, 21:12 Kupiłam w grudniu ten model z powłoką maxi clean. Długo wybierałam miskę wc i rozważałam, czy warto dopłacić za maxi clean. Jak na ten niezbyt długi czas użytkowania już mogę stwierdzić, że zużywa dużo mniej mniej wody, niż tradycyjny. Powłoka i brak wewnętrznego kołnierza znacznie ułatwia utrzymanie czystości. Mogę z czystym sumieniem polecić innym. W tej chwili już by się nie zastanawiała. Odpowiedz Link Zgłoś